Şimdi Ara

World of warcraft konsollar için duyruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blizzard wow'un konsol versiyonu duyurdu herkese hayırlı olsun adıda MOLTEN CORE

quote:

Blizzard Entertainment, Inc. announces its long-awaited return to console gaming with World of Warcraft: The Molten Core™, a spinoff of the 40-person raid dungeon from its award-winning massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), World of Warcraft®. World of Warcraft: The Molten Core will allow players to experience the excitement of the hit raid dungeon in a completely new format, with new challenges and new rewards.

"Blizzard got its start in console gaming, and we've always been excited about returning to this arena," stated Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. "Additionally, we've wanted to reintroduce the 40-player raid dungeon experience for some time. With World of Warcraft: The Molten Core, we're able to do both."

http://www.worldofwarcraft.com/moltencore/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 1 Nisan 2008; 22:47:30 >

• Eyvah eyvah. Konsollarda bu tarz oyunların olmaması sayesinde hiç bulaşmıyordum ama bundan sonra bulaşma tehlikem var. Bulaştığınız zaman kurtulamıyorsunuz bu tür oyunlardan. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışacağım
  • çok güzel haber valla
  • espri güzelmiş.pacman yada tetris bundan daha zevkli olur3 sene oynadım artık çoook nadir oynuyorum.İyiki bu tür oyunlar konsolda yok.Konsolunda,insanında ömrü kısaltır
  • Move in any of 8 UNIQUE directions

Süper yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumanB -- 2 Nisan 2008; 8:49:47 >
  • YA eğer olursa manyak gibi olur :) Ne güzel hiç değilse accountumdan devam ederim :)
  • blizz in 1 nisan şakaları bir tane daha var yeni hero class bard diye oda güzel... :D talent inde punk rock var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Eyvah eyvah. Konsollarda bu tarz oyunların olmaması sayesinde hiç bulaşmıyordum ama bundan sonra bulaşma tehlikem var. Bulaştığınız zaman kurtulamıyorsunuz bu tür oyunlardan. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışacağım

Çok doğru demişsiniz. Ben kendimi oyunun içinden zor attım. Artık bidaha yok....
  • aman diyeyim hiç bulaşmayın.

bunlar oyunluktan çıkıyor yaşam tarzına dönüşüyor
  • Konsolda Strateji nasıl olacak merak ettim şimdi
  • Saçma sapan işler. Gelmesin mümkünse. Oyun falan değil bu.
  • @skull_lord
    Daha tam olarak atamamışsın.Halen izlerini taşıyorsun.
    İmza:For the Horde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

@skull_lord
    Daha tam olarak atamamışsın.Halen izlerini taşıyorsun.
    İmza:For the Horde

Okadar da olsun...

Not: Şunuda ekleyim hayatımda bu oyundan aldığım zevki başka oyundan almadım son zamanlarda (7 ay önce) oyun oyunluktan çıktığı için bıraktım ve bidahada böyle oyunlarla uğraşmıcam... Böyle oyunlarda hırs oluyor o hırs insanı insanlıktan çıkartıyor. Sonuç sosyal yaşam yok oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 2 Nisan 2008; 15:27:09 >

• Ooo kral geliyor hea tamda yakayı sıyırdık derken
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

Ooo kral geliyor hea tamda yakayı sıyırdık derken

Merak etme bişeyin geldiği yok
  • 1 nisan şakası yapmışlar, gerçek değil. Atari 2600 grafiklerinde trailer hazırlamışlar.
    8 yöne hareket imkanı, muhteşem 2d grafikler vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.