Şimdi Ara

World of Warcraft : Legion [Ana Konu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
2
Favori
23.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu legion nezaman indirime girer acaba ? Geçmiş paketler nezaman indirime girmişti ? Fikri bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Bu legion nezaman indirime girer acaba ? Geçmiş paketler nezaman indirime girmişti ? Fikri bilgisi olan var mı ?

Dostum ek paketler indirime girmiyor diye biliyorum ben alabiliyorken al biran önce bence.
  • quote:

Bu legion nezaman indirime girer acaba ? Geçmiş paketler nezaman indirime girmişti ? Fikri bilgisi olan var mı ?

Yanlis hatirlamiyorsam yeni ek paketler cikmaya yakin indirime giriyorlar sadece. Yakin bir zamanda indirim olacagini sanmiyorum acikcasi.
  • Sağolun cevaplar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starter edition'da lvl20'ye kadar denedim baydı. Lvl15-20 zindanlarına girdim elitler elit değil, tank bir üflese zaten moblar yapışıyor agro magro kalmamış. Dps'ler kendi kafasına göre takılıyor koşturmacadan başka bir olay olmuyor. Anlaşılan oyunun her expansion'da daha kolaylaştırılması devam ediyor.
  • skinning ile nasıl para kasarız bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledie

Starter edition'da lvl20'ye kadar denedim baydı. Lvl15-20 zindanlarına girdim elitler elit değil, tank bir üflese zaten moblar yapışıyor agro magro kalmamış. Dps'ler kendi kafasına göre takılıyor koşturmacadan başka bir olay olmuyor. Anlaşılan oyunun her expansion'da daha kolaylaştırılması devam ediyor.

Dünyada hertürlü hizmet artık toplumun her kesimine hitap etme amacı güdüyor. Wow da öyle diğer oyunlarda artık herkese hitap etmeye çalışıyor.

End gamede zoruda var kolayıda seviye seviye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

skinning ile nasıl para kasarız bilgisi olan var mı?

mob kesip derilerini ahde satarak

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

skinning ile nasıl para kasarız bilgisi olan var mı?

mob kesip derilerini ahde satarak

o iş sıkıntı ya , 200 deri 1k gold . kes babam kes
  • quote:

quote:

Starter edition'da lvl20'ye kadar denedim baydı. Lvl15-20 zindanlarına girdim elitler elit değil, tank bir üflese zaten moblar yapışıyor agro magro kalmamış. Dps'ler kendi kafasına göre takılıyor koşturmacadan başka bir olay olmuyor. Anlaşılan oyunun her expansion'da daha kolaylaştırılması devam ediyor.

Dünyada hertürlü hizmet artık toplumun her kesimine hitap etme amacı güdüyor. Wow da öyle diğer oyunlarda artık herkese hitap etmeye çalışıyor.

hocam öyle diyorsunuz da oyun sonunun neresi kolay , oynanış kolay olabilir kabul ama ilvl yükseltmek için ciddi emek sarfetmek şart. her gün saatlerce oynamadan , raid , mythic , wq , ap kovalamadan nasıl yükselir bu karakterler fikrim yok.

oyun kolaylaştı demek bence çok da mantıklı değil. işi gücü olan bir insan nasıl 900+ ilvl yapıyor onu da anlamıyorum. büyük emek istiyor

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Bol bol farm yaparak, dün birine denk geldim dungeon da. Oyuncu dh oynuyordu ve neredeyse alabileceği tüm leg itemleri düşürmüş.
    Bonus seti tamam, ilvl 900+. Dungeonda da tank girmişti, dps oynamaktan sıkılmış olsa gerek.
    Raid haricinde mitik plus farmlayarak öyle bir karakter yapılıyor rahat.
    Birde tek karakterle oynarsan çok zor değil.
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    lw ile item yapacaksın artık yada herbalism, mining falan al skin yerine.

• quote:

quote:

quote:

hocam öyle diyorsunuz da oyun sonunun neresi kolay , oynanış kolay olabilir kabul ama ilvl yükseltmek için ciddi emek sarfetmek şart. her gün saatlerce oynamadan , raid , mythic , wq , ap kovalamadan nasıl yükselir bu karakterler fikrim yok.

oyun kolaylaştı demek bence çok da mantıklı değil. işi gücü olan bir insan nasıl 900+ ilvl yapıyor onu da anlamıyorum. büyük emek istiyor

Söylemek istediğim end game de seviye seviye her kesime hitap ediyor. Wow oynamak için raidi heroic yapmak şart koşulmuyo kimseye. Aynı dg , raidi mytic yapanda var lfr yapanda. Sonuç olarak bossları görmüş ve kesmiş oluyor bu iki şahıs.

Ben daha ileri düzey zorlukta ve gearda oynicam dersen gear kasar heroic raid yaparsın.

• Wow Legion Cd Key Almak isteyenler özelden mesaj atabilir.
  • Bende, en azindan legion pakedinin kolay oldugunu dusunmuyorum. +900 yaptim ama birde bana sorun nasil yaptim. Gobegim catladi desem yeridir. Hala yapmam gereken tonla seyi zamansizliktan yapamadim duruyor. Silahim 41 level, bir tane bis legendaryim eksik, bis trinketlerim eksik vsvs.

• panda accountuna battle chest yükleyebilirmiyim.
  • Evet yükleyebilirsin. Battle chest aldığında ekstradan Warlords of Draenor ile beraber 30 günlük oyun süresi(35 TL fiyatı şu an) almış olursun. Maalesef Legion cd key fiyatı 100-110 TL. Yeni paket çıkana kadar da bu fiyat düşmez kolay kolay.Onu da alırsan oyun en son sürüme yükseltmiş olursun.
  • altın ile acc aktif etme tokeni arkadaşına yollayabiliyormusun.veya arkadaşını altın ile aktif oyuncu edebilirmisin.acc aktif ederken altınlara netten müdahale edebiliyormusun.arkadaşının 20 lvl altı karakteri olsa ona mail ile altın yollasan alabiliyor mu altını bir karakterden mi yoksa hepsinden kesebiliyor mu.
  • Ben oynamıyorum fakat hikayeyi takip ediyorum. Tbc woltk oynamıştım.

Spoiler......

En son guldan illidan tarafında öldürüldükten sonra yeni cinematic çıktı mı? Ya da hangi major olay oldu? Bir de guldan o portal olayında neden başarısız oldu?

Spoiler...

• kingof98 kullanıcısına yanıt
    Token gonderilmiyor , ah den alıinca soulbound oluyor. Arkadasına para gonderebilirsin tabi ama , trail account a max golld taşıma 10 gold , mail den trade kapalı. Yani sonuç olarak arkadaşın accountunu direk parayla yada pre paid key kerle açmak zorunda, senin accountun kapalı ise seninkide açık olacak. Senin accountun kapalı ise ve goldla açmak istersen en az bir karakterinde toplu olarak token parası olmak zorunda , dagınık şekilde olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.