Şimdi Ara

World of Warcraft : Legion [Ana Konu] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
2
Favori
23.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XanthiN

Burayı genel ana konu ilan etmiştik aslında. İlk mesaj ve başlık güncellenmediği için bu hallere düşmüş. Paket geldikçe yenilenmesi gerekiyordu. Konu sahibinin hatası.
    Her paket de yenileceğini şu anda duydum ki ; bu durumda bile önceki ek paketlerde bir şekilde burada olması gerekirdi.
    ayrıca
    Bu bahsettiğimiz paketlerin genelde bir tane ana konusu oluyor bu "Legion"'da "Ana konu" denmesinin sebebi zamanında birden fazla konusu açılması idi.

Bence bu gibi açılan tekli ek paket ana konular bir yerde toplanabilir fakat bir tek konuda olabileceğini sanmıyorum.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Önceki ek paketlere uzanan genel bir konu açılmamış. Daha doğrusu zaten şimdiye kadar her ek paket için ayrı bir konu açılmamış. Mesajlar üyelerin çeşitli sebeplerle açtığı rastgele konulara atılmış. WoW forumu oldukça düzensiz bir haldeydi. Bu tamamen eski modların hatası ya da ilgisizliği diyelim. Legion'dan yakalayıp ana konu başlatmıştık ki düzen tertip olsun, arşiv niteliğinde bir konu çıksın ortaya. Bence bu elzemdi. Her forumda olduğu gibi harici şeyler için elbette konu açılabilirdi. Ek paket dediğimiz şey nedir ki ayrı konusu olsun. Oyuna bir kaç yenilik ve değişiklik ekliyor hepsi bu. Oyun World of Warcraft, paket sadece bir güncelleme. Bu paketler geldikçe başlık güncellenip, yapılan değişiklikler ana konunun ilk mesajında zaman damgalarıyla belirtilebilirdi. Oldukça da düzenli görünürdü. Her paketi başka konulara bölmek yani sizin bu yaptığınız futbol forumlarında eskiden uygulanan, her maç için ayrı konu açıldığı dönemleri anımsatıyor. Ya da Steam için, her indirim döneminde ayrı bir konu açmak gibi. Diğer forumları gezerseniz forumun genelinde bahsettiğim bu ana konu mantalitesinin uygulandığını görebilirsiniz.

Ben artık yönetici değilim. Bir yaptırımım ya da işlemim olmaz. Keşke böyle olmasaydı diyorum sadece. Yine de World of Warcraft forumuna olan katkılarınızdan dolayı teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.