Bildirim
World of Warcraft : Legion [Ana Konu] (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
ikinci acil durumda kıracağımız şeyde belli
ee abi tabi ki kıralacak bolvar da, sonucta bolvarda uyanıcak uykudan,
hani anlamadıgım neden millet taktı illidan ın geri gelmesine.
1. adam demon, netherda oldurmedigin surece tamamen yok olmuyorlar
2. millet legion legion diye tutturdu blizzard neredeyse legion nun tamamını getirdi ki daha ileri ki patchlerde ne ekleyecekler belli degil Azshara var N'zoth var
3. demon hunter
oyuncuların butun fantazileri bir paketde olucak ki umarım Azshara olmaz, (bebegime en az 2 paket lazım bence)
tamam belki gene kırpacaklar falan filan ama sonucta gene milyonlar oynayacak gene.
Millet diyor yok WoW oldu, yok çok kan kaybetti. evet wow cok kaybetti, pvp tamamen dengesiz, baska bir suru sorun vs. ama hala en fazla oyuncusu olan mmo, ondan sonrada final fantasy geliyor zaten
bu arada ilginc bir teori var bolvar hakkında
http://www.mmo-champion.com/threads/1835277-Could-Varian-be-getting-HIM-(-Possible-Spoilers)
not. igrenc yazım yanlısları icin uzgunum, klayve garipde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 8 Ağustos 2015; 2:59:18 >
-
-
Eğer azerotha gidebildiyse draenora gidip oradaki yaratıkları azerothun işgali için portaldan geçirebilir.Doğal olarak buda demon hunterların çıkışına ve illidanın onlara önderlik etmesine sebep olur.Zaten guldan la kapanmamış bir hesabı var adamın.Sürülmesine sebep oldu sonuçta.Belki yardımları sonucunda malfurion onu affederse alliance a geri döner.Şöyle bir şey de olacak eğer malfurion demon hunterların hepsini sürmek isterse çok fazla kahramanın ally olamamasına sebep olur ki buda oyunun mekaniklerine ters.Tabi birde grommash mevzusu var.6.2 de gördük ki Grommash bizim düşmanımız değil bizi övüyordu.Burning legion işgaline karşı o da iron horde liderlik edip onları geri getirebilir(guldan yapabilirse o da yapabilir herhalde).Tabi böyle bir durumda her ne kadar burning legion yenilgiye uğratılsa bile alliance grommash ın gelişinden ciddi şekilde rahatsız olacaktır ki warchief bile soğuk davranabilir.Sonuçta bir önceki ek pakette iron horde a karşı anca mücadele edebildi iki tarafta ve bu kadar büyük bir gücün gelmesi Voljinin koltuğunu sallandırır yada horde içi "dengeleri" bozar
-
yeni eklenti paketi ile gelen özelliklere laf edenlere bakıyorum cidden aklım almıyor legendary weaponlar ele ayağa düşmüş diyenler vanilladaki corrupted ashbringerı unuttu herhalde ayrıtetten doomhammer cataya kadar mass of mcgovana benziyordu buna o zaman degil de simdi mi laf ediyorsunuz yeni demon hunterlar illidana benzeyecek diyenler arthasa mı benzeyecekti illidan arthas uther vs degisik tipiyle degil gücleriyle yaptıkları işlerle tanınan kişiler az biraz ugrassanız human olarak tirion uther hatta arthasa benzemek zor degil aynı sey illidan içinde gecerli outland nagranddaki npc abimiz birebir illidanın demon olmadan önceki haliydi nasıl sapıtıp paketi kötülüyecenizi sasırmıssınız ne diyim -
Eksilemişler, çok yazık. -
3 kişiden birinde ashbringer olduktan sonra ne anlamı kalacak o işin?
Mass of mcgovan'ı da doomhammer'a benzetmişsin, oldu olacak lvl 1 verdikleri kılıcı da frostmourne'a fln benzet de tam olsun.
Cata öncesindeki doomhammer'dan çıkıp yeni versiyonuna fln nerden geldin orası da ayrı bi hikaye gerçi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 8 Ağustos 2015; 10:18:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
catadan önce oynadın mı oyunu, oynadıgıysan ally mi oynadın bilmiyorum ama thrall ın o zamanki elinde olan weaponu görmemis olmak için kör olmak lazım bilmiyorsan hyjal summit(yada battle for mount hyjal ) e git orda görürsün hadi cnm -
türkler herseyde oldugu gibi oyunlardada gerizekalılıgını bi kez daha kanıtladı aynı salak salak konusmaları her pakette yapıp sonra o pakete para verip alıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraqe -- 8 Ağustos 2015; 12:03:27 > -
Silahin silaha benzemesi ayri,her karakterin silah slotun da Ashbringer/doomhammer/gorehowl yazmasi ayri.
Sistemi tam olarak bilmiyorum,izlemedim videolari ama; bu tur silahlarin her oyuncuya ait olmamasi gerektigini dusunuyorum. Her tarafta Ashbringer olmasi sacma degil mi ?Ayni seyi karazhandan Gorehowl,Grull's Lair den Hammer of Naaru duserken de dusunuyordum.
Bunca sene neden legendary xmog a izin vermedin madem diye sorarlar adama,simdi tutmus efsanevi silahlari dagitiyorsun kelimenin tam anlamiyla..
Bunlar Unique silahlar. Oyun icinde tek olmasi gerekir. Ha illaki insanlara ismi olan silahlar vermek istiyorlar,belli raidler yada eventler sonucu kendi ismini kendi koysun,legendary olsun hadi,o da benden.
Vanilla server istiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rcknrll
Silahin silaha benzemesi ayri,her karakterin silah slotun da Ashbringer/doomhammer/gorehowl yazmasi ayri.
Sistemi tam olarak bilmiyorum,izlemedim videolari ama; bu tur silahlarin her oyuncuya ait olmamasi gerektigini dusunuyorum. Her tarafta Ashbringer olmasi sacma degil mi ?Ayni seyi karazhandan Gorehowl,Grull's Lair den Hammer of Naaru duserken de dusunuyordum.
Bunca sene neden legendary xmog a izin vermedin madem diye sorarlar adama,simdi tutmus efsanevi silahlari dagitiyorsun kelimenin tam anlamiyla..
Bunlar Unique silahlar. Oyun icinde tek olmasi gerekir. Ha illaki insanlara ismi olan silahlar vermek istiyorlar,belli raidler yada eventler sonucu kendi ismini kendi koysun,legendary olsun hadi,o da benden.
Vanilla server istiyorum.
bundan sonra ki kurtarma paketinde oda gelir hocam silahlara isim veririz, hatta oyuna evlenme özelliği gelir evlenir 2 de çocuk yaparız bir çiftliğimiz olur aşkımız ile selfie çeker (((yeni özellik))) ile instagram da paylaşırız :DD
-
Arkadaşlar merak ettiğim birşey var yeni pakette dreanorda bulunan garrison işlevini yitiricek haliyle doğru mu anladım?
-
Legion dan sonraki paketin trailerı mı ? Eğer öyleyse bu ne abi bu nasıl internete düşüyor ve blizzard paketleri zaten yıllar önce planladı mı ? mesela önümüzdeki 5 ek paket belli mi blizzard ofislerinde -
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
Legion dan sonraki paketin trailerı mı ? Eğer öyleyse bu ne abi bu nasıl internete düşüyor ve blizzard paketleri zaten yıllar önce planladı mı ? mesela önümüzdeki 5 ek paket belli mi blizzard ofislerinde
Hayır legionun bu legiondan sonrakinin olucağını o cümleden nasıl çıkardınız yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 8 Ağustos 2015; 15:11:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProHookBlitz
quote:
Legion dan sonraki paketin trailerı mı ? Eğer öyleyse bu ne abi bu nasıl internete düşüyor ve blizzard paketleri zaten yıllar önce planladı mı ? mesela önümüzdeki 5 ek paket belli mi blizzard ofislerinde
Hayır legionun bu legiondan sonrakinin olucağını o cümleden nasıl çıkardınız yav
şimdi legionun trailerı yayınlandı king varian yoktu orda siz de demişsiniz ki "Yeni genişleme paketinin yakında yayınlanacak cinematic trailerından king varian " burdan şunu çıkardım acaba legiondan sonra çıkacak ek paketin trailerı mı ? düşündüm bu nasıl internete düşer ve blizzard nasıl hemen yeni bir ek paket yapabilir acaba önceden planlanmış mıydı ? diye düşündüm
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ProHookBlitz
quote:
şimdi legionun trailerı yayınlandı king varian yoktu orda siz de demişsiniz ki "Yeni genişleme paketinin yakında yayınlanacak cinematic trailerından king varian " burdan şunu çıkardım acaba legiondan sonra çıkacak ek paketin trailerı mı ? düşündüm bu nasıl internete düşer ve blizzard nasıl hemen yeni bir ek paket yapabilir acaba önceden planlanmış mıydı ? diye düşündüm
O yayınlanan bi kısmıydı asıl olucak sinematiğe daha var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Blizz-Con ne zaman? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X