Şimdi Ara

World of Warcraft : Legion [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
2
Favori
23.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllarca Ally oyna. Turalyon gelsin diye blizzarda yalvar. Swde heykelinin önünde rp yap. Horde olduktan 4 ay sonra Turalyon'un döneceğini açıklasınlar. Yapacağın oyuna edem Blizzard :(

Onun dışında sorun yok zaten oynıcam her türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrastra

**Beni hiç heyecanlandırmadı aksine sinirlendirdi. Wow dünyasına hayran biri olarak bu legendary weaponların (Ashbringer diyo adam) ele ayağa düşmesi, lore için oynayan oyuncular ve vanilladan beri hardcore raid yapan oyuncular için bildiğin küfürden başka bir şey değil.

Demon Hunter muhabbetine ben yıllardır karşıyım, bu oyuna 2 tane class geldi ikisi de melee (dk ve monk)... 3. classın da melee olması inanılmaz saçma.

**Son olarak demon hunterların görüntüsünün illidandan farkı yok, bu olay bana direk Knight ve Silkroad Online'ın son hallerini hatırlattı. Demon hunterın bu tasarımı ucuz asya merkezli f2p oyun classlarına benziyor.

Expansion çıktığında sub sayısı 9-10m görür ama bence legion wod'dan daha büyük bir fiyasko olacak. Blizzard bu hareketle maksimum 1-2 ay oynayacak casualleri garanti çeker ama gerçek fanlarını da kaybedeceği de bir gerçek. Bunu sunumu izleyenlerin suratlarından da görmek mümkün.

**Bunların haricinde art team her zamanki gibi, ne emredilirse onun en iyisini çıkartıyor adamlar, gerek atmosfer gerek renkler süper. Teaser zaten şahaneydi.

altına imzamı atar saygılarımı sunarım.. aynen sizin gibi düşünüyorum.

• Ana mesajı biraz güzelleştirdim, gerisi sende @mczaga
  • İlk ay abone sayısı 10 milyona çıkar, ikinci ay 1 milyona düşer. Sonra da oyuncu yok diye kepenkleri indirirler.

Düzenleme: Heroes of the Storm ve Hearthstone ile 2-3 kart satıp, kostüm, binek satıp kazanmak yerine adamlar neden harıl harıl çalışıp ek paket yapsın ki? Onlar da haklı. Bağımlıların her türlü alacağını bildikleri için ısıtıp ısıtıp eski şeyleri önlerine koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 7 Ağustos 2015; 1:37:39 >
  • ya abi neden bu kadar taktınız legendary silahların el aya dusmesinden, su an ki oyunda biz zaten komutanız ve tirion olurse veya baska birsey olursa tabiki silah hak edene gecmeli, ee burdada biz oluyor iste.

tamam çok farklı bir yenilik yok ama son çıkan paketler arasında en fazla sevdigim/ sevecegim şeyler geliyor.
  • quote:

**Beni hiç heyecanlandırmadı aksine sinirlendirdi. Wow dünyasına hayran biri olarak bu legendary weaponların (Ashbringer diyo adam) ele ayağa düşmesi, lore için oynayan oyuncular ve vanilladan beri hardcore raid yapan oyuncular için bildiğin küfürden başka bir şey değil.

Demon Hunter muhabbetine ben yıllardır karşıyım, bu oyuna 2 tane class geldi ikisi de melee (dk ve monk)... 3. classın da melee olması inanılmaz saçma.

**Son olarak demon hunterların görüntüsünün illidandan farkı yok, bu olay bana direk Knight ve Silkroad Online'ın son hallerini hatırlattı. Demon hunterın bu tasarımı ucuz asya merkezli f2p oyun classlarına benziyor.

Expansion çıktığında sub sayısı 9-10m görür ama bence legion wod'dan daha büyük bir fiyasko olacak. Blizzard bu hareketle maksimum 1-2 ay oynayacak casualleri garanti çeker ama gerçek fanlarını da kaybedeceği de bir gerçek. Bunu sunumu izleyenlerin suratlarından da görmek mümkün.

**Bunların haricinde art team her zamanki gibi, ne emredilirse onun en iyisini çıkartıyor adamlar, gerek atmosfer gerek renkler süper. Teaser zaten şahaneydi.

Legendary weaponların ele ayağa düşmesi konusuna pozitif yaklaşacak olursak, bunca yıllık WoW oyuncularının artık oyunun kaymağını yemeleri çok da kötü bir düşünce değil. Negatif yönde yaklaşacak olursak, legendary weaponlar legendary olarak kalmalı ve sadece tek sahibi olmalı. Bu iki düşünce arasında gidip geliyor insan. Legendary weaponlar neden transmog olmuyor diye ağlayan büyük bir kitle var sonuçta onları unutmamak lazım. Blizzard bu isteklerini karşılıyor üstelik customization da yapılabiliyor. 20 tane farklı ashbringer var seç beğen al.

Demon hunterın melee olması bence çok da saçma değil. 12 ranged DPS, 11 tane de melee DPS speci var. Sayı olarak bakınca çok da saçma değil. Eşitleniyor demon hunterla beraber.

Demon hunterlar tabi ki İllidan'a benzeyecek çünkü İllidan bir demon hunter. Diğer demon hunterlar da doğal olarak İllidan'a benzeyecek Lorewalker Cho'ya benzeyecek hali yok. DKlar da Lich Kinge benziyor mesela.. Neden? Çünkü Lich King de bir DK. Tabi ki diğer DKlar ona benzeyecek. WoTLK ilk çıktığında "Bu ne ya DKlar aynı Lich King gibi olmuş" diye sızlanmadığını varsayıyorum. Ha dersen ki ben İllidan'a değil de oyundaki diğer demon hunterlara benzemek istiyorum. O zaman karakter seçiminde boynuzu kaldırırsın(boynuzsuz DH seçebileceğimiz söylendi) İllidan'a benzemek isteyen DHler de boynuzlardan boynuz beğenir kendine.

Bu ek pakette bir dolu şey geliyor. İnsanların, büyük çoğunluğun beklediği şeyler. Ama tabi ki milyonlarca oyuncunun olduğu bir oyunda herkesi memnun etmek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 7 Ağustos 2015; 1:56:32 >

• oo gelmiş yine wow öldücüler, oyunu oynadığını iddia edip aslında fikirlerini çeşitli oyun sitelerinden toplayan nacizhane arkadaşlarımız.

beğenmenyen cıksın arkadaşım zorla oyun alıp oynatan yok

ama ben cidden cok heyecen yaptım buseferkine uzun zamandır da bir oyun için bukadar heyecanlanmamıştım güzel oldu bu ama içimde kötü bir his var tirion ve thrall'ın sonunu iyi görmüyom bunlar gidici dayı, umarım maraad'ı öldürdükleri gibi boku bokuna değilde güzel bir şekilde öldürürler en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

oo gelmiş yine wow öldücüler, oyunu oynadığını iddia edip aslında fikirlerini çeşitli oyun sitelerinden toplayan nacizhane arkadaşlarımız.

ama ben cidden cok heyecen yaptım buseferkine uzun zamandır da bir oyun için bukadar heyecanlanmamıştım güzel oldu bu ama içimde kötü bir his var tirion ve thrall'ın sonunu iyi görmüyom bunlar gidici dayı, umarım maraad'ı öldürdükleri gibi boku bokuna değilde güzel bir şekilde öldürürler en azından

Maraad'ın ölümü gerçekten fiyaskoydu ben de bu sefer horde tarafından büyük birinin ölümünü bekliyorum belki Malfurion da olaylara girebilir Illidan dönerse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi güzel söylüyorsunuz da;

Demon Hunter hatırlayamadığım kadar uzun süredir eklensin-eklendi-eklenecek vs. denilen bir sınıftı. Diğer tüm sınıfların aksine 2 spec'le geliyor, 3.'ye zahmet bile etmemişler. Belki de 2 spec, 2 rol yeterli demişlerdir ama bu class'ı getirdiğinde zaten fazla bir opsiyon olmayacağı zaten açık. Tabi buna kötü demiyorum, sonuçta hepimiz bir ırk ve/veya sınıf bekliyorduk.

Artifact silahlar:
    Xmog olmasının dışında ki bu hali hazırda oyunda bulunan bir şey(legendary silahlar harici), Moba benzeri oyunlarda bulunan Rune sistemlerindeki gibi artılar sağlayacak. Bunlar da achievement'larla kazanılacak. Cataclysm öncesi BlizzCon'da duyurup sonra iptal ettikleri Path of Titans gibi bir mantık. Tek tek xmog hallerinin resimlerini gösterip 15 dakika boyunca bunu anlatmalarına hiçbir anlam veremedim. 'Bakın silahın şu kenarını kesip, bu renge boyadık adını da Shadowy koyduk' diye de açıklasaydı tam olacaktı.

Class Order Halls:
    DK'ların sahip olduğu bölge benzeri her sınıfa 'özel' bir yer olacak. Alınan Artifact silahları vs. burada upgrade edeceğiz. Allah aşkına DK'lar Ebon Hold'a gidince ne yapıyor ? Trainer'ı gör, Runeforge değiştireceksen onu yap; ardından HS çek. Bunun büyük bir yenilik olarak sunulmasına da anlam veremedim. Ha fark olarak da follower'ları Champion yapıp buraya koymuşlar.

Dungeon & Raid:

Açıklanana göre tüm genişleme paketleri arasında en az sayıda zindana sahip olan paket olacak. Raid dersek de, ilk tieri standarda bağladılar artık.

PvP'deki rank sıfırlama olayı da her ne kadar Diablo'daki Paragon Level muhabbetini hatırlatsa da, en köklü ve ek pakete yakışabilecek değişiklik/yenilik PvP sisteminde yapılmış. Honor sistemi olsun, PvP talentları olsun bu kısmı başarılı buldum ki ben PvP yapan biri değilim.

Hoşuma giden bir diğer olay da haritadaki her bir bölgede farklı bir hikayeyi takip etmek oldu. Queen Azshara, Malfurion, Emerald Dream ve Nightmare, Valkyr hikayesi, Earth-Warder gibi.

Yine Dalaran, yine Kirin Tor, yine Khadgar'a bir şey diyemiyorum artık.

Hani keskin hatlarıyla 'şu yenilik beni oyunda tutar' diyebileceğim hiçbir şey göremedim. 'Level sınırı yükseliyor' ve 'yeni haritamız var' ile birlikte 7 ana başlık üzerinden açıklama yapıldı ve 1-2'sinin ilgi çekici olması bana yeterli gelmedi.

Paketin gelişi için önceki paket artından standart yaklaşık 2 yıl süre beklenmesi olayının bu pakette patlayacağını düşünüyorum. Sinyallerini Pandaria'da gördüğümüz üzere, 14 ay'a yakın 1 raid alanıyla yeni paketin gelmesi beklendi. Bunu o kadar uzatmamak, aynı zamanda filmle birleştirmek adına Haziran 2016'da paket gelmiş olur sanıyorum.

• Wilfred Fizzlebang kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum abisine dokunacağını illidan'ın mutlu bir şekilde ayrılmışlardı en son,
    illidan bi akama birde maiev'ın peşine düşer illa intikam istiyorsa iyide olur valla hiç sevmiyorum o ikiliyi

onun haricinde bu artifact weapon dalgasında kaybettiğimiz kişilerin silahlarını alacağız edeceğiz diyor, gösterdikleri silahların coğu ölmüş kişilere ait fakat ashbringer ve doomhammer'ın sahipleri hala yaşıyor thrall artık warchief'de değil öldürürler falan diye tırsmaya başladım "11 yıldır wow oynayan insanları şok edicek" bir şey yapıcaz insanlar bize twitter'dan nefret yağdıracak falan dedi valla bilmiyorumda ben gidip birer fotoğraf çektim ikisiylede ne olur ne olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Legendary weaponların ele ayağa düşmesi konusuna pozitif yaklaşacak olursak, bunca yıllık WoW oyuncularının artık oyunun kaymağını yemeleri çok da kötü bir düşünce değil. Negatif yönde yaklaşacak olursak, legendary weaponlar legendary olarak kalmalı ve sadece tek sahibi olmalı. Bu iki düşünce arasında gidip geliyor insan. Legendary weaponlar neden transmog olmuyor diye ağlayan büyük bir kitle var sonuçta onları unutmamak lazım. Blizzard bu isteklerini karşılıyor üstelik customization da yapılabiliyor. 20 tane farklı ashbringer var seç beğen al.

Demon hunterın melee olması bence çok da saçma değil. 12 ranged DPS, 11 tane de melee DPS speci var. Sayı olarak bakınca çok da saçma değil. Eşitleniyor demon hunterla beraber.

Demon hunterlar tabi ki İllidan'a benzeyecek çünkü İllidan bir demon hunter. Diğer demon hunterlar da doğal olarak İllidan'a benzeyecek Lorewalker Cho'ya benzeyecek hali yok. DKlar da Lich Kinge benziyor mesela.. Neden? Çünkü Lich King de bir DK. Tabi ki diğer DKlar ona benzeyecek. WoTLK ilk çıktığında "Bu ne ya DKlar aynı Lich King gibi olmuş" diye sızlanmadığını varsayıyorum. Ha dersen ki ben İllidan'a değil de oyundaki diğer demon hunterlara benzemek istiyorum. O zaman karakter seçiminde boynuzu kaldırırsın(boynuzsuz DH seçebileceğimiz söylendi) İllidan'a benzemek isteyen DHler de boynuzlardan boynuz beğenir kendine.

Bu ek pakette bir dolu şey geliyor. İnsanların, büyük çoğunluğun beklediği şeyler. Ama tabi ki milyonlarca oyuncunun olduğu bir oyunda herkesi memnun etmek mümkün değil.

+1

• Ortak ana şehir çok önemli. Peki şimdiki garrison ne olucak iptal mi? Gidip gelmeyiz heralde yine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilfred Fizzlebang

quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

oo gelmiş yine wow öldücüler, oyunu oynadığını iddia edip aslında fikirlerini çeşitli oyun sitelerinden toplayan nacizhane arkadaşlarımız.

Maraad'ın ölümü gerçekten fiyaskoydu ben de bu sefer horde tarafından büyük birinin ölümünü bekliyorum belki Malfurion da olaylara girebilir Illidan dönerse.

Artifact weaponları taşıyan ve yaşayan kişilerin öleceği söyleniyor expansion başlamadan evvel veya başladıktan hemen sonra. (mesela Thrall) Bu şekilde artifact weaponları edinebileceğimiz konusunda spekülasyonlar var. Zaten ben de Thrall'ın "Al kardeş 100 levelı geçtin benden sana bir doomhammer" diyeceğini sanmıyorum. Üstüne Vol'jini de katledebilirler. Tabi bunlar hep spekülasyonlar ama büyük şeylerin yaşanacağı konuşuluyor. Oyuncuları şaşırtacak şeylerin olacağı söylenmiş.(Jaina Burning Legiona katılsa ve Vol'jini öldürse mesela )

@emrecanonline

9 tane dungeon saydılar şimdiden. Dungeonlara önem vereceklerini söylediler. Umarım bu söylem dungeon sayısının launchda 9dan daha fazla olacağına işarettir. Cataclysmde daha az dungeon vardı(Heroicleri saymazsak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 7 Ağustos 2015; 3:42:43 >

• Şimdi düşününce mantıklı geldi e tabi biraz olayları alevlendirmek lazım

• Silahlar Sınıflara özel ve orada siz lider konumundasınız normal bir savaşçı hero değilsiniz artık ve üstüne daha güçlendiriyorsunuz silahınızı seçimler yapıyorsunuz buda sizin karakterinize güç veriyor Talent yerine bunu eklemişler .
  • Teaser ile Illidan belirip arkadan da Black Temple soundtrack girince tüyler ürpermedi değil.

Her ek paket gibi alırım ben bunu, 4 yıldır aktif oynamasam da.

Eminim level 110'a kadar olan storyline çoğu single rpg'den daha zevkli olacaktır. Bir de üstüne Demon Hunter oynanır.

PvP prestij sistemi güzel olmuş. En azından yapılacak birşey var. Honor gear kasma olayı da kalkarsa efsane olur. PvP only talent sistemi yıllardır istenen birşeydi. Bu da iyi.

Artifact silahlar lore'a tecavüz direk. Ama sırf Ashbringer hatrına oynanır. Tam da Human Paladin alt levellarken duymak süper oldu. Main Paladin olur benim.

Illidan muhtemelen villain başlar. Demon Hunter başlangıç bölgesinde bulunur Arthas gibi. Farklı olarak redemption edeceğiz bariz. Demon Hunterları ile saflarımıza katılıp Legion ile savaşmaya devam edecek reyis.

Xavius gelmiş, Naga var. Ana düşman Azshara olacak. Sylvanas spin-off'u da yiyebilirz.

Bakalım...

• Dikkatimi çeken nokta şu, her ek paketle birlikte karakterlerin mertebesi ve imkanları artıyor. Oyunun sonunda Sargeras kesilecekse onun karşısında duracak güçte olacağız gibi.

Kimbilir belki Trisfal Bekçisi falan oluruz oyunun sonunda :)

• Yeni class mickey mouse yeni irk olarakta ordek koysalar gene oynucam. Sorun wowda degil cikarsinlar saglam bi mmo ona gecelim.
    Burdaki yazilanlarada bakmayin demon hunter gelsin diyolardi geldi ee gene memnun degilsiniz. Paketler cok uzun suruyo dediler catadan beri kisa surdu. Bu seferde para icin dediniz. Eee biz siz ne yapalim. Begenmeyen oynamaz arkadas para vermek zorlanira gidiyo bedava yapsinlar yedi duven oynarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba Rusya servere kaç paraya düşer

• Hermés kullanıcısına yanıt
    Bak o doğruymuş , Ion hikayeleriyle anlatırken 6 tane diye gördüm ben sinirlerim zıpladı :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.