Şimdi Ara

World of Warcraft : Legion [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
2
Favori
23.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha blizzcon var orada da birseyler acıklarlar
  • demon huntera acayip sevindim ve çok hoş duruyor. Anladığım kadarıyla demon hunterla beraber yeni silah tipi de geliyor ama içerik çok klasik geldi. Umarım daha eklenecekler vardır zira bu içerek bir paket için yeterli değil.
  • Pvp sistemi can sıkabilir (tam güce ulaşmak için uzun süre bg farmlamak gerekecek) ama hayırlısı gelsin görelim.
  • İlk mesakdan hiç birşey anlamadım Şu PvP sistemini açıklayabilicek varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardan beri bir ek paket içeriği hiçmi değişmez kafadan yeni adayla açılıyoruz, yeni dungeonlar ve raidlerle kapatıyoruz sanırım bu yüzden aktif wow oyuncusu 5 milyonlara kadar düştü bebeler bilmez bir zamanlar 12 buçul milyon idi.
  • Demon Hunter heyecanlandırdı. Artifactlar müthiş gözüküyor. WoDdaki raid deneyimi gayet güzeldi Legionda da bu çizgiyi koruyacaklarını hatta yükselteceklerini düşünüyorum. Şimdiden 9 tane dungeon saydılar ve dungeonların oyun boyunca önemli olacağını, "ilk 1 ay dungeon yap, raidler çıkınca yüzüne bakma" modelinden kurtulacaklarını söylediler(ki umarım öyle olur) Leveling sistemi-final cinematicleri-hikaye WoDda çok iyiydi Legion da bu seviyede olacaktır diye düünmek istiyorum. Garrison v2 olayı biraz tedirgin etti, garrisonun bazı özelliklerinde hata yaptıklarını kabul ettiklerini anladım konuşmalarından. Class Order garrisonu andıracak ama garrison kadar iç baymayacak gibi duruyor çünkü kişilerin değil classların garrisonu olacak gibi bir şey.

Yeni honor sistemi umarım güzel olur PvPcileri oyuna bağlar. Benim gibi PvEcileri bile PvPye özendirecek bir sistem olursa ne ala.

Yeni paket şimdilik güzel duruyor Blizzconda daha detaylı bilgilendireceklerdir.

• Eski WoWcular için illidan ve gul'dan bundan ibaretti. Bakalım aynı heyecanı verebilecekler mi
    World of Warcraft : Legion [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 6 Ağustos 2015; 22:43:28 >
  • artifact weaponlar ve paketle gelen level boost dışında sıkıntı göremedim.herkesin elinde doomhammer, ashbringer olunca loreun ne gereği kalacak? class bölgesindeki sıradan bir paladin elinde ashbringer sallıyor en basitinden, hatta mekandaki herkeste ashbringer var nerdeyse.level boost ise paketin yine 50-60 dolar olmasına neden olacak.bilemiyorum açıkçası.
  • ** Hersey iyi guzelde surekli eski paketleri makyajlayip milleti kandirmak cok sacma..
    120 lvl paketinde de Lich King gelir. Bakin 3 yil onceden diyorum.
    ** blizzard artik Heroes Storm ve Overwatch ilgileniyor bence. Oyle geldi bana. Cunku kocaman Wow alemine surekli eski raid dungeon paletler nedir ya

• Istın ısıtın getirin Vicdansızlar !!! ama demon hunter kalp ben <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

artifact weaponlar ve paketle gelen level boost dışında sıkıntı göremedim.herkesin elinde doomhammer, ashbringer olunca loreun ne gereği kalacak? class bölgesindeki sıradan bir paladin elinde ashbringer sallıyor en basitinden, hatta mekandaki herkeste ashbringer var nerdeyse.level boost ise paketin yine 50-60 dolar olmasına neden olacak.bilemiyorum açıkçası.

Keşke bu boost olayını bize dayatmak yerine isteğe bağlı yada 2 paket şeklinde yapsalar. Böylece isteyen boostlu paket isteyen normal paket alabilir. Bilmiyorum ben tanıtımda o havayı göremedim. Wod un benzeri bi paket gelebilir umarım bize wod gibi bir fiyaskoyu aratacak bir felaket paket gelmez. Demon hunter olayı güzel umarım ortak şehir getirirler ve oyun eski sosyalliğine kavuşur. Legendary weaponları böyle p*ç etmeleri bana saçma geldi bilmiyorum. Umarım şu class binalarıda garrison felaketi gibi birşey olmaz. Bilmiyorum ama pek iyi olacağına dair umudum yok gibi. İlk günler patlayıp balon gibi sönmez inşallah. Çünkü artık tekerrüre düştüler aynı şeyleri makyajlayıp getiriyorlar. İnşallah world pvp ve sosyallik konusunda acilen birşeyler yaparlar...

• Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Beni oyuna çekmeye çalışıyorlar
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    yeni şehir dalaran olacakmış, pvpde eski rank sistemine benzer bir sisteme döneceklermiş ve yeni class bölgelerinde garrisonlara göre daha az angarya olacakmış dediklerine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

yeni şehir dalaran olacakmış, pvpde eski rank sistemine benzer bir sisteme döneceklermiş ve yeni class bölgelerinde garrisonlara göre daha az angarya olacakmış dediklerine göre.

Valla bize bi ortak şehir versinlerde ne olursa olsun. Alliance vs Horde / Sosyallik gibi şeylere ihtiyacım var. Oyuna giriyorum 10 dk mountla zıplayıp çıkıyorum..
  • Çıkan tüm expansionlar arasında beni en az heyecanlandıran bu oldu. Hatta hiç heyecanlandırmadı yalan olmasın şimdi. Alacağımı sanmıyorum. Oyuna dönme niyeti içimde hiç oluşmadı.

• Blizz yine en iyi yaptığı şeyi yapmış yani harika cinematic yapmış.
    Beni heyecanlandıran tek şey Karazhan'dan kalkan kuzgunu Medivh zannetmemdi, meğer Khadgar'mış.
    Prens büyümüş v.b Oyunu bıraktığım için daha çok Lore kısmı ilgimi çekiyor.
  • rusyada ucuz olsa bari. yoksa pek alasım gelmedi.
  • Hikâye kısmı dikkatimi çekiyor... Zaten sadece hikâye için oyuna dönüyorum. Görevler bitip tüm raidler standart olarak temizlendikten sonra yetiyor bana... Eski enerjim yok maalesef... TBC doneminde ne sabahlardik yahu. O raid senin bu raid benim... Ne kadar uğraşmıştık kara tapınakta...

• ay ay ay yayina denk geldim bi bakayim dedim kullandikca guclenen silahlar falan druidlere gecti 3 tane klasik druid koymus trolledi milleti ilk biraz sonra dedi druidlerde silah customizationu feral guardian druid halini falan degistirecek burning seed yemis druid gibi sekil degistiriyor zaten mainim ay ben yeniden basliyorum rusyada falan ucuza varmidir halen ?
  • **Beni hiç heyecanlandırmadı aksine sinirlendirdi. Wow dünyasına hayran biri olarak bu legendary weaponların (Ashbringer diyo adam) ele ayağa düşmesi, lore için oynayan oyuncular ve vanilladan beri hardcore raid yapan oyuncular için bildiğin küfürden başka bir şey değil.

Demon Hunter muhabbetine ben yıllardır karşıyım, bu oyuna 2 tane class geldi ikisi de melee (dk ve monk)... 3. classın da melee olması inanılmaz saçma.

**Son olarak demon hunterların görüntüsünün illidandan farkı yok, bu olay bana direk Knight ve Silkroad Online'ın son hallerini hatırlattı. Demon hunterın bu tasarımı ucuz asya merkezli f2p oyun classlarına benziyor.

Expansion çıktığında sub sayısı 9-10m görür ama bence legion wod'dan daha büyük bir fiyasko olacak. Blizzard bu hareketle maksimum 1-2 ay oynayacak casualleri garanti çeker ama gerçek fanlarını da kaybedeceği de bir gerçek. Bunu sunumu izleyenlerin suratlarından da görmek mümkün.

**Bunların haricinde art team her zamanki gibi, ne emredilirse onun en iyisini çıkartıyor adamlar, gerek atmosfer gerek renkler süper. Teaser zaten şahaneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrastra -- 7 Ağustos 2015; 1:09:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.