Şimdi Ara

WoRLD of WaRCRaFT oynayamayanLar buraya!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimki beta heralde evet evet beta olması lazım indirirken öyle diyordu boşa indirdik zaten 2,56gb diğerleri bu 1,9gb dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: encrypted

benimki beta heralde evet evet beta olması lazım indirirken öyle diyordu boşa indirdik zaten 2,56gb diğerleri bu 1,9gb dı

ilk bende beta versiyonunu indiryordum:) arkadaşım müdahele etmeseydi bende onu kurucaktım.. torrent'ini indiriosun sanırım.. 2.58 veya 2.59gb olanlarını indir arkadaşım.. kurduktan sonra patch için link gerekirse ben burdayım
  • Yaw arkadaşlar el birliğiyle 132 ve 0 sorunlarını çıkarmayan bir yer bulup oraya hep beraber dalalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttopac

Yaw arkadaşlar el birliğiyle 132 ve 0 sorunlarını çıkarmayan bir yer bulup oraya hep beraber dalalım

oyunu iLk yüklediğim zmnLar server'lere bakınıodum.. sorunsuz çalışan 1 server buLmuştum.. ayrıca bütün server'Larda karakterin reputation bölümüne girince oyundan atıodu ancak o server'de ben bu bug'La karşılaşmadım ping'i de güseL.. ben o server'i buLunca size burda haber vericem arkadaşlar.. orda topLanırız..
  • abi benim ki 1.3.1 e cıktı ya
    1.3.0 nasıl geri cewircem??
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockerboy

quote:

Yaw arkadaşlar el birliğiyle 132 ve 0 sorunlarını çıkarmayan bir yer bulup oraya hep beraber dalalım

oyunu iLk yüklediğim zmnLar server'lere bakınıodum.. sorunsuz çalışan 1 server buLmuştum.. ayrıca bütün server'Larda karakterin reputation bölümüne girince oyundan atıodu ancak o server'de ben bu bug'La karşılaşmadım ping'i de güseL.. ben o server'i buLunca size burda haber vericem arkadaşlar.. orda topLanırız..

OK iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: [TC]THELASTGUARDIAN

abi benim ki 1.3.1 e cıktı ya
    1.3.0 nasıl geri cewircem??

1.3.1 die bişi duymadım görmedim ben.. nasıl yani sürümü 1.3.1 mi oldu diosun? öLe bi yamayı destekleyen server biLe görmedim.. bi forumda görmüştüm sürümlerin nasıl bi önceki sürüme düşürüldüğünü..sen biras araştır arkadaşım..olmassa yeniden yüklemen gerekebilir wow'u :(
  • 1.3.1 dün çıktı arkadaşlar,bazı serverlar geçti 1.3.1 e.

nasıl geri döneceğini artık yazmicam,burda anlattım bakıverin bi zahmet.hergün tekrar tekrar yazıyorum artık yeter

http://forum.donanimhaber.com/m_2312117/mpage_1/key_bele%25FE%252Cbele%25FE//tm.htm#2354391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 2 Nisan 2005, 21:11:02 >
  • wow.mix.gen.tr
    tür wow serverı şu an oynuyorum fena değil gibi ama test aşamasında isterseniz gelin sizde test edin.
  • İLK VERSİYONA ÇEVİRME

oyunun klasöründeki data klasörünün içiden patch.mpq dosyasını sil.sonra base.mpq dosyasını

http://www.curse-gaming.com/mod.php?downid=204

buradaki program ile aç
    içinden wow.exe yi al o andaki wow.exe ile değiştir tamamdır ilk kurduğun versiyona döner.sonra istediğin versiyonu patch yap.

eğer 1.2.4 olduysa serverlara bağlanmayı dene patch ile işin bitmiştir zaten.
  • şimdi ben herşeyi yaptım ama control panelini açınca orda versiyon kısmında 1.2.4 kırmızı yanıyor ve hic bi yere giremiyorum .. version gösterme kısmından wow.exe i gösteriyorum ama fayda etmedi sizce simdi ne yapmam lazım yardım eden bi arkadas olursa sevinirim ..
  • ya dediğini de yaptım su winmpq ile ama olayı anlayamadım versiyonum 1.2.4 ama o kontrol panelinde hala kırmızı yanıyor ..
  • copy paste kokluyorum
  • of ya neden mesaj atıyorsun ki orda bisey sormuşken .. BEYler benim sorumun cevabını bilenler yazsın lütfen gereksiz mesaj atcaklar atmasın ya off
  • arkadasım wow u para vermeden beles oynadığını ima etmişsin nasıl yaptın server olayını bi bana anlatırmısın
  • Evet ya, şuraya orjinal oyun olmadan girebileceğimiz serverları adam gibi bir sıralasanız da tam olarak bi işe yarasa diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

copy paste kokluyorum

kardeşim ozmn link koyacağına anlatsana ne adamı uğraştırıon başka topicLere göndermeye.. amacım yardım burda..
  • quote:

quote:

evet direk böyle yapalim hep beraber haritanin anasini ağlatalim bu arada üstteki bilgiler için saolasin

• quote:

beyler buaradawww.frozenshadows.com serverinde karakterin reputation bölümüne girince oyundan atıo sadece ama diğer server'lerde oyundan atmıo...bu neden oluo?

yaw kardes ben buraya üye oldum ancak simdi nası oyuna girecegimi bilmiom ne yapmam laim bilen bir arkadasm varsa lütfen yardimci olsun
  • http://www.it-crew.ch/WoW_1.4.zip

yukardaki programı kurduysan dediğin server'i bul listeden ve play butonuna bas..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.