Şimdi Ara

WoRLD of WaRCRaFT oynayamayanLar buraya!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BEYLER ARKADAŞIM WOW'U İNTERNETTEN İNDİRDİ VE 4 GÜN ÇALIŞMASI SONUCUNDA HİÇ 1 SERVER'A BAĞLANAMADI.. ONA BU FORUM LİNKİNİ GÖNDERMİŞTİM DİĞER TOPİCTEKİ ARKADAŞLARIN ANLATIIYLA YAPAMADIK.. YANİ BİLEMİYORUM AMA BU FORUMU OKUMAM BANA ZAMAN KAYBETTİRDİ.. MADDESİ MADDESİNE ARKADAŞIM VE BEN DENEDİK HİÇ 1 YOL KATEDEMEDİK. BEN BU AKŞAM OYUNU ALDIM VE İLK DENEMEMDE KENDİ BAŞIMA HALLETTİM.. ŞUANA KADAR 6TANE SERVER' A GİRDİM SADECE DENEMEK İÇİN.. SORUNSUZ MÜKEMMEL OYNUYORUM WOW'U.. YAPMANIZ GEREKEN TEMEL ŞEYLERDEN BAHSEDİCEM..

WOW'U KURUN VE KURULUM BİTTİKTEN SONRA OYUNA GİRMEDEN 1.2.3 patch ini kurun..

PATCH İ KURDUKTAN SONRA OYUNU ÇALIŞTIRIN VE KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ BÖLÜMÜNE KAFANIZA GÖRE BİŞİLER YAZIN (GEREKSİZ) SONRA LOGIN E TIKLAYIN VE OYUNUN UPDATE YAPMASINI BEKLEYİN.. UPDATE BİTTİKTEN SONRA OYUN RESTART LANACAK VE KARŞINIZA BAZI WOW'LARDA 1.2.4 U KURAN BAZI WOW'LAR DA DA 1.3.0 KURAN Bİ PROGRAM ÇIKACAK. BU OYUNUN PROGRAMI.. EĞER 1.2.4 E YÜKSELTİOSA programın yükseltmesine DEVAM EDİN EĞER 1.3.0 E YÜKSELTİYORSA İPTAL EDİN ÇÜNKÜ BEN 1.2.4 TE OYUNU ÇALIŞTIRDIM 1.3.0 DE DENEMEDİM O YÜSDEN DİYORUM.. EĞER 1.2.4 KURMUOSA OYUN ARATTIRIN 1.2.4 patch'ini ve KURUN.. KURULUMDAN SONRA TEKRAR OYUNU ÇALIŞTIRIP YİNE KAFADAN ATMA BİŞEYLER YAZIN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ BÖLÜMÜNE VE LOGIN OLUN.. bu sefer oyun 1.2.4 VERSİYONUNU UPDATE YAPACAK..update'den sonra OYUNDAN ÇIKIN.. OYUNU 1.3.0 YÜKSELTEN PROGRAM ÇIKACAK KARŞINIZA YİNE, YANİ İSTERSENİZ YÜKSELTİN AMA BEN 1.2.4 TE DENEDİĞİM İÇİN YÜKSELTMEDEN 1 DENEYİN DİORUM..hem 1.2.4 versiyonunda daha çok server buLabiLirsiniz.. SONRA

http://www.it-crew.ch/WoW_1.4.zip

YUKARIDAKİ LİNKTEN SERVER PROGRAMINI İNDİRİN.. BUNUN SAYESİNDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİZ SERVER LERİ LİSTEDEN SEÇEBİLCEKSİNİZ.YALNIZ YÜKLEDİĞİNİZ SÜRÜM NE İSE YANİ 1.2.3 VEYA 1.2.4 VEYA 1.30 BUNU FİLTRELEYİP O İSTEDİĞİNİZ SÜRÜMDEKİ SERVER'LERİ LİSTELİYEBİLİRSİNİZ.. EĞER SÜRÜMÜNÜZ 1.2.4 İSE AMA SİZ 1.3.0 ÜN DESTEKLEDİĞİ SERVERA GİRMEYE ÇALIŞIOSANIZ O SERVER A GİRMEZ.. SERVER LERE PİNG GÖNDERDİĞİNİZ ZMN HANGİNİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI "DOWN" "UP" GÖSTERGELERİNDEN ANLAYABİLİRSİNİZ.. SEÇTİĞİNİZ 1 SERVER DAN ACC AÇMAK İSTERSENİZ HEMEN SAĞ TARAFTA "CREATE ACCOUNT" BUTONUNA TIKLAYIP ACC AÇMA SAYFASINA GİDEBİLİRSİNİZ. YALNIZ BAZI SERVER SİTELERİ AÇMIO ARKADAŞLAR SORUN VAR BAZI SİTELERDE..AMA ÇOĞUNDAN OYUN AÇABİLİOSUNUZ.. ACC AÇTIKTAN HEMEN SONRA ACC AÇTIĞINIZ SERVER LİSTEDE SEÇİLİYKEN "CREATE ACCOUNT" BUTONUN HEMEN SAĞINDA OLAN "PLAY" BUTONUNA TIKLAYIP OYUNU ÇALIŞTIRIYORSUNUZ.. WOW AÇILIYOR VE KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZE KAYIT OLDUĞUNUZ SERVER DEKİ KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZİ GİRİP LOGIN DİOSUNUZ.. HERŞEY BUKADAR.. BEN BUNU İLK SERVER DENEMEMDE YAPTIM.. 2.SERVERDA UYGULADIM YİNE GİRDİM.. 3 BAŞKA SERVER DENEDİM YİNE GİRDİM.. FAKAT BAZI SERVER LARA GİRMİYO AMA ÇOĞUNA CONNECT OLABİLİYORSUNUZ.. BUNLARI 1 SAAT ÖNCESİNDE YAPTIM ARKADAŞLAR BAZI ŞEYLERİ YAZMAYI UNUTMUŞ OLABİLİRİM EĞER OYUNA GİREMEZSENİZ MESAJLARINIZI BEKLİYORUM..

BUARADA diğer topic'teki BAZI ARKADAŞLAR wow klasorundeki realmlist.wtf dosyasini
    notepad le acip, hangi server a girilecek se onun ip sini veya adresini yazmanızı sölemişlerdi.. bunu ben yapmadım ve oyuna girdim walla güzel güzel oynadım.. ama o arkadaşların dediği gibi yapınca hatta bunu wow u 4 kere yükleyerek denemiştik arkadaşın bilgisayarında ama hiç oynayamamıştık.. siz bide benim anlattıklarımı deneyin..

buarada o server programında türk server'leri yer almıyor..yani türk server'i var mı biLemiyorum ya da türkLerin boL oLduğu 1 server varsa yazınızı bekLiyorum!!

• www.diabloturk.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttopac

www.diabloturk.com

arkadaşım yaLnız bu server'i biLiyorumwww.worldofturk.com adında bi site açmışlardı wow için.. o kapalı burdan da oynanmıyor. ayrıca acc alınmıyor.. sitenin adminLerinden biri acc açarım dio ama açmıo.. başka biLdiğiniz 1 server var mı?

• http://www.frozenshadows.com Yabancı server fakat oynayanların yarısı türk ve bence diabloturk'ten çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DE5CH41N -- 1 Nisan 2005, 23:07:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DE5CH41N

http://www.frozenshadows.com Yabancı server fakat oynayanların yarısı türk ve bence diabloturk'ten çok daha iyi

ARKADAŞIM EVET GÜSEL.. HEMDE KALABALIK SERVER PİNG DURUMUDA İYİ SAYILIR.. AMA SORUN VERİO BAZEN, ATIYO OYUNDAN.. SENDE HİÇ ATTI MI OYUNDAN?
  • o wow un genel hatasi...
  • #132 ve 0 hatalarından kurtuluş tam olarak yok arkadaşlar,idare edeceksiniz.

rockerboy benim yazımdan bahsetmişsin arada.tam okumamışsın sanırım yazımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu beleş oynamanın yolumudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

#132 ve 0 hatalarından kurtuluş tam olarak yok arkadaşlar,idare edeceksiniz.

rockerboy benim yazımdan bahsetmişsin arada.tam okumamışsın sanırım yazımı

hımm evet senin dediğin gibi oLuo server iş ama bu wow control panel programını kurunca ona gerek kalmıo.. ben o yüsden sorun çıkarı sandım ama o yüsden değiLmiş pardon:) buarada ben 1 server buLmuştum orda hiç 1 bug La karşıLaşmadım.. yane sorunsuz saatLerce oynadım o server'de. ayrıca ping durumu da çok iyiydi .. adını unuttum çünkü çok server gesdim:) hep beraber 1 server belirleyelim beyler orda buluşalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Obi_Wan

Bu beleş oynamanın yolumudur?

waLLa bence böLesi güseL.. adsL ye para verdiğim yetmio gibi bide oyuna her ay para veremem.. hadi wow olmadı başka bişi oldu, öğrenci adamıs başka şehirde aileden uzak para sıkıntısı içinde zor olur be kardeş orjinaL oyun ve server'i:) yane bazen çıkan o bug'Lara ben razıyım:)
  • Yaw madem beleş, WoW u indirmek için bir http verinde bizde katılalım size..
  • beyler buarada bahsettiğim error iletisi sadece kopya wow'larda olmuyomuş.. bu hata 1.3.0La çözümleniyormuş.. orjinaL wow oyuncularıda sık sık dediğim bug'La karşılaşıyorlarmış.. yakında bu gibi sorunlar için blizzard yeni patch'ler çıkartıcakmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Obi_Wan

Yaw madem beleş, WoW u indirmek için bir http verinde bizde katılalım size..

http Linki biLmiyorum ama torrent'ini indirebilirsin..

www.torrentreactor.net

www.isohunt.com

torrentmatrix.com

bu torrent sitelerinde arattır world of warcraft' ı (S) yani Seed' i en fazLa oLanını indir.. boyutu 2.59 veya 58 gb olucak.. sabredersen 256k ile 4 günde iner. tabi bilgisayarı kapamicaksın hiç.. ben her hafta 3,4 oyun indiriyorum mesela...

• beyler buaradawww.frozenshadows.com serverinde karakterin reputation bölümüne girince oyundan atıo sadece ama diğer server'lerde oyundan atmıo...bu neden oluo?
  • oyunu kurdum ancak update yapmadı birde login geldi karşıma onu geçemedim habire failed diyor her denememde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

o wow un genel hatasi...

• bende version 0.7 gibi bişiy var bunu nasıl yükseltirirm kendi yükseltmiyor daha doğrusu atmaca login ismi password kabul etmeyip failed diyip tekrar istiyor
  • bağlanıyor dedikten sonra failed diyor acaba bağlanmadamı bi hata var bilem yokmu bu konuyu
  • encrypted arkadaşım faiLed iletisiyle hiç karşılaşmamıştım..senin wow'un US mi EU mu? yoksa beta versiyonu mu? download mı ettin internetten wow'u? buarada versiyon 0.7 yi de biLmiyordum en eski versiyonu 0.11.0 'dır.. sonra 1.1.2 - 1.2.1 - 1.2.2 - 1.2.3 - 1.2.4 - 1.3.0 bütün versiyonLar bunLar.. ya büyük ihtimal beta versiyonudur senin wow çünkü bildiğim kadarıyla betaLarı update edemessin..
  • hımm bi nedeni daha olabilir bağlanamamanın.. router modem kullananLarın modeminde port açması gibi bi durum söz konusu.. router modem kullanan arkadaşımda port açarak halletmişti sorunu..ta tam olarak emin değilim ama firewall da bu işin içinde olabilir.. sen bunları forumlarda bi araştır arkadaşım..wow topici açan çok kişi var..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.