Şimdi Ara

WoRLD of WaRCRaFT oynayamayanLar buraya!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rockerboy

quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

copy paste kokluyorum

kardeşim ozmn link koyacağına anlatsana ne adamı uğraştırıon başka topicLere göndermeye.. amacım yardım burda..

yanliz haci adam çok iyi anlatmis verdigi nikte
  • saolsasin yanliz bnde 1.3.0 kurulu bir soun olmaz işalla
  • sorun olmaz , 1.3.0 serverlarında oynarsın, ben yasnette oynuyorum şimdilik..
  • bence 1.2.4 kurup 1.2.4 serverlerinde oynayın daha çok sorunsuz server var..hatta daha çok server var
  • adam gibi bi free server yoqmu?
  • yaw beyler ben wow control panel önce 1.4 daha sonra 2.1 i kurdum ikisindde play tusuna bastıımda girmiyo bu nedendir ne yapmam lazım basıyorum ne yazı çıkıyo ne bişi oluyo
  • Ah zaman olsa sa kendimden geçsem şu oyunla
  • imdi bende bi gariplik var oyunu kurup login olduktan sonra 1 dk update ediyuor sonra atıor ve blizzard downloaderi çalıştııryor.oda ne menem şey ise benim internet 2 gün hüç durmadan kopmaz .bu downloader 2 dkda bir kopartıyor.ve bide direk 1.3.0a yükseltiyor.ben 2.4 te nasıl kescem.manual downloadıda indirdim verdiğin linkden oda versiyon uymuyor diyor çünkü en düşük versiyon başlangıcı 1.0.1 .bendeki versiyon ise 1.0.0.anlamadım gitti.bu arada oyunun giriş demosu deli bişeydi ya .oynayamazsam oyunu yataklara düşerim mazallah.knight online sıkmaya başladı zaten:}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetninja -- 9 Nisan 2005, 4:23:03 >
  • quote:

DİKKAT!!

BEYLER ARKADAŞIM WOW'U İNTERNETTEN İNDİRDİ VE 4 GÜN ÇALIŞMASI SONUCUNDA HİÇ 1 SERVER'A BAĞLANAMADI.. ONA BU FORUM LİNKİNİ GÖNDERMİŞTİM DİĞER TOPİCTEKİ ARKADAŞLARIN ANLATIIYLA YAPAMADIK.. YANİ BİLEMİYORUM AMA BU FORUMU OKUMAM BANA ZAMAN KAYBETTİRDİ.. MADDESİ MADDESİNE ARKADAŞIM VE BEN DENEDİK HİÇ 1 YOL KATEDEMEDİK. BEN BU AKŞAM OYUNU ALDIM VE İLK DENEMEMDE KENDİ BAŞIMA HALLETTİM.. ŞUANA KADAR 6TANE SERVER' A GİRDİM SADECE DENEMEK İÇİN.. SORUNSUZ MÜKEMMEL OYNUYORUM WOW'U.. YAPMANIZ GEREKEN TEMEL ŞEYLERDEN BAHSEDİCEM..

WOW'U KURUN VE KURULUM BİTTİKTEN SONRA OYUNA GİRMEDEN 1.2.3 patch ini kurun..

PATCH İ KURDUKTAN SONRA OYUNU ÇALIŞTIRIN VE KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ BÖLÜMÜNE KAFANIZA GÖRE BİŞİLER YAZIN (GEREKSİZ) SONRA LOGIN E TIKLAYIN VE OYUNUN UPDATE YAPMASINI BEKLEYİN.. UPDATE BİTTİKTEN SONRA OYUN RESTART LANACAK VE KARŞINIZA BAZI WOW'LARDA 1.2.4 U KURAN BAZI WOW'LAR DA DA 1.3.0 KURAN Bİ PROGRAM ÇIKACAK. BU OYUNUN PROGRAMI.. EĞER 1.2.4 E YÜKSELTİOSA programın yükseltmesine DEVAM EDİN EĞER 1.3.0 E YÜKSELTİYORSA İPTAL EDİN ÇÜNKÜ BEN 1.2.4 TE OYUNU ÇALIŞTIRDIM 1.3.0 DE DENEMEDİM O YÜSDEN DİYORUM.. EĞER 1.2.4 KURMUOSA OYUN ARATTIRIN 1.2.4 patch'ini ve KURUN.. KURULUMDAN SONRA TEKRAR OYUNU ÇALIŞTIRIP YİNE KAFADAN ATMA BİŞEYLER YAZIN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ BÖLÜMÜNE VE LOGIN OLUN.. bu sefer oyun 1.2.4 VERSİYONUNU UPDATE YAPACAK..update'den sonra OYUNDAN ÇIKIN.. OYUNU 1.3.0 YÜKSELTEN PROGRAM ÇIKACAK KARŞINIZA YİNE, YANİ İSTERSENİZ YÜKSELTİN AMA BEN 1.2.4 TE DENEDİĞİM İÇİN YÜKSELTMEDEN 1 DENEYİN DİORUM..hem 1.2.4 versiyonunda daha çok server buLabiLirsiniz.. SONRA

http://www.it-crew.ch/WoW_1.4.zip

YUKARIDAKİ LİNKTEN SERVER PROGRAMINI İNDİRİN.. BUNUN SAYESİNDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİZ SERVER LERİ LİSTEDEN SEÇEBİLCEKSİNİZ.YALNIZ YÜKLEDİĞİNİZ SÜRÜM NE İSE YANİ 1.2.3 VEYA 1.2.4 VEYA 1.30 BUNU FİLTRELEYİP O İSTEDİĞİNİZ SÜRÜMDEKİ SERVER'LERİ LİSTELİYEBİLİRSİNİZ.. EĞER SÜRÜMÜNÜZ 1.2.4 İSE AMA SİZ 1.3.0 ÜN DESTEKLEDİĞİ SERVERA GİRMEYE ÇALIŞIOSANIZ O SERVER A GİRMEZ.. SERVER LERE PİNG GÖNDERDİĞİNİZ ZMN HANGİNİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI "DOWN" "UP" GÖSTERGELERİNDEN ANLAYABİLİRSİNİZ.. SEÇTİĞİNİZ 1 SERVER DAN ACC AÇMAK İSTERSENİZ HEMEN SAĞ TARAFTA "CREATE ACCOUNT" BUTONUNA TIKLAYIP ACC AÇMA SAYFASINA GİDEBİLİRSİNİZ. YALNIZ BAZI SERVER SİTELERİ AÇMIO ARKADAŞLAR SORUN VAR BAZI SİTELERDE..AMA ÇOĞUNDAN OYUN AÇABİLİOSUNUZ.. ACC AÇTIKTAN HEMEN SONRA ACC AÇTIĞINIZ SERVER LİSTEDE SEÇİLİYKEN "CREATE ACCOUNT" BUTONUN HEMEN SAĞINDA OLAN "PLAY" BUTONUNA TIKLAYIP OYUNU ÇALIŞTIRIYORSUNUZ.. WOW AÇILIYOR VE KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZE KAYIT OLDUĞUNUZ SERVER DEKİ KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZİ GİRİP LOGIN DİOSUNUZ.. HERŞEY BUKADAR.. BEN BUNU İLK SERVER DENEMEMDE YAPTIM.. 2.SERVERDA UYGULADIM YİNE GİRDİM.. 3 BAŞKA SERVER DENEDİM YİNE GİRDİM.. FAKAT BAZI SERVER LARA GİRMİYO AMA ÇOĞUNA CONNECT OLABİLİYORSUNUZ.. BUNLARI 1 SAAT ÖNCESİNDE YAPTIM ARKADAŞLAR BAZI ŞEYLERİ YAZMAYI UNUTMUŞ OLABİLİRİM EĞER OYUNA GİREMEZSENİZ MESAJLARINIZI BEKLİYORUM..

BUARADA diğer topic'teki BAZI ARKADAŞLAR wow klasorundeki realmlist.wtf dosyasini
    notepad le acip, hangi server a girilecek se onun ip sini veya adresini yazmanızı sölemişlerdi.. bunu ben yapmadım ve oyuna girdim walla güzel güzel oynadım.. ama o arkadaşların dediği gibi yapınca hatta bunu wow u 4 kere yükleyerek denemiştik arkadaşın bilgisayarında ama hiç oynayamamıştık.. siz bide benim anlattıklarımı deneyin..

buarada o server programında türk server'leri yer almıyor..yani türk server'i var mı biLemiyorum ya da türkLerin boL oLduğu 1 server varsa yazınızı bekLiyorum!!

arkadaş wow u nerden indircez bana bi pm atar mısın????

• ve bağlandım arkdadaşlar yanlız oyundan hiç birşey anlamadım.adamla bi oyan bi bu yana koşuyoz.ne kimse var ne bişey.saldıramadım bide kimseye.ya aslında donanımforum olarak bi serverda oynasak.frozenshelle bağlandım ben(çok kolaymış:)neyse yardım için sağol rocerboy .valla sen olmasan oynayamazdım.
  • kimse yok abi olmicakta vallla kopya oynanmaz bu oyun direk orj. abancan pahali ama zevkini anca öyle çikarabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetninja

ve bağlandım arkdadaşlar yanlız oyundan hiç birşey anlamadım.adamla bi oyan bi bu yana koşuyoz.ne kimse var ne bişey.saldıramadım bide kimseye.ya aslında donanımforum olarak bi serverda oynasak.frozenshelle bağlandım ben(çok kolaymış:)neyse yardım için sağol rocerboy .valla sen olmasan oynayamazdım.

rica ederim abicim.. yakında size 1 server vercem 1.2.4 ü destekleyen şuan server'in linki arkadaşımda olduğu için yazamıyorum.. level 1 olan yaratıklardan 500 exp alıo serverda..
  • ya beyler ben torrenti indiricem de torrent dosyaları nasıl açılıyor bilmiyorum ? yardımcı olurmusunuz
  • quote:

DİKKAT!!

BEYLER ARKADAŞIM WOW'U İNTERNETTEN İNDİRDİ VE 4 GÜN ÇALIŞMASI SONUCUNDA HİÇ 1 SERVER'A BAĞLANAMADI.. ONA BU FORUM LİNKİNİ GÖNDERMİŞTİM DİĞER TOPİCTEKİ ARKADAŞLARIN ANLATIIYLA YAPAMADIK.. YANİ BİLEMİYORUM AMA BU FORUMU OKUMAM BANA ZAMAN KAYBETTİRDİ.. MADDESİ MADDESİNE ARKADAŞIM VE BEN DENEDİK HİÇ 1 YOL KATEDEMEDİK. BEN BU AKŞAM OYUNU ALDIM VE İLK DENEMEMDE KENDİ BAŞIMA HALLETTİM.. ŞUANA KADAR 6TANE SERVER' A GİRDİM SADECE DENEMEK İÇİN.. SORUNSUZ MÜKEMMEL OYNUYORUM WOW'U.. YAPMANIZ GEREKEN TEMEL ŞEYLERDEN BAHSEDİCEM..

WOW'U KURUN VE KURULUM BİTTİKTEN SONRA OYUNA GİRMEDEN 1.2.3 patch ini kurun..

PATCH İ KURDUKTAN SONRA OYUNU ÇALIŞTIRIN VE KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ BÖLÜMÜNE KAFANIZA GÖRE BİŞİLER YAZIN (GEREKSİZ) SONRA LOGIN E TIKLAYIN VE OYUNUN UPDATE YAPMASINI BEKLEYİN.. UPDATE BİTTİKTEN SONRA OYUN RESTART LANACAK VE KARŞINIZA BAZI WOW'LARDA 1.2.4 U KURAN BAZI WOW'LAR DA DA 1.3.0 KURAN Bİ PROGRAM ÇIKACAK. BU OYUNUN PROGRAMI.. EĞER 1.2.4 E YÜKSELTİOSA programın yükseltmesine DEVAM EDİN EĞER 1.3.0 E YÜKSELTİYORSA İPTAL EDİN ÇÜNKÜ BEN 1.2.4 TE OYUNU ÇALIŞTIRDIM 1.3.0 DE DENEMEDİM O YÜSDEN DİYORUM.. EĞER 1.2.4 KURMUOSA OYUN ARATTIRIN 1.2.4 patch'ini ve KURUN.. KURULUMDAN SONRA TEKRAR OYUNU ÇALIŞTIRIP YİNE KAFADAN ATMA BİŞEYLER YAZIN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ BÖLÜMÜNE VE LOGIN OLUN.. bu sefer oyun 1.2.4 VERSİYONUNU UPDATE YAPACAK..update'den sonra OYUNDAN ÇIKIN.. OYUNU 1.3.0 YÜKSELTEN PROGRAM ÇIKACAK KARŞINIZA YİNE, YANİ İSTERSENİZ YÜKSELTİN AMA BEN 1.2.4 TE DENEDİĞİM İÇİN YÜKSELTMEDEN 1 DENEYİN DİORUM..hem 1.2.4 versiyonunda daha çok server buLabiLirsiniz.. SONRA

http://www.it-crew.ch/WoW_1.4.zip

YUKARIDAKİ LİNKTEN SERVER PROGRAMINI İNDİRİN.. BUNUN SAYESİNDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİZ SERVER LERİ LİSTEDEN SEÇEBİLCEKSİNİZ.YALNIZ YÜKLEDİĞİNİZ SÜRÜM NE İSE YANİ 1.2.3 VEYA 1.2.4 VEYA 1.30 BUNU FİLTRELEYİP O İSTEDİĞİNİZ SÜRÜMDEKİ SERVER'LERİ LİSTELİYEBİLİRSİNİZ.. EĞER SÜRÜMÜNÜZ 1.2.4 İSE AMA SİZ 1.3.0 ÜN DESTEKLEDİĞİ SERVERA GİRMEYE ÇALIŞIOSANIZ O SERVER A GİRMEZ.. SERVER LERE PİNG GÖNDERDİĞİNİZ ZMN HANGİNİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI "DOWN" "UP" GÖSTERGELERİNDEN ANLAYABİLİRSİNİZ.. SEÇTİĞİNİZ 1 SERVER DAN ACC AÇMAK İSTERSENİZ HEMEN SAĞ TARAFTA "CREATE ACCOUNT" BUTONUNA TIKLAYIP ACC AÇMA SAYFASINA GİDEBİLİRSİNİZ. YALNIZ BAZI SERVER SİTELERİ AÇMIO ARKADAŞLAR SORUN VAR BAZI SİTELERDE..AMA ÇOĞUNDAN OYUN AÇABİLİOSUNUZ.. ACC AÇTIKTAN HEMEN SONRA ACC AÇTIĞINIZ SERVER LİSTEDE SEÇİLİYKEN "CREATE ACCOUNT" BUTONUN HEMEN SAĞINDA OLAN "PLAY" BUTONUNA TIKLAYIP OYUNU ÇALIŞTIRIYORSUNUZ.. WOW AÇILIYOR VE KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZE KAYIT OLDUĞUNUZ SERVER DEKİ KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZİ GİRİP LOGIN DİOSUNUZ.. HERŞEY BUKADAR.. BEN BUNU İLK SERVER DENEMEMDE YAPTIM.. 2.SERVERDA UYGULADIM YİNE GİRDİM.. 3 BAŞKA SERVER DENEDİM YİNE GİRDİM.. FAKAT BAZI SERVER LARA GİRMİYO AMA ÇOĞUNA CONNECT OLABİLİYORSUNUZ.. BUNLARI 1 SAAT ÖNCESİNDE YAPTIM ARKADAŞLAR BAZI ŞEYLERİ YAZMAYI UNUTMUŞ OLABİLİRİM EĞER OYUNA GİREMEZSENİZ MESAJLARINIZI BEKLİYORUM..

BUARADA diğer topic'teki BAZI ARKADAŞLAR wow klasorundeki realmlist.wtf dosyasini
    notepad le acip, hangi server a girilecek se onun ip sini veya adresini yazmanızı sölemişlerdi.. bunu ben yapmadım ve oyuna girdim walla güzel güzel oynadım.. ama o arkadaşların dediği gibi yapınca hatta bunu wow u 4 kere yükleyerek denemiştik arkadaşın bilgisayarında ama hiç oynayamamıştık.. siz bide benim anlattıklarımı deneyin..

buarada o server programında türk server'leri yer almıyor..yani türk server'i var mı biLemiyorum ya da türkLerin boL oLduğu 1 server varsa yazınızı bekLiyorum!!

Bo$ !$....

• ya arkadaşlar torrentlerin hepsi arızalı bi yardımcı olun tam bir torrent adresi verin lütfen :(
  • Ya Beni Su Free Serverlerde WoW hesabı açtırın Helal Diyecem Lütfen pm attın
  • Ya kardesim bu nedir ya herkes oyuna baslamıs bile bizde burda bole server arıos oyuna baglancaz baglnamıyos:D Nese arkadaslar bi server bulsam bende oynucam hemen ama server bulamadım bi de hayırlısıyla su cafeye kurulumu yapsak ıyı olcak bizim cafeden 10 kısı var wow a baslıcak peh ama bi bbilgisayarda kurulu calıstırıp calıstırmadıgıda bellı deıl bılgısayarın bekle wow dunyası ben gelıyorum ahuahahahaha

• quote:

Orjinalden alıntı: Obi_Wan

Yaw madem beleş, WoW u indirmek için bir http verinde bizde katılalım size..

www.tughan.net te biraz arast1rma yap oyun download bölümüne falan bak orda bi linkte var yaz1yo zaten wow diye _imdi ben yukarda yaz1lanlar1 yapt11mda oyunu beles oyn1yabilecekmiyim???
  • yahu bana su frozenshell serverına nasıl gireceğimi bi anlatırmısınız zahmet olmassa
  • ya arkadaşlar süper bi server.1.3.1 detekliyor. hatta oyunu bu siteden bile inderebilirsiniz patchleri ile beraber.www.abcwow.net . abanalım şu servera ya .yanlız başıma oynamaktan sıkıldım.bide ben bişey anlamadım oyundan bi türlü çözemedim.en azından lvl 10 a kadar olan neyin nasıl yapıldığı şehirler arası ulaşım gibi temel konuları bi arkadaş anlatırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.