Şimdi Ara

World Of Warcraft/Patches

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık her giren şu yamayı nerden indircem bunu nerden indircem demesin buradan istediği yamayı indirsin.
    1.8.0 Full download ve ondan sonra adım adım tum versiyonlar var. Umarım işinize yarar.

Link : World Of Warcraft Patches

• ya ben sahte severlarda oynucam bu 18.0 full olurmu emin misiniz ??
  • Versiyon oyunla alakalıdır, realmlist dosyası ise server ile... Yani 1.8.0 deniyorsa bunun sadece german, UK, US gibi versiyonları olur. Şu serverin 1.8.0 patchi ile bu serverin 1.8.0 patch i arasında bundan baska bir fark yoktur. Oradan 1.8.0 full yazanı indir. Muhtemelen 1.8.0 UK versiyondur.
  • yani bana tam bir cvp ver ben bunu indirdiğimde wow stadu diye bir adres var ordan istediğim 1.8.0 versiyonlarını oynaya bilcem mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

yani bana tam bir cvp ver ben bunu indirdiğimde wow stadu diye bir adres var ordan istediğim 1.8.0 versiyonlarını oynaya bilcem mi?

Öncelikle hitap şekline dikkat et. Ben olabildiğince sana yardımcı olmaya çalıştım zaten. Hangi servera nasıl gireceğini o serverin adresinden ayrıntılı sekilde ogrenirsin. Ben bilmiyorum her server için de ne yapılması gerektiğini aklımda da tutamam takdir edersin ki. Benim verdiğim linkten o server için ne gerekiyorsa indirir kurarsın. 1.8.0 diyorsa 1.8.0 ı indirir kurarsın. Sana bu yanlıs 1.8.0 diyemez. Çünkü bir versiyon ismi ile bir yama olur. Birkaç çeşit 1.8.0 olmaz. Bunu yukledikten sonra da serverlara girmen için bazı extra seyler yapman gerekir. Bunlar da her servera gore değişir. Onların ayrıntılarını o serverların adreslerinden ogrenmen gerekir. Umarım yeterince açık olmuştur.

• saten senle doğru düzgün konusuyordum boşu boşuna celallenme
    yani diyorsun ki 1.8.0 bütün bu sürümlü olanlar için aynı
    ayrıca ben sitelrer üye olmayı falan biliyorum onu hallederim
  • Nazik insanlar "bana tam bir cevap ver" demez. Celallenmiyorum, celallenseydim sana tekrar 1 paragraf acıklama yapmazdım. Sadece hitap sekline dikkat edersen insanlar seni, cevap verilmeye layık biri olarak görurler, daha çok cevap daha çok yardım alırsın.

NOT: evet hepsi için aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.