Şimdi Ara

world of warcraft sistem yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wow oynayacaksan kesinlikle i7 yada fx8350 almani öneririm. Online mmorpg oyunlar icin cekirdek sayısı kilit nokta oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 8 Aralık 2014; 22:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Wow oynayacaksan kesinlikle i7 yada fx8350 almani öneririm. Online mmorpg oyunlar icin cekirdek sayısı kilit nokta oluyor.

tamamen yanlış bi değerlendirme, çekirdek sayısı değil tekil çekirdek performansı doğrudan etkilidir. kesinlikle intel yelpazesinden faydalan.
  • shagunz kullanıcısına yanıt
    warlords pack ile birlikte işlemci motorunda ve grafik motorundaki yenilikler ile çekirdek sayısı önem kazandı. MoP patchinden öncesi için dediğiniz doğrudur.
  • Sonuç ? Nasıl bir sisteme yönelmem lazım ?

• emrekose32 kullanıcısına yanıt
    Bütçeden dolayı i7li bir sistem olması zor. Yıllarca wow oynamış birisi olarak ekran kartından kısmakta oyunun zevkini öldürür (basket topu atan fire mage görmeyi istemezsin ). Monitör olarak 23" boyutundan aşağısı yine oyun zevkinden ödün vermek olacaktır.

INTEL Core i5-4590 3.30 GHz LGA1150 İşlemci
    GIGABYTE GA-H97M-HD3 H97 LGA 1150 DDR3-1600MHz Anakart
    KINGSTON HyperX Savage 8GB DDR3-1600MHz Bellek - HX316C9SR/8
    SAPPHIRE Radeon R9 280 Dual-X OC Boost 3GB GDDR5 384 Bit Ekran Kartı 11230-00-20G
    COOLER MASTER P100 RC-P100K-KWA700-TR 700W (%85) USB Ses Pencereli Full Siyah MidTower Kasa
    WD Blue WD10EZEX 3.5" 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk Drive
    ASUS VX238T 23" 1920x1080 5ms Full HD Ultra-ince Hoparlör Siyah LED Monitör

2518 TL eksen bilgisayar fiyatı.
    Eksen bilgisayardan veya vatan bilgisayardan temin edebilirsin bu parçaları. Eksen fiyat olarak daha uygun çıkar kapıda nakit ödeme falan gerçekten ucuza denk gelir.

• Hocam tam yerinden girmişsin konuya bende 7 sene mage oynadım main charım mage .teşekkür ederim tavsiyen için değerlendiricem.

bu işte usta olan insanlarda yardımcı olur sana aynı bütçeyle daha iyi sistem çıkartabilirler.
  • Vallaha bekliyorum hocam üstadları ama ne ses var ne seda yarın toplamak istiyorum umarım sabah kadar bi sonuca varırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekose32

Merhabalar arkadaşlar.Benim durumum biraz karışık.7 sene world of warcraft oynadıktan sonra sırf hanımla daha fazla tartışmayalım diye ps4 aldım arada açar oynarım 1 2 saat diye.Ama hangi oyunu oynadıysam (fifa 15,watch dogs,diablo 3,destiny,gta 5,dragon age inquistion vs vs) bana asla wow tadı vermedi.the elder scroll online belki dedim oda konsol icin ertelendi.Wow un yeni paketi warlord ile oyuna dönmeye karar verdim.Kendime 1800-2300 monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum ama bu işler hep kafamı karıştırıyor.ben darboğaz nedir, fps düsüsü nedir,kac hz monitör gerekir,dvı mi hdmı mi anlamam.oc nasıl yapılır bilmem.Bana wowu ultrada hic kasmadan canavar gibi oynatacak,yeni cıkan oyunlarıda high da kasmadan açıcak süper uyumlu bir sistem lazım.üstadların tavsiyelerini bekliyorum.

http://www.logicalincrements.com/games/wow/
    http://www.logicalincrements.com/
    fx 6300(veya intel g3258)-4gb ram(daha fazlası wow da işine yaramıyacakmış)-128gb ssd(wow+windowsdan sonra dahi 1 2 3 oyunluk yer kalır[yükleyeceğin oyuna göre tabı])-200/250tl lik anakart-ekran kartı en az 270 olmalı(tabloda full hd ultra ayar için 270den sonrası için good denmiş yani diğer parçaları aldıktan sonra artan paranız ne kadar ise tamamını ekran kartına koyun derim)-güç kaynağını ve kasayı en son karar verin derim(uzan saatler oynuyacaksanız 80plus bir güç kaynağı uzun vadede elektrik faturasıyla geri dönüş yapar,tavsiye ederim o yüzden)

• Ben de wow oynuyorum, Nvidia kartlar cok daha sorunsuz wow icin. Ancak Islemcinin iyi olmasi sart. Gtx 760 yanina iyi bir i5 islemci yeterli olacaktir. Benim sistem 2 x 760 SLI, i7 3820. 30 fps altina dusmedi 25 m de.

• Jahrekimla hocam sagolsun araştırmış bulmuş uzun bir makale bu konu ile ilgili.ingilizcem elverdiğince okudum.Makalede işlemci ve ram in çok önemli olmadığını ama ekran kartı ve monitörün iyi olması gerektiğini belirtmişler Jahrekimla hocamın dediği gibi..Sizde Mephalay hocam sizde tam aksine işlemcinin önemli olduğuna vurgu yapmışşınız.şimdi bu şartlarda benim kafam nasıl karışmasın

• Abi konu karışmış... Üstadı çağırdım çekiliyorum. İyi forumlar.
  • He bu arada makaledeki bahsedilen herşey mist of pandaria ya kadar geçerli olabilir.çünkü takip ettiğim kadarı ile warlord dreaneor paketinde karakter modelleri değişti (blood elf hariç).bu nasıl etki eder sistem gereksinimine bilemiyorum.Bu yüzden üstadlardan siz değerli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Malum hiçbirimiz kolay para kazanmıyoruz yanlış bir sistem toplayıp ben ne yaptım deyip üzülmek istemem...

• Bi el atin lutfen.

Edit: yukarida cagirmislar gormemisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 9 Aralık 2014; 0:54:08 >
  • quote:

Vallaha bekliyorum hocam üstadları ama ne ses var ne seda yarın toplamak istiyorum umarım sabah kadar bi sonuca varırım.

bir sıkıntı olursa adımı unutma, istediğin zaman istediğin konuda gel yardımcı oluruz.

bütçeni net belirt, monitörlü mü monitörsüz mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Aralık 2014; 2:40:37 >
    320 TL Gigabyte Z97P-D3 Intel Z97 1150 Soket 3000MHz O.C. DDR3 Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart
    492 TL Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    233 TL CORSAIR Vengeance Low Profile 8 GB (2x4GB) Dual KIT DDR3-1600Mhz CL9
    152 TL Memoright 120 Gb V3M Sata3 Senkr SSD (530/320)
    500 TL Sapphire R9 280 DUAL-X O.C Boost 3GB 384Bit GDDR5 DX11.2 Amd Radeon Ekran Kartı
    199 TL High Power Astro Lite 750W 80Plus GOLD Single Rail Güç Kaynağı
    90 TL Deep Cool Tesseract BF WH 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1x120mm Fanlı ATX BEYAZ Kasa
    403 TL VIEWSONIC 23" VA2349s GENİŞ EKRAN LED IPS DVI MONİTÖR

Toplamda 2389 TL
  • Hocam bi bakin arkadaslar bahsetme ozelligini bilmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Vallaha bekliyorum hocam üstadları ama ne ses var ne seda yarın toplamak istiyorum umarım sabah kadar bi sonuca varırım.

bir sıkıntı olursa adımı unutma, istediğin zaman istediğin konuda gel yardımcı oluruz.

bütçeni net belirt, monitörlü mü monitörsüz mü ?

Hocam bütçem 1800-2300 arası net degil.

• Monitörlü bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

320 TL Gigabyte Z97P-D3 Intel Z97 1150 Soket 3000MHz O.C. DDR3 Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart
    492 TL Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    233 TL CORSAIR Vengeance Low Profile 8 GB (2x4GB) Dual KIT DDR3-1600Mhz CL9
    152 TL Memoright 120 Gb V3M Sata3 Senkr SSD (530/320)
    500 TL Sapphire R9 280 DUAL-X O.C Boost 3GB 384Bit GDDR5 DX11.2 Amd Radeon Ekran Kartı
    199 TL High Power Astro Lite 750W 80Plus GOLD Single Rail Güç Kaynağı
    90 TL Deep Cool Tesseract BF WH 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1x120mm Fanlı ATX BEYAZ Kasa
    403 TL VIEWSONIC 23" VA2349s GENİŞ EKRAN LED IPS DVI MONİTÖR

Toplamda 2389 TL

Hocam teşekkür ederim.bu arada bu monitör de yazan ıps ne anlama geliyo ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.