Merhabalar arkadaşlar.Benim durumum biraz karışık.7 sene world of warcraft oynadıktan sonra sırf hanımla daha fazla tartışmayalım diye ps4 aldım arada açar oynarım 1 2 saat diye.Ama hangi oyunu oynadıysam (fifa 15,watch dogs,diablo 3,destiny,gta 5,dragon age inquistion vs vs) bana asla wow tadı vermedi.the elder scroll online belki dedim oda konsol icin ertelendi.Wow un yeni paketi warlord ile oyuna dönmeye karar verdim.Kendime 1800-2300 monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum ama bu işler hep kafamı karıştırıyor.ben darboğaz nedir, fps düsüsü nedir,kac hz monitör gerekir,dvı mi hdmı mi anlamam.oc nasıl yapılır bilmem.Bana wowu ultrada hic kasmadan canavar gibi oynatacak,yeni cıkan oyunlarıda high da kasmadan açıcak süper uyumlu bir sistem lazım.üstadların tavsiyelerini bekliyorum.
Bu WoW ücretliydi değil mi ? boyutu ne kadar oyunun ?
Evet aylık 12.99 euro ücreti var.Net bir bilgim yok ama tahminime göre 40gb yi bulur son paketle.
emrekose32
kullanıcısına yanıt
İ5 4460 - nvidia gtx 760 - corsair 300r 600w civarı psulu - 4x2 gskill veya corsair 1600mhz ram - sadece wow ise 120 samsung ssd yok değil veya bütçe yetmez ise 1tb bir disk ile wow raid bg ortamında 60 fps üzeri veriyor. 1 ay önce guilddeki birine aldık memnun. Bende i7 4790k var düşük çözünürlükte (720p gibi) dahili grafik hafif oc ile 30+ fps veriyor. İsterseniz i5 alıp daha sonra ekran kartı alabilirsiniz. ( anakart olarak en ucuzu msi pc mate bence onu alın yukarda yazmayı unuttum)
Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için.evet aslında yukarda yeni çıkan oyunlarıda highda açsın yeter dedim ama işin aslı toplayacağım pc de sadece wow oynayacağım.yani dediğim gibi bana wow u 1080p de ultra ayarlarda 25m bg vs vs hic kasmadan oynatsın yeter.yani bu pc sadece wow icin toplanıcak.okuyorum sağda solda 1200 1300 liraya (sadece kasa) wow icin pc toplamışlar hic kasmadan ultrada oynuyorlarmış.ya yalan yanlış bilgi veriyorlar yada ben bu işi hiç bilmiyorum
Yokmudur yardım edebilecek başka :(
quote:
Orijinalden alıntı: emrekose32
Yokmudur yardım edebilecek başka :(
Sizinki ile örtüşebilecek bir konuyu yeni açtım ilginizi çekebilir.
Teşekkür ederim ama sizin paylaştığınız sistem 4.000 tl küsür.bana wow için çok abartı geldi.ben wowu ultrada 1080p de kasmadan oynatıcak en ucuz en stabil sistem için yardım istedim üstadlardan.
Bi üstad yokmudur tavsiye vericek yardım edicek
quote:
Orijinalden alıntı: emrekose32
Bi üstad yokmudur tavsiye vericek yardım edicek
Var LEON-X hocayı çağır sana en iyi o yardımcı olur
İnşallah üstad okur ve cevaplar
Wow un o kadar zorlayacağını zannetmiyorum.Bütçenizi biraz daha artırıp monitörü 120/144hz alıp oyun zevkini artırmak mümkün.Ancak bütçe elvermiyor ise,
Monitörü i2269 ile, İşlemciyi i5-4460 ile, Ekran kartını r9 270 dual-x ile,
Değiştirebilirsin.
Hocam hemen inceliyorum teşekkürler.Dünden beri okumadık konu kalmadı.Dediğim gibi ben bütcem 1800-2300 dedim ama sadece wow icin bir pc toplucam hani daha ucuzada olursa fena olmaz en azından sağlam bi mouse klavyeye de sermaye kalır
quote:
Orijinalden alıntı: dhyingyang
Bu WoW ücretliydi değil mi ? boyutu ne kadar oyunun ?
Skörtıl_Nimo Hocam teşekkür ederim.Bu arada şöyle bi durumda söz konusu gerçi belirttim ama ben oc felan anlamam daha doğrusu denedim bi kere olmadı.bu durumu göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunursanız cok daha faydalı olur benim icin
emrekose32
kullanıcısına yanıt
overclock olmuyor işlemcin sen istesende zaten anakarttda overclock destegi var ama ona takılma fazla,overclock olmayan güzel anakartların fiyatı daha fazlaydı bende o yüzden onu yazdım
Anladım hocam eksik olma teşekkür ederim
LEON-X ve diğer üstadlardan da tavsiyeler bekliyorum