Şimdi Ara

world of warcraft sistem yardım ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.300 TL için;

Monitör hariç, diğerleri Eksen Bilgisayar'dan, aşağı yukarı temel parçalar aynı olur yani, işlemci, anakart, ram ve ekran kartı...

world of warcraft sistem yardım !

+
    AOC 23" E2370Sd DVI
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-23-e2370sd-genis-ekran-led-monitor.html?srt=UP

Üstteki " cohannan " kardeşimin yazdığı sistemi de düşünebilirsin, sanırım ya farklı yerlerden topladı ya da tek yerden, sorup öğrenebilirsin, gayet güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

2.300 TL için;

Monitör hariç, diğerleri Eksen Bilgisayar'dan, aşağı yukarı temel parçalar aynı olur yani, işlemci, anakart, ram ve ekran kartı...

+
    AOC 23" E2370Sd DVI
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-23-e2370sd-genis-ekran-led-monitor.html?srt=UP

Üstteki " cohannan " kardeşimin yazdığı sistemi de düşünebilirsin, sanırım ya farklı yerlerden topladı ya da tek yerden, sorup öğrenebilirsin, gayet güzel olmuş.

Üstad teşekkür ederim..4gb ram yeterli olurmu ?

• 8gb ram var kardeşim, 4+4 olarak 2 adet yazdım
  • quote:

8gb ram var kardeşim, 4+4 olarak 2 adet yazdım

Görmemişim üstad çok teşekkür ederim tavsiyen için kısmetse bu hafta toplamış olucam.bir sorum daha olucak herkeze bu vatanın sitesine giriyorum mesele xxx parça 200tl kdv dahil.hani bu vatanın cmts pazar hafta sonu %25 indirimi oluyor ya bu fiyatlar bu haftasonu indirimli olan fiyatı mı standart fiyatmı ??

• Vatan'da uzun süredir tek tip fiyat oluyor kardeşim, bazı ürünlerine web'e özel fiyat yaparak indirim sağlıyor, onun dışında çoğu ürünler gördüğün fiyatlardalar.
  • quote:

2.300 TL için;

+
    AOC 23" E2370Sd DVI

Selam. Listede rn son sırada bulunan fan işlemci soğutucusu amaçlı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca eklediğim fan kasanın arkasına takılmak üzere egsoz olarak ilave edilmesi içindir, kasa önde fanla geliyor ama arka da yok, sonradan üst ve yana da fan takılabiliyor.
  • Tavsiyeleri değerlendirdiniz mi? Yorumlarınızı merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.