kutulu sürüm mü alsam yoksa cd key mi ? ilk defa alıcam wow o yüzden battle chest denen olayı almak istiyorum fakat vatan computerda battle chest yok en azından izmirde yok onun yerine World of warcraft 5.0 var oda kutu içeriği aynımıdır ? 2 oyun dvd çıkıyo sanırım sizce cd key mi almalıyım kutulu mu ? kutuluyu sadece başlangıç rehberi olduğu için almayı düşünüyorum sizce kutulu sürümü almaya değer mi başlangıç rehberi kitabı ??
Sakin ol önce :) Hiçbir şey alma.
Önce world of warcraftı blizzardın sitesinden indir.Bi üyelik aç.20 levele kadar ücretsiz oynuyorsun.Beğenirsen internet üzerinden her şeyi satın alabilirsin.Ve daha ucuza.Kutulara gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Keomaa
Sakin ol önce :) Hiçbir şey alma.
Önce world of warcraftı blizzardın sitesinden indir.Bi üyelik aç.20 levele kadar ücretsiz oynuyorsun.Beğenirsen internet üzerinden her şeyi satın alabilirsin.Ve daha ucuza.Kutulara gerek yok.
zaten pc de kurulu oyun 18 lwl oldum bile :) o yüzden oyun çok hoşuma gtti ve almak istedim peki tamam ama şu pandaria indirimi bugün bitmiş sanırım :( 2 oyunu birden alcıaktım
manikeM
kullanıcısına yanıt
Hepsini almana gerek yok bence.Madem lwl kasıcaksın.20 lwl olunca 21 liraya ilk paket +30 gün oynama süresi al.Oyun açılınca paket al veya triale devam et çıkar.ordan alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Keomaa
Hepsini almana gerek yok bence.Madem lwl kasıcaksın.20 lwl olunca 21 liraya ilk paket +30 gün oynama süresi al.Oyun açılınca paket al veya triale devam et çıkar.ordan alabilirsin.
tamamda şuanda bütün oyunu 50 tl ye alabiliyoken niye bu indirimi kaçırıp 100 lira vereyim ??? teık bi seferde alayım indirimdeyken geçeyim daha mantıklı değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: manike
tamamda şuanda bütün oyunu 50 tl ye alabiliyoken niye bu indirimi kaçırıp 100 lira vereyim ??? teık bi seferde alayım indirimdeyken geçeyim daha mantıklı değil mi
hocam sen kutuları paketleri karıştırdın herhalde
battle chest sadece 3 paket içerir wow + burnin crusade ve wrath of lich king
sonra cataclysm sonrada mist of pandaria
kutulu alırsan 3 üne de ayrı para ödersin.
şu an starter edition da isen
complete collection var hepsi dahil yeni henüz gelmeyen warlords of draenor dahil
69.98 dolar. en iyisi direk bunu al ve oyunlar netten insin. tüm güncellemeler v.s + 1 adet 90 boost da cabası
onu ister hemen ister sonra kullan. ama oyuna yeni başladı isen başta kendin kas hazır 90 olursan baya zorlanırsın öğrenme açısından
istersen onu daha sonra başka bi class yada chara kullanırsın.
ayrıca ben oyunu tek tek DVD olarak aldım battle chest de almadım.
elimde 5 DVD var zaten 2. den sonra DVD yükleme yapmıyor her türlü netten iniyor kalan hepsi.
tüm oyun inince WOW klasörünü inen toplam datayı bir yedek al. bir şey olur silinirse direk kopyala oyna.
yedek almazsan tüm herşeyi tekrar indirmek zorunda kalırsın.
quote:
ayrıca belirtiyim de içindeki rehber değilde cidden oynayarak öğreniliyor bu oyun
ama koleksiyon v.s bi köşede dursun dersen tabi sen bilirsin.
sonuçta oyunun LORE kısmı süperdir. bilgiler v.s vardır.
almasan da netten de bu bilgilere ulaşabilir hatta oyun içindede bol bol questler aracılığı ilede öğrenebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Stalker83
quote:
ayrıca belirtiyim de içindeki rehber değilde cidden oynayarak öğreniliyor bu oyun
ama koleksiyon v.s bi köşede dursun dersen tabi sen bilirsin.
sonuçta oyunun LORE kısmı süperdir. bilgiler v.s vardır.
almasan da netten de bu bilgilere ulaşabilir hatta oyun içindede bol bol questler aracılığı ilede öğrenebilirsin.
+1.
deneme sürümü olan hesabına gir solda upgrade tarzı bir ibare görürsün.ona tıkladığın zaman blizzardın kendi sitesinden alırsın ama kredi kartı gerektirir.indirim devam ediyorsa hepsini al çünkü 85 olmak fazla sürmüyor, 1 ayda 90a rahatlıkla kasarsın.indirim biterse durduk yere fazladan para harcamış olursun mopa.hadi kolay gelsin.
quote:
quote:
Sende karistirmissin battle Chest icin MoP haric su an kadar cikan tum paketler var. Icine Cataclysm dahil edileli baya oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: M@hFeL
quote:
quote:
Sende karistirmissin battle Chest icin MoP haric su an kadar cikan tum paketler var. Icine Cataclysm dahil edileli baya oluyor.
ben hala d&r ve electroworld gibi büyük mağazalarda bakarım hala sadece 3 paketin olduğu battle chest ler var
senin dediğin cata nın olduğu battle chest i 1 hafta önce gittim en son ve görmedim hep eski 3 lü seri.
ha dersen ki nette böyle bi paket netten satılıyor onu bilmiyorum ben arkasaş elden alçak diye düşündüm.
quote:
quote:
quote:
quote:
ben hala d&r ve electroworld gibi büyük mağazalarda bakarım hala sadece 3 paketin olduğu battle chest ler var
senin dediğin cata nın olduğu battle chest i 1 hafta önce gittim en son ve görmedim hep eski 3 lü seri.
ha dersen ki nette böyle bi paket netten satılıyor onu bilmiyorum ben arkasaş elden alçak diye düşündüm.
Alıntıları Göster
Çooook teşekkür ederim herkese bu akşam saat 7 gibi vatan computer gittim ve World of warcraft 5.0 pakedini aldım kutunun altında battle chest yazıyodu :) ve cata'da eklenmiş bu pakede diye biliyorum oyunu daha kurmadım kuruyorum şuanda en kısa zamanda mists of pandarian ve son gelicek olan genişleme pakedinide alıcam bakalım hayırlısı bu arada kutulu almamın 2 sebebi var 1)koleksiyon olarak durmasını seviyorum :) 2) içindeki rehber kitabıydı ve bayaa öğretici bi kitap olduğunu düşünüyorum internet başında human-orc vs vs araştırmaktansa direk önümdeki kitaptan okuyorum bak human'ın şusu varmış busu varmış diye gayet hoş bi havası var oyunun ve çooook beğendim kesinlikle bu oyun alınıp oynanır verildiği parayı hakediyo diye düşünüyorum biliyorum keyler daha ucuz ama yinede herkesin kendi tercihi maddi sıkıntım şimdilik yok denebilir o yüzden aldım yinede bütünb herkese teşekkür ederim hayırlı ramazanlar dilerim iyi geceleeeer :)
Stalker83S
kullanıcısına yanıt
onları da alsan sistem seni otomatik olarak cataya kadar upgrade ediyor diye biliyorum.
Stalker83S
kullanıcısına yanıt
Kutunun goruntusu eski ama icindeki key i girdiginizde Cata dahil sahip oluyorsunuz.
battlechest indirimde idi diye hatyrlyyorum suan
battlechest alyp 85 lvl a kadar kasabilirsin sonrada mists of pandaria ile yoluna devam edersin, sykylypta byrakma sakyn oyun 90 leveldan sonra ba?lyyor
tavsiyem benim gibi kutulu alyp saklama gibi takyntylaryn yoksa dijital olarak satyn alman daha mantykly olur yok kutulu alycam ba? kö?eme koyacam diyorsan bide media markta bak yada d&r'a mutlaka bulursun birinde
quote:
Orijinalden alıntı: RoyBatty
battlechest indirimde idi diye hatyrlyyorum suan
battlechest alyp 85 lvl a kadar kasabilirsin sonrada mists of pandaria ile yoluna devam edersin, sykylypta byrakma sakyn oyun 90 leveldan sonra ba?lyyor
tavsiyem benim gibi kutulu alyp saklama gibi takyntylaryn yoksa dijital olarak satyn alman daha mantykly olur yok kutulu alycam ba? kö?eme koyacam diyorsan bide media markta bak yada d&r'a mutlaka bulursun birinde
yüzde 50 indirim devam ediyor. Sadece yeni paketin indirimi sona ermiş.
quote:
Kutunun goruntusu eski ama icindeki key i girdiginizde Cata dahil sahip oluyorsunuz.
oo çok iyimiş o zaman ya :D bende tek tek tüm dvdler kutuları ile var :D
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Valla bir sürü oyunum var ama hepsi digital key :D
Kutuları olsa koycak yerim yok :D
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Klasik ve TBC normal kutu, WotLK den itibaren hepsi Collector Edition (Klasik ve TBC nin acilmamis CE lari cok pahali yoksa almistim) Starcraft 2 ve expansion i Collector Edition Diablo 3 ve Expansion i Collector Editon
Hepsi tertemiz tek cizik yok. Muze acicam yakinda...
quote:
Klasik ve TBC normal kutu, WotLK den itibaren hepsi Collector Edition (Klasik ve TBC nin acilmamis CE lari cok pahali yoksa almistim) Starcraft 2 ve expansion i Collector Edition Diablo 3 ve Expansion i Collector Editon
Hepsi tertemiz tek cizik yok. Muze acicam yakinda...
Alıntıları Göster
battle chest fiyatları anormal pahalı bence vatan'daki falan. bir kaç gündür blizzard kampanya yapmıştı 30 haziranda bitecekti bitti mi bilmiyorum ama biz 7.5 euro'ya getirdik mist of pandaria hariç bütün oyunu :D . tabi oyunu kutusuyla vs. almanın zevki başka eski hesabımı wrath of the lich king'e kadar gidip gidip paketiyle almıştım. bu sefer internetten aldım. 7.5 euro'nun cazibesine kapıldım. 4 sene sonra oyuna dönüyoruz haydi bakalım. <3
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme