Arkadaşlar bu iki oyun hakkında bilgi edinebilmeniz için sırf bu iki oyun üzerine bi forum düzenledim yakında sitede gelcek downloads üzerine olcak sizlere yardımcı olmak istedim bu oyunlar hakkında mrk ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz eminim yardımımız dokunacak forumlarımız yeni acıldı üye sayımız pek fazla değil ama gün geçtikce cogalcagına inanıyorum..
Var ya forum değilde bilgilendirici bir ana sayfa ve birkaç alt sayfa yapsan çok iyi olurdu.Şahsen bende takılırdım.Ama forum işte..
Sitede geliyor yakında webmaster su an yurtdışında ilgilenemiyor
quote:
Orjinalden alıntı: DarklordLasonnde
Arkadaşlar bu iki oyun hakkında bilgi edinebilmeniz için sırf bu iki oyun üzerine bi forum düzenledim yakında sitede gelcek downloads üzerine olcak sizlere yardımcı olmak istedim bu oyunlar hakkında mrk ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz eminim yardımımız dokunacak forumlarımız yeni acıldı üye sayımız pek fazla değil ama gün geçtikce cogalcagına inanıyorum..
Ya forumdan bi gelirim yok reklam olarakda algılanmasını istemem amaç hizmet insanları bilgilendirmek neyse yeniyim bu forumda yetkililer silerse sevinirim
Yetkililer gereken yere taşırlar sanırım,
Forum ile ilgili de güzel olmuş arkadaşım paylaşmak güzel şey. Ancak free bir yerden almışsın galiba sürekli forumunun yedeğini al ne olur ne olmaz. Başarılar
Free ama güvenilir bi yer devamlı yedeğini alıyorum.Saol
evet güzel yapıyosun ama pparalıya cekersen daha cok ilgi görür
Ya paralıda vardı zamanında ilgi görmedi diye su an free yaptım bitane paralıyı kapattırdım boşa para : simdi bu tutarsa paralıya gececeğim..
Ya arkadaşlar bana bitane banner lazım pek bilgim yok banner yapabilme konusunda forumdaki resme bakıp esinlenerek :) bişiler yapabilirmisiniz :)
quote:
Orjinalden alıntı: ByRd
quote:
Orjinalden alıntı: DarklordLasonnde