Şimdi Ara

World Of WarCraft & Ultima Online Tartışma Platformu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki oyun hakkında bilgi edinebilmeniz için sırf bu iki oyun üzerine bi forum düzenledim yakında sitede gelcek downloads üzerine olcak sizlere yardımcı olmak istedim bu oyunlar hakkında mrk ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz eminim yardımımız dokunacak forumlarımız yeni acıldı üye sayımız pek fazla değil ama gün geçtikce cogalcagına inanıyorum..

Saygılar
    www.requem.forumu.com

• Var ya forum değilde bilgilendirici bir ana sayfa ve birkaç alt sayfa yapsan çok iyi olurdu.Şahsen bende takılırdım.Ama forum işte..
  • Sitede geliyor yakında webmaster su an yurtdışında ilgilenemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarklordLasonnde

Arkadaşlar bu iki oyun hakkında bilgi edinebilmeniz için sırf bu iki oyun üzerine bi forum düzenledim yakında sitede gelcek downloads üzerine olcak sizlere yardımcı olmak istedim bu oyunlar hakkında mrk ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz eminim yardımımız dokunacak forumlarımız yeni acıldı üye sayımız pek fazla değil ama gün geçtikce cogalcagına inanıyorum..

Saygılar
    www.requem.forumu.com

reklam yok diyoz lan yeter be !! adami n sinirlerini attiriyonuz ha !!!

• by rd sisinlenme dostum tamam ya.Yakısmıyor sana lan man bırak sinirlenme bu kadar
    Bence bu konusnun yerş oyun bölümü değil mi
  • ya yukardaki yazıyı gormedim yetkililerin silmesini ricaa ediyorum gereken yere yazarım
  • quote:

ya yukardaki yazıyı gormedim yetkililerin silmesini ricaa ediyorum gereken yere yazarım

sözüm geri bu lafindan sonra !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ha söle tamer
  • Ya forumdan bi gelirim yok reklam olarakda algılanmasını istemem amaç hizmet insanları bilgilendirmek neyse yeniyim bu forumda yetkililer silerse sevinirim
  • Yetkililer gereken yere taşırlar sanırım,

Forum ile ilgili de güzel olmuş arkadaşım paylaşmak güzel şey. Ancak free bir yerden almışsın galiba sürekli forumunun yedeğini al ne olur ne olmaz. Başarılar
  • Free ama güvenilir bi yer devamlı yedeğini alıyorum.Saol
  • evet güzel yapıyosun ama pparalıya cekersen daha cok ilgi görür
  • Ya paralıda vardı zamanında ilgi görmedi diye su an free yaptım bitane paralıyı kapattırdım boşa para : simdi bu tutarsa paralıya gececeğim..
  • Ya arkadaşlar bana bitane banner lazım pek bilgim yok banner yapabilme konusunda forumdaki resme bakıp esinlenerek :) bişiler yapabilirmisiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByRd

quote:

Arkadaşlar bu iki oyun hakkında bilgi edinebilmeniz için sırf bu iki oyun üzerine bi forum düzenledim yakında sitede gelcek downloads üzerine olcak sizlere yardımcı olmak istedim bu oyunlar hakkında mrk ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz eminim yardımımız dokunacak forumlarımız yeni acıldı üye sayımız pek fazla değil ama gün geçtikce cogalcagına inanıyorum..

Saygılar
    www.requem.forumu.com

reklam yok diyoz lan yeter be !! adami n sinirlerini attiriyonuz ha !!!

sakin oll şşşşşş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.