If you already have Dragonflight on your account, the expansion will not be re-granted. demiş yani bir anlamı yok. Yeni bir battle net hesabı açıp yedek alayım diyorsan olabilir. |
World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event (3. sayfa)
-
-
İki aylık para yanında boost veriyor o yüzden sordum.
-
Bende bunu soracaktım aktif hesaba aliniyormu bu ? 2 ay oyun süresi ve 60 lvl bost iyi yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bu paket df gibi sıkıcı olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beta oynuyorum şu sıralar, hikaye daha iyi, dungeonlar daha kompakt ve hızlı bitiyor o sebeple m+'nın daha iyi olacağını düşünüyorum. Ne kadar iyi olur henüz kestirmek güç fakat Dragonflight gibi bayık bir paket olmayacağı kesin gibi şuan
-
DF iyiydi diyordu millet ne oldu sıkıcı mı oldu? :D bence bundan sonra gelecek paketlerin de çok farkı olmayacak. gerçekten reel düşüyorsanız bilmiyorum ama
wow legion dan sonra ben çok eğlendiğim bir paket hatırlamıyorum. BFA büyük gazla başladı zort.. Shadowlands daha büyük gazla başladı zort.. DF de kanatları açıp gerçek uçma hissi eğlencesi geldiydi, demek ki oda tutmadı :D
tutmayacak gibi bence. legion kadar dolu bir paketi yaşayan birileri için hepsi sıkıcı.
betaya baktım biraz hikayeden bakayım dedim kesmedi.
-
Legion'dan sonra hepsi hava cıva zaten o çok top bir noktaydı. Hikaye bile başlı başına oynama sebebiydi.
DF'ı sevenlerde var ama benim gördüğüm DF'ı sevenler daha çok casual ve koleksiyoner, achievement kovalayan tayfa vs. sevdi çünkü istemediğin kadar koleksiyon, main / side quest. Bu tip casual content kum gibiydi oyunda.
Hikayesi leş gibi ve dungeonları benim wow'da gördüğüm en kötü dungeonlara sahip ek paket Dragonflight'dır herhalde. Raidleri de ortalama diyelim.
Aslında War Within, Dragonflight 2.0 diyebiliriz. Altyapı full DF, meslekler, craft, gear progress tamamen aynı. Lakin şu ana kadar gördüğüm hikaye DF'dan kat kat daha iyi ve heyecanlı. Dungeonları da daha iyi.
Raidler yakında betaya geliyor onlara da bakıcaz. Ben genelde m+ ve hikayeler iyi gelirse seviyorum o ek paketi ondan biraz umudum var
-
En büyük sorun BOT'lar şu anda hem toplama kısmında hem de Auction House başında ki BOT'lar benim gözümde.
Birebir her server'da aktif şekilde BOT'lar ile mücadele etmedikleri sürece bu oyunu oynamayı düşünmüyorum.
Oyunun bu kısmı haricinde Dragonflight bana göre Battle for Azeroth andırdı fakat andırdı ama Hikayesi çok daha berbat
Açıkçası hikaye bazında en kötü ek paket Dragonflight ek paketi Warlords of Dreanor bile daha iyi çok saçma bir şey söylüyorum ama acı gerçek bu içerik ve ya oyun mekaniği değil hikaye diyorum.
Hikaye dışında yeni gelen Irk iğrenç modelleme ile geldi Kertenkeleyi Ejderha diye yutturdular yeni sınıf'a bir yorum yapmıyorum değişik Monk'a benzettim zaten Monk'a da gıcık oluyordum bu yüzden bu kısım olarak benim özelimde dandik kaldı.
Bir eleştirimde sürekli koşuşturma çabalamaya çalışmamız ne oluyor abi bu sürekli oradan oraya buradan şuraya pfff
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Haziran 2024; 12:18:43 >
-
Ben betalara pek bulaşmıyorum ama sabırla yeni paketi bekliyorum inşallah dediğin gibi güzel olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu çok uzun zamandan bu yana takip etmeyi bıraktım. Legion son patch'i öncesinde bırakıp classic'de dönüp son seviyeye bile gelmeden tekrardan bırakmıştım. Yanlışım yoksa 2018 civarından bu yana login olmadım, ara sıra wowhead üzerinden bakıyordum neler gelmiş diye uzun zamandır bunuda yapmayı bıraktım. Güncel oyunları oynayıp, ilgimi çeken oyunları bitirerek aslında oyun zevki olarak daha farklı yapımları deneyimleme fırsatıda yakalamış oldum WoW'u bırakarak. Wow oynarken takdir edersinizki başka oyunları oynamaya vakit kalmıyor.
Yinede arada acaba dönsem mi, oynasam mı diyemeden de edemiyorum. Özellikle yeni paket gelirken oyuna girme arzum var.... oyunun benden alacağı zamanı hesaba kattığımda bütün şevkim kayboluyor nedense. WoW çok uzun soluklu bir oyun ve oyun insanı paradize ettiğinde başka herhangi bir şeye vakit ayırmanı istemiyor.
Oyunun geçmişte yaşattığı güzel deneyimleri düşündükçe de insanın oyuna dönesi geliyor.
-
Oyuna dönmeyi özlemişsin fakat zaman aldığı için oynamıyorsun çözümü basit "az oyna"?
Az oynayınca da paran gitmesinden mi korkuyorsun nedir seni az oynatmayan şey?
-
Oyunu en son 3 ek paket önce oynamıştım. Her şey değişmiş. Twisting Nether'de bir sürü horde karakterim vardı. Levelleri hep 45 ve 50 levele ayarlanmış. Üzerlerinde 80k 90k gold var. Bu kadar yüksek gold miktarları var mıydı onu bile hatırlamıyorum.
Neyse asıl sorum bu sefer sanki Alliance oynayasım var. Burning Legion serverinda 25-30 lvl a düşürülmüş karakterlerim varmış. Acaba onlardan mı devam etsem? Burning Legion Alliance için nasıl bir server? Birde 90k gold şu an iyi mi az mı bırakılır mı ? Horde mu devam etsem ally mi gitsem karar veremiyorum :/ sanırım birde 2 tane boost hakkım var.
-
Yeni ek pakette hangi serverda olduğunuz ve hangi faction olduğunuz önemsiz olacak. Başka serverdaki guildlere girebileceksiniz ve şuan alliance karakterle horde guildine girebiliyorsunuz.
Yani artık seçimlerin bir önemi kalmadı 90k gold şuan pek büyük bir gold miktarı değil, 1 wow token 400k civarı. Goldu da realmler arası ve factionlar arası taşıyabiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Haziran 2024; 18:25:31 > -
Hordeki karakterlerim 2007-2020 arası olduğundan pek çok mount fln vardı. Ancak şimdi baktım mountlarda ortak olmuş. Ancak gold'u farklı server olduğu için aktaramayacağım herhalde değil mi? Yani Twisting Nether horde'daki goldumu Burning Legion Alliance a aktaramam ? Yeni karakter açmak bilmiyorum noob gibi gösterir mi diye tedirgin oluyorum. Karakterler hep eskiydi benim. Ama yeni ork yürüyüş animasyonunu fln hiç sevemedim zıplıyor gibi yürüyor. Blood elf hala eskisi gibi yürüyüşü iyi. Çok kararsızım ya. Horde karakterlerden devam mi etsem. Şuan tek bir capital city mi var ek pakette ?
-
Hocam şuan realmler arası & horde'dan alliance'a aktarabilirsiniz, gold taşıyabilirsiniz ama birinin aracılık etmesi lazım yani sizden gold alıp, diğer karakterinize vermek için. Yeni ek pakette warband sistemi gelecek, aracı olmadan da karakterleriniz için ortak banka olacak. Item ve goldu koyabileceksiniz ve tüm karakterleriniz kullanabilecek realm ve faction farketmeksizin.
Şuan ortak şehir kullanılıyor Valdrakken ismi. Auction House mevcut. Stormwind veya Orgrimmar'a gitmeye pek ihtiyacınız olmuyor. Yeni ek paket geldiğinde de Dornogal denen bir şehir merkez olacak.
Tüm mount ve transmoglar account bound. Yani noob gibi göstereceğini sanmam. Eski karakterlerinizde kullandığınız her şeyi yeni karakterlerinizde de kullanabiliyorsunuz sonuçta. Biraz keyif & tercih meselesi bu üstte sorduğunuz tüm soruların cevabı olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Haziran 2024; 19:35:29 > -
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
-
artık gold realmler arası mail ile gönderilebiliyor birinin yardım etmesine gerek yok hocam. alliance veya horde fark etmiyor.
-
O da mı gelmiş ondan haberim yoktu, en son bir arkadaştan yardım alıyordum teşekkürler güncel bilgi için
-
O nasıl bir değişiklikmiş öyle. Peki mitik raid yapılıyor mu beraber? Irk seçimi zaten eskidende human pvp harici çok önemli değildi casual oynanıyorsa.
Ally için hatırladığım argent dawn gayet iyiydi eskiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdım ya hocam işte :D Ben bu oyunu asla az oynayamadım, eğer işim yoksa tüm gün oyun açık kalırdı... en kötü afk bırakırdım bir daha gir çık yapmaya üşendiğimden :D Oyun her zaman önüne bir hedef koymuyor, oyuncu olarak kendimize bir amaç belirlediğimiz vakit hiç sonu gelmeyecekmiş gibi sürekli oynuyoruz, en azından bende böyleydi. Sırf bu oyundan kopmak için konsol almıştım, iyi ki de bunu yapmışım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X