Standarti aldım geçtim ya . Digerleri gereksiz bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festiva (5. sayfa)
-
-
Peki, mesleklerden eskisi kadar para kazanılabiliyor mu? Mesela eskiden 1 hafta civarı materiel toplayıp, gametime çıkarılabiliyordu. Hala gold kazanabiliyorsak en mantıklı meslek seçimi ne olmalı?
-
War Within için ne olacak bilemiyorum araştırmak lazım.
-
Saf gold için 2 tane toplama mesleği üzmez. Bunlardan birisi vazgeçilmez meslek herbalist, sırf çiçek toplayıp satmak bile yetiyor. Zaten uçma açık olucak sanırım başlar başlamaz, haliyle daha rahat olucak. Druid classı ile en uyumlu meslek bence, kuş formuyla hiç bozmadan ordan oraya uçup toplarsın.
İkinci olarak ben skinning tercih ediyorum en kötü 2-3 hafta para veriyor. Skinning'in ekstrası yaratık keserken boe düşürme şansı. İlk haftalar mavi boe'ler güzel para ediyor. Paket başında her türlü gametime parası çıkıyor ya, oynamak yetiyor oyunu.
Bu arada standarttan fazlası scam, en pahalı versiyon 3 günlük erişim veriyor sadece, 3 gün için 2 katı para vermeye değmez, para sizin paranız ama her zamanki gibi standart alıp devam edin.
-
warwithin yamasi icin, lvllayacak rep kasacak +mythic yapacak bir arkadas ariyorum, anlasabilirsek aylik maas sigorta vs normal measi gibi ilgilenecek gun icerisinde bir kac saat.
iletisim icin whatsapp : 0532 287 28 66
-
Bu oyuna yıllarımı verdim bir dönem gm lik görevi yaptım. Geçen gün classic sod a girdim gerçekten duygulandım. O eski zamanlar nerde dedim kendi kendime. Guild ile farmlar dungeonlar pve pvp ne ararsan vardı. Hey gidi hey.
Cataclysm de bırakmıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasil ya şakamı ciddimi 🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı durumdayiz. Bende yıllardır warrior oynamış biri olarak DH e basladiktan sonra warrioru unuttum gitti. DH çok sikarsa o zaman warriora geçiordum. 1-2 takılıp tekrar DH oynuyordum. Tabi bu 3 sene onceydi. Dragonf ile DH e siğil skilleri geldi. Sigilli oyun tarzını sevmedigimden komple bıraktım oyunu. Şuanda da tekrardan başlasam mı diye düşünüyorum? DH de hala sigil var fakat uçması, zıplaması mobil oluşu çok zevk veriyor. Diğer yandan da warriora mı dönsem diyorim.
Pvp odaklı oynadığım için arenada warrioru çok kanser ediyorlardı. Bir root yersin ustune cyclone uztune slow derken sinirden çılgına dönersin... DH nin mobil oluşu bu yönden de iyiydi. En azından slowlar pek islemiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrardan ikisini birden oyna en iyi çözüm o olur senin için gözün arkada kalmaz en azından.
-
Dostum ben legion ile DH geldiğinden beri başka class'a elimi sürmedim, benim maceram daha erken bitti senden gerçi. İlk çıktığında momentum buildi beni bağlamıştı, bi ordaydık bi burda hani hareket ediyorduk oyunda stabil durmuyorduk her class gibi. Taa ilk raid zamanlarında nerflediler momentumu, stabil duran bi karakter oldu. Tabi bırakmadım ama üzülmüştüm, en son shadowlands'de saldım oyunu paket başladıktan 1 ay sonraydı sanırım. Sebebi de karakterin çöp olmasaydı başladığında, bildiğin üzere wow retail artık meta üzerine kurulu. Pugla oynuyorsan meta classı seçmelisin yoksa ipleyen yok. O pakette tek oynuyordum ve m+ acıldıgı hafta en yüksek ilvla sahip azınlığın içindeydim. Ona rağmen +3ü rahat döndüğüm zorluklara bile almıyorlardı. Sırf meta değilim diye sırf karakter kötü dps yapıyor diye, bu tabi Sim üzerinde böyle, oyuncuya göre değişiyor. Ben gerçekten dh'nin yapabildiği en yüksek dpsi yapabiliyordum sırf bu karakteri oynadığım için tabi, her girdiğim grupta farkla 1. oluyordum ama bunu kimse göremiyor, bilmiyor haliyle meta olmadığın için reject yiyorsun kafadan. + olarak melee için hiç de keyifli affixler yoktu klasik olarak tabi. Çok daha düşük ilvl meta ve ranged alıyorlardı. Bunu görünce salmıştım paketi daha da dokunmamıştım wow'a.
Şimdi senin durumunu anlıyorum, tek class zevk verdiği için onu oynamak istiyorsun sadece ama malesef dediğim gibi wow meta bazlı bir oyun artık. DH şuan ortalarda, alırlar ama melee olarak death knight ve rogue(assassin) çok daha önde olucak gibi hissediyorum. Genel olarak ranged zaten tercih edildiği için üzerine bi de tww şuan caster pakedi gibi görünüyor. Caster speclerin çoğu üstlerde, DH ile güzel anıların olur mu paket başlı bilmiyorum. + Olarak DH'nin 2 hero talenti de çok sıkıcı ve zevksiz bir oynanış sunuyor gibi duruyor. Hero talentlarını okursan anlarsın direkt, ki çoğu insanın yorumu da bu yönde. Bir tane mutlu DH yorumu görmedim. O yüzden benim shadowlands'de yaşadığımı yaşa istemem. TWW oynamayı cok istiyorsan, tavsiyem DH sevdana ara ver benim gibi, kendine zevk alabileceğin yeni bir class bul. Hero talentları sayesinde karakterlere biraz da olsa farklı renk gelmiş oldu, haliyle eskiden zevk alamadığın classlar artık zevkli hale gelmiş olabilirler. Ben warlock gideceğim sanırım bu paket ama zaten alt kasması artık basitleşti, warband sayesinde gearlamak da kolay olduğu için zaten bu paket en az 3-4 class oynanılır. Zamanı olana belki çok daha fazlası. DH gerçekten kötü, karakterimi 70 yaptım hazır bekliyor ama rework gibi bir şey yemediği sürece dokunmayı düşünmüyorum. Dediğin gibi sigil sistemi de iyice içine etmiş classın.
Edit: bu arada warrior'u oynadığını yeni gördüm ve mesajımda da varlığını unuttum. Melee arasında warrior da diğer yazdığım 2 classla aynı seviyede. Bayağı üst seviyede, DH'ye göre 10 kat daha rahat edersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Ağustos 2024; 19:34:13 >
-
bu şekilde oluyormu ya :)
-
Güzel bir Guild arıyorum yeni pakette M+ yapabilcegim bir arkadaş grubuna ihtiyacım var kurulmus olan yada yeni kurulacak guildler var ise gelebilirim...
-
Arenada dh nin en sevdiğim yönleri; mobil olması. hunt skiliyle tek atabilmesi ve hunt skilinin animasyonu. rain from above ile tepeden adama vurup onun sana hiçbişey yapamaması (casterlar hariç), diğer animasyonlar ve gorunmezleri gorebilme özelliği... DH oynarken sadece kesmeye odaklanıyorsun. Evet bazen healeri kurtarmak için cc veya darkness basmak gerekebiliyor fakat warrior oynarken gözün hep healerda oluyor ve ataktan cok support gorevi goruyordun :D O zamanlar fury warrioru daha cok sevmeme ragmen fury pve, arms pvp odaklı oynanıyordu. Sanırım suanda düzen değişmiş. pvp de furyde iş yapıyor ve yeni yeteneklerle birlikte daha sık bladestrom kullanacaklar gibi duruyor. DH tarafına baktıgımızda sigil ağırlıklı bir oyun planı göze çarpıyor. Mobilitesini, skillerini ve animasyonları her ne kadar cok sevsem de sevmediğim bir oyun tarzıyla oynamak istemiyorum. Yüksek ihtimalle fury warrior oynarım ve arada dh i denerim. Tabi burada en korktugum durum ise hem warriorun hem dh nin eski tadını veremeyip 1 ay sonra oyunu bırakmam olur... :(
-
Ahahaha "Warrior güçlü ama DH oynamak istiyom" DH oyna Warriorlar ezsin işte ne var bunda? :D
-
Şuan ikisiyle de oynuyorum. DH e honor set yaptım. Şimdi warriora yapıyorum. 3 yıldır oynamıyordum gözüme çarpan en önemli degisiklik eskiden warrior ve DH de sağlam vuran bir skill olurdu. Onu uygun zamanda kullandığında arenayi genelde kazanıyordun. Şuanda eskiden güçlü olan skilleri aynı anda kullanabiliyorsun fakat eskisi gibi fark yaratmiyorlar. Bir nevi artık 2-3 tane burst skilini sırayla kullanarak kill alma devri başlamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar selamlar uzun zamandır oynamıyorum Shadowlands biraz oynadım sonra hiç girmemiştim. TWW çıkana kadar 1 haftalık süreci en iyi nasıl değerlendirebilirim. Level 70 boost kullanacağım. sonrasında Radiant Echoes eventini mi yapmak mantıklı olur acaba
-
Karakterinizi ek pakete gearı iyi durumda yetiştirmek için mantıklı evet. En azından kolay olur. Veteran seviyede karakteriniz hazır olur, ek pakette görevlerle dungeonlarla zaten daha iyilerini giyersiniz
-
Acaba dönsem mi yada acaba başlanır mı diye düşünen dostlarım için söyleyebileceğim şey şu War Within en kullanıcı dostu expansion olacak gibi gözüküyor reputation veya questleri tekrar tekrar yapmayacağız. Oyundaki her contenti yapabileceğiniz hero ekipmanı tek başınıza yapabileceğiniz content ile verecekler ve zaman kısıtlaması da olmayacak. Evli çocuklu yoğun çalışan insanlara da uyum sağlayabilecek bir expansion olduğunu düşünüyorum. Hero talentlar sayesinde bende hype büyük 😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim için Legion'dan sonra WoW'un pek bir anlamı kalmadı açıkcası.
M+ dungeonları casual olarak yapıyorum zamanım varsa eğer.
Uzun yıllar geçtikten sonra; sürekli aynı şeyleri yapmak sıkıyor artık :)
tWW paketinden de pek beklentim yok zaten.
Hikayesel olarak da zayıf olacak gibi bence.
sadece "hero talent" sistemini merak ediyorum o kadar.
Tüm oyunculara şimdiden iyi eğlenceler
-
Hero talent sistemi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X