Şimdi Ara

World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festiva (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
409
Cevap
12
Favori
12.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oyunu bilmiyorumda başlamak istiyorum,war withini bekleyeyim mi yoksa oyuna şimdi başlayayım mı ?

• DragonBorn06 D kullanıcısına yanıt

bildiğiniz yerli/yabancı discord topluluğu var mı ? ben iş güç anca Casual oynarım diye düşünüyorum.

Sanırım artık aynı serverda vb olmaya da gerek yok Guilde girmek ve sonrasında M+ veya Raid yapmak için.

• turkoali9 kullanıcısına yanıt

6 gun sonra yeni paket cikacak. simdi de baslayabilirsiniz, paketin cikmasini da bekleyebilirsiniz.

benim tavsiyem simdiden baslamaniz. hem oyuna da azda olsa alismis olursuunz

• turkoali9 kullanıcısına yanıt

Şimdi başla oynamak istediğin

1-Server'ı

2-Alliance mı Horde mi

3-Oynayacağın sınıfı

4-Oynayacağın o taraftaki Irkı

Belirlersin bunları ismini de seçer başlarsın devamında da Dalaran'da ki etkinlik ile hızlı bir şekilde level kasabilirsin bu etkinlikte özel bir etkinlik puanı var bu puanları da level 70 maksimum levele ulaştıktan sonra üzerini giymek için harcarsın bu şekilde yeni ek pakete karakterin ve tüm seçimlerin hazır olmuş olur direk orada levelini yükseltmeye başlarsın.

• fatality_ kullanıcısına yanıt
    Benim dahil olduğum yabancı bir topluluk var EU draenor horde tarafında bir guild, casual bir guild haftalık heroic raid ve m+ geceleri yapıyoruz. Herkes arkadaş canlısı tek gereklilik İngilizce :D Raid katılma zorunluluğu vs yok yeni öğrenenler için normal raidde yapıyoruz. Guild ismi Skullthrone gelirken referans olarak AtlasTheLast ismini verebilirsin 🙌🏽 Ayrıca artık realm fark etmeyecek, ister twisting nether ister silvermoon ister draenor herkes her guilde girip oynayabilecek EU olduğu sürece no problem :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

Dragon riding için bir quest chain tamamlamak gerekiyor mu acaba?

Ben karakteri 70 e bosstladım biraz talentlere ve skillere göz gezdirdim. Harbinger questleri yapıp, Radiant Echoes eventine daldım.

• N3v3N N kullanıcısına yanıt
    Normal talent ağacına ek olarak gelen yeni aktif ve pasif yetenek ağacı. Her class için 3 adet yeni ağaç geldi oyundaki bilinen ikonik karakter fantezilerinden esinlenerek yapıldılar. Mesela hunterda “dark ranger” var windrunner referansı :) Görsel olarak güzel talentlar ve tamamen yeniden dizilmiş talent ağaçlarl var. Monk ve Deathknight’lar mesela tamamen yeni bir class haline geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tam emin değilim gerekebilir fakat çok uzun değildir büyük ihtimal sadece sana Dragonriding yeni ismi ile Skyriding'in kullanımını öğreten bir şey

bir de sanırım "Skyriding Proficiency" diye bir talent puanı var onları toplayıp Skyriding'in talentlerine vermen lazım eğer bu gerekiyorsa her Account için bir kez yapıyorsun onu ben yeni bir account kasmadığım için şu sıralar bilemiyorum o kısmı.

Tiocofarla#2629 ekle beni konuşalım.

• Millet Çatır Çatır Spoiler yiyecek bu gece.... Nereden çıktı bu erken erişim World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festiva 

World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festiva
  • Yeni arkadaşları guildimize bekleriz.

Ekleyebilirsiniz.

Tiocofarla#2629

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offernism -- 22 Ağustos 2024; 16:47:3 >
  • Buradaki hikaye WoW'a mı benziyor?

World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar FestivaFilmci_Kardesyoutube
    Thanos Haklıydı #marvel #eternals #avengersendgame #thanos #fyp #viral
    https://www.youtube.com/shorts/oBLgG1vjTFo?si=k5y79xIJc0nIwjI9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Ağustos 2024; 17:0:48 >
  • 3 gün için Epic Edition satın alsam mı, kararsızım..

ama almayacağım galiba :D

• BoRriZ kullanıcısına yanıt

Sonradan alırım ve param da var diyorsan bence direk al ben olsam kesin alırdım.

Bu arada şöyle bir resmi site çıktı karakter istatistiklerini veriyor gördüğüm kadarı ile.

World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festiva
    World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festivawarcraftstory.com
    Warcraft Story | Get Back Into the Fight August 26
    https://warcraftstory.com/en-GB
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt

3 gün için bence gerek yok bende almadım, onun yerine 6 aylık süre alabilirsiniz hemde mount hediye, hemde 6 ay rahatsınız.

• bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt

Kesinlikle doğru ben sırf twitch'de yayın açarım early access'de diye geçen yıl gittim epic edition aldım ama onun yerine 6 ay gametime alıp, basic paketi de alsam çok mantıklı olurmuş hakikaten. Early access zaten time gated bir content çok limitli.

Tek kötü yanı 3 gün boyunca herkes oynarken epic almayanların izleyecek olması o da işin hype'ını kaçıran bir faktör oluyor. Atıyorum arkadaşın aldı sen almadın falan onu izleyerek geçiriyorsun 3 gününü..

Blizzard early access ile çok büyük rezalete imza attı bu açıdan fakat community pek reaksiyon göstermedi hatta çoğu kişi destekledi bile World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festiva 

• Ben de standart aldım, fomo sorunum yok şükür ki zaten her şeyi adamlar ileriye attı. Bi ton zaman var oynamak için, EA'nın tek avantajı çok fazla zaman bulamayan insanların haftasonu oynayabilecek olması, bir de gold kasma konusunda kafayı yemiş insanların avantaj saglaması, herkes gathering yapıyor olucak muhtemelen. Onun haricinde kaçırılan bir şey yok oyunda.

Arkadaşım epic edition almış ama fazla oynayamıcak gibi duruyor, ben hazır tatildeyken gece 1 de onun hesabıyla biraz questing yapacağım, exp pack cıkışlarına bayılıyorum tonlarca insan npc bekliyor World of Warcraft:The War Within 11.7 Siren Isle+Turbulent Timeways Event+Plunderstorm+Lunar Festiva Kaçırmak istemedim, bir de global launch da kendi hesabımla tecrübe ederim bana yeter 1 sene.

Fakat bu saatten sonra blizzard kesinlikle EA'sız paket satmaz hiçbir oyunu için. İstatisliklere göre %60 EA sürümü almış, şimdi yayınlarda görüp canı çeken bi ton insan olucaktır, bu sayı 70 leri rahat bulur. Adamlar tek exp pack ile sanki 2 exp pack çıkarmışlar kadar para kazandılar, üzerine abonelikler var. Bu kadar agresif mtx'e sorunsuzca devam edebilen tek firma blizzard.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Chriz metzen in gelişi olayı biraz örttü. Ama forumlarda birçok kişi EAblizzard diye dalga geçti. Tek sıkıntı yarın bir ton sinematik spoiler yiyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim bana hediye epic edition almış ama haftasonuna da plan yapmış. Hiçbir avantajı kalmadı benim için :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz burada üzüldünüz de ben bir kaç ek paket de kendimi "late access" yapmıştım ne gerek var abi bu kadar hengameye boşverin abi ne güzel sistem işte.

Tek yapmanız gereken 2 gün WoW ile ilgili spoilerları mümkün mertebe geçiştirmek izlememek bunu biz Game of Thrones yayınlanırken çok yaşadık hem zaten çok da ahım şahım sürpriz olacak bir hikaye de yok ortada birbirimizi kandırmayalım.

Şu anda Youtube anasayfamda gördüm 3 tane başlıkları atmışlar onları yedim evet ama asla izlemem bu kadar basit yani başlığı da "Teaser" olarak görebiliriz kendi kendimize meraklandık işte daha güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 23 Ağustos 2024; 13:32:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.