Şimdi Ara

World of Warcraft:The War Within 11.07 Siren Isle +Turbulent Timeways +Plunderstorm +Lunar Festival (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Manciaa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
12
Favori
12.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onda HC olduğunu bilmiyordum teşekkürler bi bakıcam bu akşam

• Daha önce de yazmıştım bir hırsız server muhabbeti reklamı yapacaksanız bu konu bunun yeri değil demiştim bölümde bol bol spamlarını yaptınız birde alakasız şekilde burada boş muhabbetini niye yapıyorsunuz onu anlamıyorum.

• mczaga kullanıcısına yanıt

War within konusu olduğu için haklısınız biraz konu dışı oldu, hc classic ile alakalı mesajı görünce yanıt vermiş oldum mesajımı kaldırdım  

Diğer konuya gelirsek, sizle aynı düşünmüyoruz anlaşılan private sunucular hususunda. Olabilir, tercih meselesi siz konuşmazsınız forumda bu konuyla alakalı, başkaları konuşur. Burası forum, paylaşım ve yardım amaçlı var. Bol şanslar hocam iyi forumlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Ocak 2025; 20:43:54 >
  • Forum da forumun da kuralları var

Wow Bölümde bir sürü gereksiz şekilde spamlanmış Hırsız Korsan ne idüğü belli olmayan "bedava" adı altında dolandırıcı serverların reklamları doldu taştı

WoW'a para vermek istemiyor oluşunuz Hırsız serverda oynama yolunu açıyorsa en azından para verenleri rahatsız etmezsiniz değil mi Normal konuları açanların Açtıkları konuları konusu dışına çıkıp?

Fakat bu bölümde kurallara uyulmadığını herkes gördü alıştı bu şekilde devam ediyor en basit örnekleri:

1- " Ticaret bölümü taşınacak dendi" fakat taşınmayı bırak

2-içinde fiyatları fazla girenlere bile müdahale edilmedi

Üstüne AL-SATÇI BOT Goldunu satanlar da bölümü ele geçirdi yöneticiyi eleştiriyoruz konularımız kitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 26 Ocak 2025; 22:6:56 >
  • Icy Veins forumlarında biri çok güzel yazmış. "Wow için en güzel zaman ek paket çıktığında ilk üç ay , sonra da yeni ek paketin çıkmasına da 1 ay kala girip oynarsanız birşey kaybetmezsiniz." 6 Aylık Sub bitince bende öyle yapacağım. Muhtemelen Yaz ayı geldiğinde oyunun nufusu yerlerde sürünecek. En bağımlısı olan kanallar bile oyunun boşluğundan şikayetci.

Umarım yanılırım ama Undermine yamasıda pek işe yaramayacak gibi.

• -----------------------------------------------Lunar Festival 2025 başladı.-------------------------------------------

Lunar Festival 2025 - MMO-Champion

Devam eden diğer Etkinlikler: Turbulent Timeways , Plunderstorm Modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Ocak 2025; 22:58:47 >
  • Arkadaslar war within en ucuz nasil alirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.