Şimdi Ara

World of Warcraft : The War Within - 11.05 - 20.Yıl Kutlamaları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
10.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence yansitilmasi bi tik da olsa iyiydi, xanthin'in de dedigi gibi bircok subforum ölü. Oyun Ile ilgili bakanlar, PC ve Playstation oyunlari konusuna bakiyor sadece. Bu konu oraya yansitildigi zaman, ilgisini ceken 3-5 kisi cikabilir zamanla ve deneyebilirler. Subforum duruyor zaten diger konular icin oraya bakarlar illa ki, ya da buraya yazan yeni oyunculari subforumdaki yararli konulara yonlendirebiliriz.

Mczaga'nin derdi, gold satis konusu olabilir. Belki oraya bakan insan olmaz diye dusunuyor olabilir, oyle bir sey yasanacagini sanmiyorum. Gold almak isteyen cok insan var bu forumda, bana da cok mesaj geliyor sattigim zaman ama o kisilere zaten o konuyu biliyor, subforum yok olmayacak sonucta Ana Konu yansitilacak bir tek, gereksiz drama yaratilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 15 Kasım 2024; 13:16:49 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Benim sıkıntım gold değil hatta ben gold satışın tamamen kaldırılması taraftarıyım ne alakası var?Ben satışımı discord üzerinden bile hatta gidip ana satış yapılan yerlere bile satabilirim ve buradaki dolandırıcıların önüne geçmek için zaman harcayan birisiyim...

Ben WoW oyuncusu çekme peşindeyim bunun için açılmış 20 yıllık konuların bir geçmişin silinmesine tepki gösteriyorum burası kalacaksa her yere yansıtın bana ne zararı olabilir ki bunun?

Edit: Drama peşinde koşmayı hiç sevmem çözüm isterim genelde arada-derede kalınmasını da sevmem WoW Böümünde sıkıntılar belli

Gold satış yapanlar

Gold satışı yapıyorum ayağına dolandırmaya çalışanlar

Gold satışı yapıyorum ayağına BOT'u yağlayıp paklayanlar

Gold satışı yapacağım diye 20 yıllık WoW bölümünün içinden geçenler

Korsan serverlarının başlıklarını açanlar

Daha sayayım mı?Ama bunlara hiç bir çözüm yok nasıl oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 15 Kasım 2024; 13:33:57 >

• aschil kullanıcısına yanıt

Geri almasaydınız keşke, dediğiniz gibi forum okuma istatistiği olarak ne durumda bilmiyorum ama yazan kişi sayısı çok az.

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Geri yansıttım. Sizleri mi kıracağım. Bu zaten çok basit bir şey, alakalı başlığı farklı bölümlerine yansıtabiliriz.

Yalnız, başlığın aktif kalmasını istiyorsanız bundan sonra oyunla alakalı olarak burayı kullanmalısınız. Eski konular bölüm olduğu gibi duruyor. Oyun paketi çıktığında da buradan devam etmelisiniz ki elimizdeki aktif başlık dağılmasın.

Konuyu anlatabildim sanırım. Bölümde bende çok aktif değilim çünkü değil WoW hiçbir oyun oynamaya vaktim yok şu sıralar. Ama bu oyun ve bölümdeki yaşanmışlığın anısına aktif oluyorum.
  • aschil kullanıcısına yanıt

• Mczaga arkadaşın bahsettiği kişi ben olabilirim, muhtemelen; eğer bir oyuna yeni başlayacaksam (spoilerlar hariç) açar, ne kadar konu varsa okurum, isterse 300-500 sayfa olsun (tabi arada kavga gürültü, bi de şu fps'miş bu kaldırır mı mesajlarını atlaya atlaya 😃). Benim gibi yapan başkaları da vardır belki.
    Mesela wow'dan önce Elden Ring oynadım, sayfaları hatim ettim 😃

Açıkçası konu kirliliği kötü evet ama, wow için konuşursak, mesela ana oyunu ve ek paketleri tanıtan bir konu, talent build addonları açıklayan başka konu vs gibi ayrı konular olabilir.
    Bence asıl mesele aradaki gereksiz kavga vs mesajları. Bunlar silinemez mi mesela? Tabi uğraş ister bu...

Ve Wow'a adam çekme konusuna katılıyorum, 20 yıldır varolan bir şaheser çok şeyi hakeder, ben instagramda kavga ediyorum milletle, kalkıp bana Throne and Liberty'i övüyorlar 😃.
    Netice itibarıyle, çok (ve belki boş(!)) konuştum, ama diyeceğim, sizin sayenizde çok şey öğrendim. TEŞEKKÜRLER!

Battlenet hesabım: slyman#1111 eklemek isteyen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 15 Kasım 2024; 23:3:7 >

• Hem konuyu canlandırmak adına hem de gerçekten merak ettiğim için bir soru sorayım  .

WoW'a yeni başladım. Dragonflight haritasında takılıyorum. Ağırlıklı olarak Dragonflight campaign görevlerini yapıyorum. Arada sırada yan görevleri de yaparak ilerliyorum.

Dün şöyle bir problem oldu, Alexstrasza ile Vault of the Incarnates'in önüne geldik. Orada konuştuk ve campaign görevleri kesildi. Quest Log'a baktığımda da Campaign için yeni bir görev gözükmüyor. Karakterim 61 level bu arada.

Vault of the Incarnates'e girmeye çalıştığımda "Level 70 olmadan bu raide giremezsin." diyor. Campaign görevlerinin devam edebilmesi için karakterimi 70 level mı yapmalıyım yoksa kaçırdığım başka bir şey mi var?

Oyun fena keyifliymiş bu arada ya. Milyonlarca insanın neden yıllardır oynadığını çok daha iyi anladım.

• Kreus kullanıcısına yanıt

O raid görev ve görevlerini level 70 olunca yaparsın zaten o questin büyük ihtimal devamı da olmaz genelde final questi olur onlar.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.