Şimdi Ara

World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
12
Favori
11.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birde 12 aylık subs ile 6 aylık subs arasında fiyat farkı yok . 6 aylıkta alsan aylık 300 e geliyor 12 aylıkta alsan 300TL ye geliyor.12 aylık subs daha uygun olmalıydı.

sıçtılar resmen.

• Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

Path of Exile 2 gelmesi sonrası yaptıkları baya mantıklı oldu yalnız..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Aralık 2024; 23:33:13 >
  • Arada bi bakarım diyordum ama bu zamdan sonra keyifler kaçtı.

• Açıkcası bu zamlar sadece turistleri etkiliyor, XanthiN gibi arkadaşlarımızı yani, onlar haklı ama oyunun fanları boşa şikayet etmesin. Bu oyunu düzgün şekilde oynayan her insan, abartısız olarak her insan rahatlıkla bedava oynayabiliyor zaten. Oyunda gold kasıp wow token almak hiç zor değil, düzgün bir şekilde 1-2 saat oynasan bile zor değil ki zaten o kadar çok oynayan ve düzenli oynayan kişiler wow token goldunun 5 katını çıkarıyor bir ay içinde. Boost yapıyor, nadir itemlar satıyor, tecrübeli olmuş nasıl gold kasılır biliyor eforsuz gold kasıyor. İşi bilen bir insan zaten paket başladığında eforsuz 3-5 milyon gold kasıyor, çok daha kazanan da var. Başka ek yapmasan yine wow token paran var seneler boyunca ki kasıyor herkes.

He adam turist olarak oynuyordur, arada canı sıkılır oynar, çıkarır cüzdanından verir bu adamı etkiliyor bu zam. Düzenli oynayanlar için hiçbir şey değişmiyor.

• o derece düzenli oynayabilen varsa muhtemelen pek fazla hayatın getirdiği sorumlulukları (iş,evlilik,çocuk,sosyal yaşam v.b) olmayan bir insandır. Ana baba zengin değilse asgari ücrete dahi olsa çalışmak zorundasın . Eğer çalışmıyorsan , anadan babadan yemiyorsan , öğrenci dahi olsan wow oynayacak imkanı dahi bulamazsın . Türkiyede subs. gerektiren oyunları düzenli oynayabilen insanlar 15 yıl öncede kaldı. Günümüzde wow da pek fazla türk oyuncu kalmadığını da düşünürsek düzenli oynayabilen insan sayısı pek az olsa gerek. geri kalanda bizler gibi parasını vererek oynuyordu. zaten öyle olmasa forumda, ekşi sözlükte. sosyal medyada zam olayına tepki gelmezdi. çok az insan gelen zam için fiyatlar uygun v.b yorumlar yapmış. Onlarda tuzu kuru olanlar.

Bahsettiğin derecede düzenli oynayan insanlara zaten TL fiyatlandırmadan çıksan gene farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 24 Aralık 2024; 16:29:3 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

Son 5 yıldır, 6 veya 12 aylık paket alıyordum, bu dönem otomatik ödemeyi kapattım, öncesinde 12 aylık parayı çekmişler. Ticket açıp iptalini istedim, geri ödediler. Sanırım wow benim için bitmeye başladı, son 2 paket zorlanarak alışkanlıktan dolayı oynadım ama Legion sonrası bir türlü toparlayamadılar, eski tadı kalmadı maalesef.

Oyunu 10 senedir aralıklarla oynadım, şimdiye kadar hiç token almadım, kendi adıma eğlenmek için para verdiğim bir oyunda yine çalışıp para kazanmaya çalışmak kadar saçma bir fikir düşünemiyorum.

Amaç, elde edilenlerle karakteri güçlendirmek olsa zaten eşya ve currency farmı oyunların doğasında var; fakat token denen şey bildiğin oynayabilmek için seni çalıştıran, saçma bir sistem.

• Bu oyuna verdiğim emeği hiç bir oyuna vermedim fakat aynı emeği "bana göre" Blizzard ya da kim ise sahibi oradakiler verdiğine inanmıyorum.

O kadar kişiye yardımcı oldum oyuna başlatmak için fakat oyun sürekli fail oldukça yine fail oluyor arkadaş soruyorum

Niye 100TL zam yapmak yerine 200 TL zam yapıldı?Çok basit bir soru yani fakat buna muhattap bulamabilecek miyiz?USA 'da olsa bulurdum Türkiye de bunu cevaplayabilecek resmi bir kişi var mı? Yok kendi kendime barayım çağırayım

Zam elbette yapacak fakat bu zammın bir adam gibi oranı olur boku çıkarılmaz ki..!Türkiye hassas durumda sürekli bunları her olayda belirtti bu oyuncu kitlesi daha ne yapması lazım?Oyunu bırak ee bu oyun Counter Strike mı ya?Gir-Çık oyunu mu bu kadar basit mi?

Ne söylersem söyleyeyim 10 kişi okuyacak ve hiç bir halta yaramayacak yazıklar olsun be!

Bir firma düşünün para kazanıyorsun fakat o ülkedeki oyuncularını hiç bir şekilde dinlemiyorsun zaten sormuyorsun da bu kabul edilebilir mi ya?Böyle dandik bir Firma görüldü mü acaba?

Rusça Hearthstone var Türkçe yok daha WoW filan demiyorum altı üstü Hearthstone ne oluyor yani maliyeti mi artıyor gönüllü yapmak isteyenler bile olurdu be fakat firmada zihniyet yok art niyetli abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Aralık 2024; 18:50:30 >

• Türk parası fazla değerli şuan dolar karşısında adamlar bunu gördü ve arttırdı bu kadar basit ben 200 TL eden bir token için 380k falan kasmam o brut mount falan bedava gibi bir şey mesela dışarıya göre.

• speedycihan kullanıcısına yanıt

Tam ne yapacan yani anlamadım?

Neyi ne yapacam hocam değişen bir şey yok arada girip oynuıyoruz. Blizzard ne zaman oyuncuları dinledi ki zaten boşuna kendinizi yormayın yani. Bunların dini imanı paradır. Bugün faiz indirimi de geldi devamı gelirse dolar gene uçuşa geçecek bombok bir sene daha bizi bekliyor. 3 binlere falan oyun satarlar artık.

• TurtleWow adlı private server, orjinal classic oyuncu sayısına neredeyse çok yakın sayıda oyuncu barındırıyor. Bundan 3-5 ay önce mi ne 2025 yılında unreal engine güncellemesi getireceklerini vs duyurmuşlardı hatta android'e dahi getireceklermiş oyunu. Grafikler çok güzel duruyordu videoda, açıkcası orj wow yerine turtlewow oynayın adamlar bayağı ilgileniyor oyunla, grafik güncellemesi geldiğinde denemek şart belki gerçekten sarar. Yeni realm vs gelecekti çıktığında, herkes fresh mis. Oyun tamamiyle bedava.

Şu an hala eski fiyat. Aldı mı 1 yıllık almalı şu an.

Ne zaman değişecek?

• Kage. kullanıcısına yanıt

Korsan Hırsız Serverda oynayacağınıza bu oyunu tavsiyem hiç oynamayın daha iyi

WoW Evrenine nefretiniz iyice artacaksa oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Ocak 2025; 9:30:5 >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

17'si sanırım tam emin değilim ama.

Blizzarda para kazandırmaktansa korsan sunucuları öneriyorum ben. Bir oyuna bu kadar sıçılabilirdi. Lore boka sardı, oyun deneyimi yerlere düştü. Eskiden lootun önemi vardı, gdkp saçmalığı yüzünden o da yok oldu. Multibox yasak dense de hala var, botlar içinden geçmiş daha ne olsun.

Gidin Ascension oynayın en azından keyifli dakikalar geçirirsiniz.o

• Korsan server = çöpe atılan emek ve zaman.

Gören de resmi serverda atomu parçalayıp memleketi falan kurtarıyorsunuz sanacak. Korsan yada değil alayı çöpe atılan emek ve zaman bari gidin beleşini oynayın paranız cebinize kalsın.

Eskiden olsa hak verirdim private serverlar leşti, uzun süre gitmiyordu. Diğer taraftan da ekonomi bu halde değildi aylığa verilen para çok göze batmıyordu. Şimdi gayet iyi serverlar var uzun süredir hayatta olan.

Para vermek istemeyen gönül rahatlığı ile deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 9 Ocak 2025; 12:56:10 >

Retail Wow = İnsanları aptal yerine koyan aç gözlü firmayı besleyerek daha beter bir hale sokmak. Aylık 450 lira ödeyerek mutlu olabilirsin.

• Yani ben turtlewow'u şu açıdan önerdim daha çok "adamlar unreal engine 5'a geçiş yapıyor". Preview videoları var bakın, oyun muhteşem görünüyor. Bedava sonuç olarak denenilir yani, ayrıca turtlewow senelerdir var ve en az wow classic kadar oyuncusu var zaten en büyük private wow sunucusu açık ara. Şimdi adamlar motor değiştiriyor, grafikler inanılmaz değişiyorken gidip denemekte bir zarar yok belki seversiniz oynarsınız. Ha orj wow oynamışsın ha turtlewow oynamışsın ikisi de uzun süreli oyunlar, ay başı wipe atmıyorlar ki sunucular çok uzun süre açık kalıyor. Turtle oyuncuları hatta artık istek yapıyor yeni sunucu görelim çok uzun zaman oldu diye, ortada çöp olan bir emek olduğunu sanmıyorum. Tabi bazı şeyleri orj wow dan farklı, ayrı mevzu ama motor farkı, büyük grafik farkı olacak şimdi denenir yani kesinlikle.

• Bu hafta Turbulent Timeways in ikincisi başladı. 26 Şubat son.

Bu süre zarfında 5 hafta boyunca haftada 4 kere tw dg yapınca buff alıyorsunuz. 5 hafta sonunda Timely Buzzbee mount verecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.