Ben dayanamadım Epic versiyona yükselttim sırf haftasonuna denk geldiği için. Akşam işten sonra oynayacağım. Yine kapitalizmin eline düştüm. |
World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (7. sayfa)
-
-
EA'de avantaj büyük çıktı, normalde avantajı olmayacaktı sözde ama yalan söylemiş blizzard. Şuan professionlara KP kasılıyor ki olmayacak demişlerdi. Şuan oynayanlara göre DF'ye oranla matler 1/3 fiyatına satılıyormuş gün geçtikçe de düşüyormuş. Normal release ile oyuna başladığımızda çoğu insan prof fullemiş olacak. Sonradan başlayanların uzun süre gold kasamayacağı garantileşti böylelikle. EA almayıp ben pas geçiyorum diyen bir ton yorum okudum internette. Üzerine bir de şuan eski contentlerin bazılarını mahvetmişler, mesela mark of honor kasılan bir etkinlik vardı bu hafta, 80'e scale olduğu için şuan standart alanlar artık giremiyor. Oyunda yapacak bir şey yok, yeni content oynayanları izliyoruz sığır gibi. Abonelik modeli olan bir oyunda, EA sistemi kadar saçma bir şey görmedim, gerçekten aptalcaymış. Arkadaşıma söz vermesem es geçecektim.
-
adamlar EA final fantasy den kopyaladi, onu da eksik kopyalamislar zaten. (ffxiv de pre order yapan herkese EA veriliyor)
genel olarak EA tamamen bos suan wow da. eger oyuncu meslek vs. kasmayacaksa anca lvl kasabiliyor.
-
KP nedir? Bu KP'yi sonradan giren adam kasamayacak mı?
Sonradan giren niye para kasamayacak orasını da anlamadım?
Önceden girenlerin meslek kasacağı zaten belliydi buna bile isyan etmişsin bu nasıl oluyor tam olarak?Madem bir gold kasma beklentin var sende alacaktın Epic versiyonunu bu işten madem para kazanacaktın?
-
Önceden girenler için KP kilitli kalıacak denilmişti, öyle çıkmadı. Kilitli kalsaydı specleyemeceklerdi mesleği. Meslekler de talent sistemi gibi specleniyor, ki öyle güçleniyor bu meslekler zaten. Bu adamlar 4 gün boyunca oynayarak meslekleri specleyecekler, biz oyuna girip daha level kasarken EA alanlar markette deli gibi gold döndürüyor olacak. + Olarak gold sadece gerçek paraya dönüştürmek için kullanılmıyor, gerçekten oyunla ilgili olan insanlar var bi ton gold harcayan. Aktif olarak raid, m+ yapan birisi de bayağı gold harcıyor, özellikle alt karakteri ile de oynuyorsa. Consumables, enchant, add socket, gem derken deli gold gidiyor. Geç giren de kasabilecek tabiki de ama dediğim gibi adamlar 5/5 kasıyorsa geç giren adam 2/5 i kadar gold kasabilecek. Aynı eforla 2/5 i kasmak mı daha iyi 5/5 kadar kasmak mı daha iyi. Burda oyunculara kızan yok, burda sisteme kızılıyor. Hem US hem EU forumuna bakarsan şuan topiclerin yüzde 80'i early access'e olan şikayetlerle dolu.
Early access falan da değil gerçi, asıl launch bu. Standart alanlara delayed launch olmuş oldu, geçen paket aynı parayı verip herkesle birlikte başlarken, bu paket aynı parayı verip herkesten 4 gün geç başlıyoruz. Bi de aboneliğimiz devam ediyor bu süreçte, 4 gün bomboş bekliyoruz. Neresinden bakarsanız bakın EA bu oyuna kesinlikle yakışmıyor ne yazık ki çok sattığı için ama dediğim gibi asla EA'sız blizzard oyunu görebileceğimizi sanmıyorum bundan sonra.
Yapacak bir şey yok, zaman yettiği kadarıyla gold kasıp karakterin raid ve m+ ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağım artık. Tek mutlu eden şey sezon1'i ileri tarihe atmış olmaları. En azından bir 2 haftalık sürecimiz var hazırlanmak adına. Ama şimdi 0 dan baz alırsak, 1.5m gold ile oturmak ve beklemek var bir de 300k ile oturup beklemek var.
-
İşleyiş artık belli.
Paket başlangıcı: Gerçekten harikaymış.
10-15 gün sonra: Offf.Sıkmaya başladı.Bu ne böyle yaaa.Bu botlarda bıktırdı artık.
1 ay sonra: Abi ben kaçtım.Arada bir girip raid+mythic atar çıkarım.
Oyun yine bize kalır.
Gold konusunda hiç tasanız derdiniz olmasın.Sadece world questler ile 4 yıllık token bastım.
Üzerimde de 8 token var.
17 karakter ile sadece gold veren world questleri yapıyorum.Böyle de devam edeceğim.
Aşağıda görebilirsiniz.
Herkesin zevkleri farklı.Ben de çok farm yapıyordum.Botlar yüzünden bırakmıştım.Sonra bu world quest gold olayına başladım.
-
hocam oncelikle helal olsun :D
ne kadar vakit ayiriyorsunuz sadece WQ ile gold kasmaya.
gold hicbir zaman benim icin sorun olmadi (boost) fakat cidden helal olsun diyorum size. herhalde kafayi yerdim ben o kadar WQ yapmaktan
-
Sadece Çarşamba ve Cumartesi günlerini ayırdım.Yeni paketi de bu şekilde satın aldım.(Para verip almam imkansız ve bu oyunu oynayamam.Oyunda ki imkanları kullanıyorum.)
Bende ilvl/ach gibi takıntılar yok.Solo oynayıp zevk alıyorum.
Bir de benim takıntı sayılabilecek tek bir olayım var. 17 karakterimde hunter.
Hunter olayı bana büyük kolaylık sağladı ve zaman kazandırdı.Farklı karakterler olsa ayrı ayrı macrolar ayarla,ayrı ayrı düzen kur bunlar yok.Bu sebepten çok rahat.
World questlere ilave olarak ; bütün karakterlerimde mining/herb var.Gördüklerimi de topladım.Ekstra gold sağladı.
Her zaman söylerim.Herkesin oyundaki zevkleri çok farklı.Ben bu şekilde oynuyorum.
Benim yaptıklarım çok sıkıcı gelebilir ama ben bunları yapmaktan zevk alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahirHunter -- 23 Ağustos 2024; 14:37:40 >
-
Tekrardan helal olsun diyorum hocam! dediginzi gibi herkesin zevk aldigi konu tamamen farkli. mesela ben m+ da score kasiyorum, raid boost u vs. yapip gold u oyle cikartiyorum. ya da AH de market control yapiyorum. asiri zevkli geliyor bana.
isterseniz 1 yontem onerisi yapayim, genellikle hunter kullanildigi icin. zaman zaman hyperspawn mob lar cok fazla gold veriyor. arkadasim shadowlands de bu taktikle 5-6milyon gold kasmisti cok kisa surede
-
Teşekkür ederim.
Hyperspawn her zaman aklıma geldi.Ama hiç yapmadım.Mutlaka deneyeceğim.
-
Alt'ları 80lemek lazım o zaman s1'i beklerken halletmek gerek. Ben bu radiant echo eventiyle tüm classları kastım, aynı classı oynamak kesinliklte daha kolay katılıyorum ama baymıyor mu yav. Alt'lara girdiğimde en azından farklı oyun stili olduğu için pek sıkmıyor ama bazen neye basacağımı şaşırıyorum. Sadece open world etkinliklerini yapacağım için çok zorlamaz sanırım hem farklı class derken baymaz diye düşünüyorum.
Bu TWW'de campaign bitirdiğimizde, achievement %5 exp bonus veriyor. Bu 5 kereye kadar mı ne stackleniyormuş sanırım, bilgisi olan var mı? Aynı achievementi yani tüm campaigni bitirmeyi 5 ayrı karakterde yapmamız mı gerekiyor tüm xp stacki alabilmek adına? İşleri bayağı kolaylaştırır %25 xp bonusu.
-
Hunter'ı çok seviyorum.Bu yüzden hiç sıkılmadan oynayabiliyorum.
5 karakterin 80 lvl yapılması gerektiği yazıyor.Ben de Blizzard forumda okudum.
Wowhead'de detaylı açıklamalar var ama vpn kullanmaya korkuyorum.Girip bakamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahirHunter -- 23 Ağustos 2024; 18:28:50 > -
Allah yardımcın olsun dostum
-
Wow a ilk başlayanlardanım 2004 de. 6 yıl aralıksız oynadım. Sonrasındaki paketleri de genelde kaçırmadan ara vererek oynadım ama 2010 dan sonra çok düzenli devam eden bir oyuncu olamadım. Yeri geldi 2-3 yıl ara verdim vs..
Şimdi Warwithin e başladım tekrar erken erişimden. 80 oldum. 76 ya kadar Campaing yapıyorsunuz 76-80 arasını da Dg lerde 2-3 saatte kasabiliyorsunuz. Abartmadan toplamda 7-8 saatte 70-80 arası kasılabilir yani..
Paket bence genel olarak güzel olmuş. Campaing kısmındaki görevler çok sıkıcı değil, üstünde çalışılmış. Dg ler de keyifli geldi gözüme.
Oyun bence baya olgunlaşmış bir çok açıdan. Uzun süredir oynamayıp, geri dönmek isteyenler için tam zamanı olabilir.
Ben pvp ağırlıklı devam edeceğim bu paketde ama pve tarafı da heyecanlandırmadı değil.. Dg ler gayet keyifli çünkü.
-
Bir şey sormak istiyorum. Bu karakter geri yükleme servisi geçici olarak devre dışı gözüküyor. War Within çıkışı ile beraber karakterlerimizi geri yükleyebilecek miyiz acaba ? Bilgisi olan var mı ?
-
hocam oyunun forumuna baktim simdi. tarih vermemisler ne zaman acilacagi hakkinda
-
Ekran görüntüsü eklersen bir bakabiliriz neymiş.
-
Level kasmak aşırı kolay. 2 tane 80’ledim. Size tavsiyem bir karakter ile full main quest yapın, diğer karakterle full yan görevleri yapın. Böylece maksimum faydayı kısa sürede alırsınız. (Yan görevle 80 yaptığınız ikinci karakter 80 olduğu an tüm main questleri atlama seçeneği çıkıyor. Böylece iki karakterde de harita tertemiz gözüküyor.) Repler ortak olduğundan dolayı. Hem sıkıcı da olmaz. İkisine de toplama meslekleri alın onları da fullersiniz elinizde matta olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TWW paketini aldım ve karakter kasmaya çalışıyorum. Bir tane DK açtım ve dragonriding görevini nasıl başlatacağım bilmiyorum. Önceden bir hunter açmıştım onunla mountu aldım. DK'da da bu mountu görüyorum fakat action bar'da skiller görünmüyor. Uçamıyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
-
Gece 1 de açılıyor dimi biz garibanlara oyun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X