Şimdi Ara

World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
11.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet saat farkından dolayı  

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Yarın gece 1 de açılıyor diye biliyorum ben.

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

aynen hocam açılmadı

• Kage. kullanıcısına yanıt

Warband'da olan 4 karakteriniz bu fazla exp'den faydalanıyor.

Her 80 level yaptığınız karakter için +%5 exp geliyor, sonraki alt için.

Ben öyle biliyorum.

• erken erişim ile haftasonu bolca oynadım.

2 tane 80 lv kastım.

Campaign görevleri kısa ve basit bence.

level eskiye göre çok çok hızlı kasılıyor.

**

Oyun şuanlık gördüğüm kadarıyla bir önceki paketten çok farklı değil aslında.

"hero talent" olayının çok farkını hissetmedim açıkcası.

tabi henüz çok erken :)

• BoRriZ kullanıcısına yanıt

hero talent olayi kagit uzerinde cok hos dursa da bazi class lar olmamis gibi. eski set efekt lerini ya da legion dan falan kalan legendary power lari biraz degistirip koymuslar. bence dragonflight da oldugu gibi paket boyunca bazi class lar yine rework vs. yer gibi geliyor

Warbanddaki yanılgı sadece görünen ve 4 tane ile sınırlı zannedilmesi fakat öğle değil orada gördüğün 4 karakter sadece görsel birşey warband hesabındaki tüm charlar için geçerli 40 charın varsa 40da warband ile bağlı sadece 4 tanesi görsel olarak orada dursun diye yapılmış birşey :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

bence 5 olmasi lazimdi. tam party olurdu ne guzel

• Onvious kullanıcısına yanıt

Aynen hemde daha güzel görünürdü ve seçtiğin char öne doğru yürür ortaya geçerdi tabi çokta önemli birşey değil çoğu kişi için belkide ilerde yenilik adı altında getirirler...

• Gece 1'i bekliyoruz. Hallowfall haritasına gelen övgüler o kadar büyük ki kendim tecrübe etmek istiyorum, EA alan arkadaşa yayın açtırıp baktığımda dedikleri kadar var gibiydi, harita direkt LOTR'dan çıkma gibi duruyor + olarak haritanın müzikleri full orkestra, yine LOTR benzerliği vardı. Kesinlikle canlı olarak tecrübe etmem gerekiyor  

Bu arada hero talent sistemi bence yaptıkları en güzel şeylerden birisi ama ne yazık ki bazılarına pek kafa yormamışlar o yüzden bazı classlarda çok dandik duruyor. Özellikle, demon hunter - hunter - rogue gibi sınıflar aşırı kötü olmuş deniliyor ama tema olarak baktığımızda harika olmaları gerekiyordu. DK'nın rider'ı, warlock'un diabolist'i, monk'un celestial'ı, mage'in fire sunfury'si gibi classlar aşırı eğlenceliymiş. Garip olan da bu, eğlenceli olan hero talentlarının çoğu, şuan düşük performans sergiliyormuş.

Ben warlock oynayacağım, şuan en iyi dps'i withered affi warlock çıkarıyormuş ve duyduğuma göre aşırı zevkliymiş bu da bi diabolist olmasa da, dot sevenler için cennetleştirmişler. Demonology diablolist ve withered affi ile karışık bir şekilde kasıp affi'de oturacağım gibi duruyor, dot'a bayılıyorum ama diabolist'in pitlord summonlaması vs de aşırı zevkli durmuyor değil.

Bu arada EA'yi ciddili oynayan, böyle gearlanma vs konusunu seven birileri var mı burda. Ne öneriyorsunuz, delve anahtarsız pek bişi atmıyor deniliyor, anahtarda sadece WQ dan elde ediliyormuş sanırım yani limitli. Onun haricinde delve ile zaman kaybetmesek mi? Sanırım delve companionları, delve yaparak kasılıyormuş ama.

• TWW hikayesi çok kısa diyorlar, hemen bitiyormuş doğru mu?

Benim vucut sabahlayamiyor artik. sabah 6da tarren mill de sahalarda olucaz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 26 Ağustos 2024; 16:27:18 >
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

Hocam dragonflight in da ana hikayesi 67-68 lvl civarinda bitiyordu sanirim. tww de o civarlarda bitiyor diyorlar.

henüz Delve sistemi çok yeni. tam bir yorum doğru olmaz. ama ben tier 3 yaptım birkaç kez.

pek bir güzelliğini görmedim. evet Key'de yoksa üzerinizde pek birşey atmıyor. ve char gear düşükse bitirmek de uzun sürebiliyor.

ama oyun ilerisinde, Delve yüksek tier bitirince, iyi eşyalar verir sanırım :)

erken oyunda Delve ile uğraşmaya çok gerek yok bence.

evet doğru.

sadece Campaign / ana hikaye göreviyle level kastım.

arada en fazla 5 tane random dungeon yaptım.

77 level de bitiyor ana hikaye görevleri.

level kasarken 4 tane faction renown açılacak.

hepsini 4. seviye yapabilmeye gayret edin.

Arkadaşımın dediğine göre önceki pakete göre çok fazla side quest eklemişler. Campaign kısa diye bir şey demedi ama. Ben ilk karakterimi full campaign + side yaparak oynayacağım, zaten 2 hafta bomboş duracağız, bari her şeyi göreyim önce hem harita temizlensin. s1 e hazırlanmak pek zor olmayacak gibi.

Bu arada en merak ettiğim şey EA launch mu yoksa global launch mı kalabalık olacak. EA'yı arkadaşın hesabıyla tecrübe ettim, görev bekleyen adam sayısı fazla yoktu beklediğimden azdı yani. Zaten 3-5 dakika önce aktif ettiler (aynı şey olabilir globalda da bilginiz olsun launchda online olacak varsa erkenden beklesin). Şimdi bakalım global launch'da kaç kişi bekleyecek, dedikleri gibi %70-80 erken erişim almış mı merak ediyorum. Bu tabi tek sunucuya baglı olacak ama olsun (twisting nether)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Ağustos 2024; 17:45:34 >

"ilk karakterimi full campaign + side yaparak oynayacağım" bu yazdığınız çok mantıklı bence.

çünkü artık renown vb neredeyse herşey account-wide olduğu için; main char ile tüm görevleri bitirmek ileride çok kolaylık sağlar.

ben görev yapmayı oldum olası hiç sevmediğim için hızlıca campaign görevleri yaptım sadece :D

Aslında onu garip buluyorum, wow direkt olarak göreve dayalı bir oyun. Yani eski wow'u baz alırsak (max levela kasarken 1-60 60-70 70-80 diye gidip her içeriği oynadığımız zamanlar, yani alt kasması cok zor olan zamanlar) hep görev yapılarak kasılıyordu. Görevden nefret edenler nasıl WoW oynayıp eğlenebiliyor diye sorguluyorum kendimi. Ben kişisel olarak görev sistemine bayıldığım için zaten eğleniyorum ama arkadaşım da sizin gibi hiç sevmez ama bu paket seni dinleyip hepsini yapacağım dedi, hala daha görevlerim bitmedi diye ağlıyor cok var diyor. Dediğiniz gibi renownlar account bazlı olduğu için artık, side questleri 1 kez yapmak şart, sadece 1 kere rep veriyorlar zaten, o yüzden hepsini main ile yapıp sonra altları rushlamak daha kolay gibi geldi bana.

500-500-350-350 olmak üzere 1700 1750 civarı görev gösteriyor zygor evet görev sayısı çok fazla 80 olduktan sonra bile baya görev kalıyor alt char ile kalanlarda yapılabilir aslında ama hepsini ana charım ile yaptum ve altları dungeonla kasarım diye düşünüyorum çünkü side görevler alt charlarda görünmüyor...

• TN Horde oynuyorum bu paket oyuna odaklanacağım bayağı guild arıyorum var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.