< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (10. sayfa)
-
-
Daha önce de söyledim 2004 den beri her expansion ı deneyimlemiş biri olarak War Within şu an wow un gelebileceği son nokta. Haritalar, özellikler, class ve ırk çeşitliliği.. Meslekler, pvp ve pve de çok farklı seçenekler vs herşeyiyle herkese hitap eden bir oyun.
Ancak sorun şu ki Wow artık doygunluğuna ulaştı ve oyun ne kadar güzel olursa olsun artık heyecan yaratmıyor. Oyundaki aktif oyuncu sayısı çok düşük. Kimse competitive olarak uğraşmıyor bir şeylere..
Erken erişimden beri oynuyorum işte 1 haftadır filan ve sıkıldım. Diablonun ölü sezonuna giriyorum o bile daha keyifli şu an benim için..
Bilmiyorum ya bizden geçti wow ya da söylediklerim bir çok kişi için geçerli.. Şu sezon bir aktif olsun 2-3 hafta geçsin bakalım durum belli olur aktif oyuncu sayısından.
-
Sizin takımın gerçek insanlardan, karşı takımın ise botlardan oluşan BG modu.
-
aynen bende çok sıkıldım. Ben kendimi dragon flight tan çıkmış gibi hissetmiyorum mesela bana o heyacanı ve farklılığı veremedi tww.
wow da artık hiç bir şekilde explorer hissi yok . oyundan gram zevk alamıyorum.
tabi bu aslında kişi ile alakalı.
mesela benim çevremde herkes bıraktı. herkes bırakınca pug a düşüyorsun . pug a düşmenin en kötü yanı istediğin class'ı oynayamamaktır. meta nın köpeği olmak demektir. meta class'ı oynamazsan açık ve net gruplara alınmazsın. buda benim oyun anlayışıma ters.
Bence bizden geçti ya. 41 yaşındayım benden geçtiğini düşünüyorum artık. zaten 1 aylık açmıştım sırf alışkanlıktan da tww ni almıştım . süre bütünce bırakırım büyük ihtimal.
-
Hocam bir de o kadar herşey birbirine karıştı ki. 2004 den beri oyunu takip eden biri olarak bile bazı şeyleri unutuyorum veya karıştırıyorum. Portal odasının hali rezalet durumda. Yok legion dalaran, yok lich king dalaran yok bilmemne yani herşey birbirine girmiş durumda.
70-76 arası campaing i bile yan monitörde fatih altaylı izleyerek yaptım öyle söyleyim okumuyorum bile questleri filan artık..
Dediğin gibi bizden geçmiş ben diabloda daha mutluyum sanki diabloda devam edeceğim yeni sezonla birlikte.
Zaten dragonflight berbat bir exp di yani ejderhaya binmek, ejderha görünümünde bir class filan rezaletti bence herşey.. O hissiyattan da tam olarak çıkamadım warwithin de.
Bir de pvp ci olarak brawl battlegroundlara botların gelmesi zaten işin tuzu biberi oldu.. Yani pve yapmak istesem zaten pve oynarım neden battlegrounda gireyim ? blizzard saçmaladı iyice
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 1 Eylül 2024; 14:11:42 > -
Harita konusunda kopyala/yapıştır yapmışlar.Bu kadar basite kaçmaları olmamış.Yapılar bile kopyala yapıştır olmuş.
World quest'te 12 tane worm kesmek için 20 dakika kadar beklemek ne demek.? Spawn süreleri çok uzun.
Bu kadar botun daha başlangıçta aktif olması,oyunu rezil ediyor.
Beklenen patlamayı yapamaz.
Yapılan en iyi iş alt karakterler için olmuş.
-
Oynamasın herkes lag oluyor nerde çokluk orada sıkıntı şu yorumlar gülünç yani daha iki gün oynayıp öldük bittik falan yok neymiş oyuncu azmış atarken destekli atın abi. Oyunda en büyük sorun ah lag sorunu onu da reset zamanı çözeceğiz demişler artık ne gibi önlem alırlar bilemniyorum. Bu bot meselesi ezelden beri var, her oyunda var ama bunları da patlatırlar yakında geçmişte olduğu gibi gene bir ban dalgası göreceğiz büyük ihtimal.
Para sıkıntısı çeken gitsin ot yolsun, maden kazsın iki haftada milyoner olur raw materyaller çok para anında tiko para yerden hazine kovalayın wax falan kasın Snuffling şeysini yapın, balık tutun vs para geliyor. Ben sadece oyunu oynayıp sağda solda quest yapıp mount falan kovalarken (Beledar düştü bu arada ) iki günde 100k falan kasmışım uğraşan daha çok kasar. Biraz akpli dayı postu gibi oldu iş çok ama gençler beğenmiyor.
Dragonflight iyi bir paket değildi ama çok kötü olan bir oyunu düzeltme yolunda bir başlangıç oldu en azından TWW daha iyi olacak.
-
Brawl pvp de npc ler ile oynuyoruz. Sen neden bahsediyorsun ? Wowda hiç bir zaman pvp de npc ler olmamıştı bunu da gördük oyuncu azlığından pvp ye bile npcleri koymuşlar.
-
Oyuncu azlığından değil o pvp yapan az olduğundan ve pvp yapmayı sevmeyenler için yapılan bir event. PvP Brawl'ın olayı bu zaten ilk kez npc koymadılar. Random bg'de daha gerizekalı oyuncular oluyor.
-
bence oyunu oynayan kemik kitle artık 30 yaş ve üzeri o yüzden doyuma ulaştık ve oyuna ayıracak çok zamanı yok insanların. oyun yapımcıları da buna göre geliştiriyorlar herşeyi. Classic, TBC ve Wotlk zamanı alınan zevk ve oyuna harcanan zaman bir daha olası gözükmüyor.
-
AH düzelmiş sanırım.
-
Sabah düzelmişti, şimdi yine sapıtmaya başladı biraz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yorumları okuyunca iyiki hiç bulaşmamışım dedim içimden.
Eğer oyuncu gold farm yapmaya yöneliyorsa bu içeriğin yetersiz olduğunu gösterir. Paket başı ekonomisi için diyebilirsiniz lakin yeni gelen paketin içeriğide yoğun olur normalde.
Oyuna NPC Player koymaları bana Final Fantasy anımsatıyor. O tarafta uzun zamandır var bu sistem. Oyuncu isterse NPC karakterlerle parti kurabiliyor. Bunun sebebi oradaki oyuncu sayısı az olmasından değil. Uzun zamandır full dolu gidiyor oyun. Ana sebebi tercih meselesi. Bazı oyuncular oyunu single player gibi oynayabiliyor böylece. Arkadaş çevresi olmayan, random oyunculara bulaşmak istemeyen kişiler tercih ediyor. Veyahut hızlıca dungeon girmek içinde kullanılıyor.
WoW tarafında ne kadar eklediler hiç bilgim yok ama anladığım kadarıyla bu sistemi oyuna iyice entegre edecekler. Raid hariç her yere koyarlarsa şaşırmayın.
Diablo'nun yeni paketinde de buna benzer sistem getiriyorlar. Yanınızda NPC olacak, onun talent ve itemlarini da ayarlayacaksınız. Sizin buildinize uygun olabilecek vesaire.
Yani bu NPC Player konusunu ciddi anlamda işliyorlar gibi görünüyor.
Uzun aradan sonra oyunda ne var ne yok diye takip ediyordum. Belki başlarım diyerekten lakin benlik değil artık WoW. Belki FF oynarım MMO çekerse canım. Onun haricinde bu oyunla alakamı kesmeye devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam oyunda yabancılarla da konuşuyorum herkesin dediği şu kimse dragonflightdan bir farkını anlayamadı. Sanki yeni exp degilde patch gibi. 9 gündür erken erişimden beri oynuyorum sıkıntıdan 6 char 80 ledim heyecan sıfır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabahları satışlar az olduğu için ah kendine geliyor biraz, ama ahın kasması sanki token fiyatını aşağıya çekti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
wow artık tıpkısının aynısı bir değişiklik yok sadece delve var işte fark. o kadar. oda ne kadar süre insanı bağlar kestirmek zor.
oyun kendini amorti edene kadar gold kasıp sonra salacağım. shadowlands e kadar heyecan vardı az biraz artık oda kalmadı.
AH şimdiden ölmüş yazık şu oyunda keyifli bir ekonomi olurdu onuda birleştirerek erkenden öldürüyorlar.
sonra bot kullananlara kızıyoruz e adam enayi mi günlerce para etmeyen ore ve herb için uğraşsın. para etse neyse. yazık verilen emeklere.
-
Sorun ne yazık ki AH addonu kullanan oyuncu görünümlü zombi botlar Blizzard buna bir çözüm bulmak zorunda artık.Çünkü insan tepkisinin ötesinde bir tepkime ile otomatik işlem yapıyor Addonlar.
-
çok büyük sistem değişikliğe gitmeden yapılabilecek en etkili çözüm alım ve satımlarda belli bir süre kısıtlaması getirebilir.
itemleri expansion veya level tarzı birkaç farklı AH ye bölebilir.
sadece 80 level oyuncular için bir AH erişimi getirebilir, consumable ve mesleklere yönelik end game düşünen kişilere vb..
-
Süre bazlı hızlı alımlarda engelleme zaten var. Hatta bunu abuse şekilde tekrar eden karaktere özel Ah banı bile var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 paket ve üzerini görmüş oyuncular ara verir hızlıca. Oyun şuan yeni oyuncu toplayabilir mi onuda bilemiyorum. Gerçi Wow'un ölüsü bile çoğu online oyun için rekor.
Biz doymuşuz oyuna hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X