Şimdi Ara

World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baris7777 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
11.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden ah çiçek maden fiyatları diplere gelmiş. Bu birleşim işe yaramadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirilere hak veriyorum ancak; henüz M+ dungeon ve Raid'ler açılmadı.

şuan için sıkılmak çok normal.

ayrıca WoW gibi MMORPG'lerde end-game içeriklerde çok fazla değişiklik olmuyor ki maalesef.

Her patch yıllardır aynı şeyleri yapıyoruz zaten :)

ben artık bir beklentim olmadan, casual olarak M+ oynuyorum. yetiyor bana.

• 2 yıldır oynamıyordum. DH ile başladım tekrardan ama nedense o eski tadı alamadım. Eskiden 3-4 skillik rotasyon olurdu 1-2 burst skili. Şimdi 3-4 rotasyona 3-4 burst skili eklenmis.
    Sigil kullanmayi başından beri sevmedim. Şuan da oyun sigil kullanmaya zorluyor. WoW maceram kısa surecek gibi...

• N3v3N N kullanıcısına yanıt

Bence hiç vakit harcamadan class değiştir hocam. Mekaniklerinden zevk almadığın bir class ile oynamaya çalışırsan sıkılma ihtimalin kesin.

• Psikotrex kullanıcısına yanıt

Hocam aslında DH nin mekanikleri özellikle uçması ve aşırı mobil olması çok hoşuma gidiyor ama sigil olayını sevmiyorum. Yıllar önce de DH oynarken tank halinde sırf sigil var diye tankina elimi surmemistim :D

Ve işin ilginci AR hero talenti DH havası vermiyor. FS talenti DH e daha uygun ama onda da defansif kısım kötü. Bence hero talentlerin komple reworke gitmesi gerekiyor.

Warrior hero talentlerine baktım, warrior ruhunu yansıtan talent koymuşlar. Biraz daha DH ile honour kasayim sonra warrioru 80e kasacagim. Warriorun mobility ve defansif yönü bıraktığım zamana göre daha cok daha iyi olmuş.

• fatality_ kullanıcısına yanıt

İsteseler neler yaparlar neler Multiboxları nasıl bitirdiler şak diye!

burada aynı BOT lar yaklaşımları gibi gizli amaçları var Blizzard'ın ve biz bunu hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz.

• DF'yi sonlara doğru tecrübe etmiş biri olarak bence TWW, DF'den çok çok daha iyi olmuş. Gameplay olarak sistem stabil zaten, Legion ile biraz farklılık oldu ondan sonra hep aynıydı. Legion'ın en beğenilen paketlerden biri olması da buna bağlı zaten. TWW'nin haritaları, haritaların manzaraları, görevleri, özellikle harita müzikleri, karakterleri ve ses aktörlerinin çıkardığı işler olarak kesinlike uzun zaman sonra yaptıkları en sağlam yapıt. Oyun daha fantasy olarak hissettiriyor kendisini bu da özlediğimiz bir şey WoW'da. Gameplay olarak yaptıkları tek değişiklik, Delve ile solo ya da 1-5 arası kişi ile end game'e yakın gear elde edebilmek, bir de mythic +'ın sayılarını düşürmek. Artık m+10 max gear veriyor o da eskisinin m+20'sine eşit. M+10 sonrası fantezi olacak, bu aslında güzel bir şey. Çünkü 20 tane varken çok fazla seçeneğimiz oluyordu, hangisine girsek ne yapsak ne etsek. Şimdi 10 sayı aşağıdayız, haliyle daha derli ve toplu olacak + olarak arkadaşın betada tecrübesine göre m+2 de bile çok fazla wipe almışlardı, gerçekten zorlanmış diyordu oyun, bu da güzel bir şey.

TWW benim için harika gidiyor, EA almadım ben EA alanların yüzde 70'i erkenden gold kasmak için aldı, sizin böyle bir derdiniz olmadıysa EA alanlar boşa almıştır demektir, kaç kere dedik almayın diye zaten. Gold işinden anlayanlar o 4 günde milyonları götürdü az efor ile. Bu goldları da zaten token ile saklıyorlar, sıradaki expansiyon olsun, diğer blizzard oyunları olsun onlara harcıyorlar, kimse cebinden tek kuruş vermiyor. Ben EA almamama rağmen güzel gold kastım, işin içine girsem daha çok kasardım fazla efor harcamak istemiyorum bayıyor, sıradaki expansiyonu EA olarak rahatça alabiliyorum şuan.

Tek sorun şu TWW'de benim ve birçok oyuncu için muhtemelen, time gating content. S1'i inanılmaz ileri attılar, bu hafta en azından m0 başlamalıydı, gold kasmak harici yapacak bir şey kalmadı. Alt kasarsın en fazla bir de işte. Ben 2 karakter ile gear up content oynayacağım onların ikisi de fullendi sayılır, biri 585 de. Diğerinin biraz daha heroice ihtiyacı var, insanlar HC yapmayı da saldı. 40 dk falan sürüyor, 5dk sürüyordu ilk 3-5 gün. Normal dungeonlar 5 dakika da buluyor şuan dps olarak, herkes alt kasıyor boş boş durmaktansa. Bu kadar cok ileri atmamaları gerekiyordu sezonu, onun haricinde TWW benim için en azından harika gidiyor, haritalarda gezmek, görev yapmak, rare kovalamak hiç baymıyor muazzam dizaynlamışlar 4 haritayı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 4 Eylül 2024; 15:48:20 >

• Kage. kullanıcısına yanıt

Hayırrr oynamicam  

• Dwarf merkezli ve onların Hikayesine(Lore) derinlemesine dalabileceğimiz şu ana kadar bir ek paket gelmemişti şimdi alın geldi şu anda ana Irk yanında 2 tane de Yan-Irk olmuş oldu Dwarflarda ve

bu yeni geleni Horde olarak da oynayabiliyorsunuz.Ana Şehir güzel bence havadar en azından Ironforge gibi değil.

Yani oyun geliştiriliyor güncelleniyor sürekli hala kafanız da Legion var ise o da sizin bileceğiniz iş Dragonflight kötü bir ek paketti diyebilen Warlords of Dreanor oynamamış demek ki.Sıralama yapılsa çok da altlarda olmaz bana kalırsa fakat güncellik ve içerik bakımından oyuna radikal içerikler getirdiler ve devamında da TWW ile devam ediyorlar bunlara ek paket daha yeni çıktı bölge olarak eklemeler gelecektir.

Dwarfların genel olarak erkeklerinin hareket animasyonları iyi fakat kendi tipleri kötü

Dwarf kadınlarının ise tam tersi hareket animasyonları berbat tipleri iyi şu olayı düzeltseler keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Eylül 2024; 10:42:57 >

• aschil kullanıcısına yanıt

Buyuk hata  WoW'un 20.yil etkinligi belli oldu.

Modern T2 setleri (her class icin, evoker, dh gibi sonradan eklenen classlar dahil)

BRD(classic) raidi

Ahn'Qiraj gate etkinligi, queue ile girilebilecek.

Korak's Revenge Alterac Valley eski haliyle donuyor.

Classic time walking geliyor. Eski dungeonlari oynayacagiz, deadmines vs gibi. Level 10dan itibaren girilebilir olacakmis. Bir kere zamani gelip gectiginde time walking rotasyonuna eklenecekmis.

Caverns of Time etkinligi.

Ekstra birkac etkinlik daha olucakmis, yeni binekler, pet ve transmog setleri. T2 setleri dahil cogu seyi yeni currency Ile alabilecekmisiz, onlari da etkinliklerden elde ediyormusuz. Paladin setinin omuzunu teaserlamislardi, asiri iyi duruyor modern edilmis halleri. T2 seti sevenler bu etkinligi kacirmasin asla  

Edit: modern T2 setleri;

https://imgur.com/a/tier-2-1fzM3HC

Yarin Monk'umu 80 yapiyorum, bu seti almazsam hayatim boyunca pisman olurum, muazzam yapmislar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 4 Eylül 2024; 23:55:3 >

• The War within paketini iade etme gibi bir şansımız var mı?

Hediye gametime veya boost kullanmadıysanız iade edebilirsiniz.

edebilirsin. ancak erken erişim olan epic aldıysan yapmazlar.

boost kullanmak önemli değil. boost yaptığın karakter kitleniyor

şimdi dostum ben epic iade ettim oyun çıkmadan 1 ay olmadı önce beta da oynadım

bana bir sürü gereksiz bahanelerle geldiler hepsini cevaplayınca geri adım attılar.

ilk bahane boost kullanmışsınız dedi e dedim o karakteri kitliyorsunuz sanki bilmediğimiz bir şey mi?

bu sefer o olmadı başkası geldi işte 1 ay game time kullanılmış e kardeşim ben 1 yıl game time var zaten sub olmuşum seninki mi hangisi ben nereden bileceğim ben senin paketinden önce almışım dedim.

bu sefer olmadı bir kez daha işte yapamayız edemeyiz. ben tekrar ısrar edince

zaten oyun çıkmamış ben oyunu iade ediyorum sizin yan ürünlerinizi değil dedim. eğer yan ürünleri bahane ediyorsanız o zaman alan kişi zaten baştan iade hakkını kaybediyor dedim.

sonra güzel bir abi geldi çok fazla süslü sözlerle gerçekten öyle ama. iademi gerçekleştireceğimi söyledi. ve iademi aldım.

bu biraz ısrarla olacak bir iş.

eğer şu an heroic veya normal paket varsa talep edin.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

evet malesef bu paket gördüğüm en rezil ekonomiye sahip paketti herhalde. amelelik yetmedi daha çok süründürüyorlar.

valla hem oyun paramı çıkar hem üstüne koy falan bitmiş o dönemler. uğraşan oynasın.

yanarım şu 1 yıl sub aldığıma çok üzüldüm.

• Oyun şu an içerik bakımından kötü, sezon başlayınca daha da kötü olacak. Ben de boşa aldım oyunu. Dragonflightdan hiç bir farkı olmayan bir exp oldu. Şu dragon riding denen gerizekalı iş zaten oyunun bütün tarzını bozdu. Onla birlikte Evoker denen ucube classı da getirdiler oyun iyice game of thrones moduna girdi.

Dönem dönem bişeylerden esinleniyorlar ama Dragonflight da işi çok bozdular. Hele ki o dragonriding ile daily q larda katıldığınız yarış varya kendimi 2000 li yılların başında Sega da Sonic oynuyormuş gibi hissediyorum.

Erken erişim diye oyun aldık 2 haftadır stormwindin önünde zıplayıp duruyoruz hiç bir içerik yok.. Pvp içeriklerini de iyice azalttılar herkes eşit ilvl a sahip. Sezon başlasın herkes 2 bilemedin 3 hafta oynayıp bırakacak zaten Diablonun DLC si geliyor wow da adam filan kalmaz ekim ayından itibaren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Eylül 2024; 9:4:6 >
    Oynamamak için kendimize bahane üretiyoruz işte. Bu oyun en fazla ne kadar güncelleme alabilirse bunu yapıyorlar aslında. Keyif alıyorum diyene iyi eğlenceler demek gerekiyor.

Oyun listem biraz kabarık benim şuan. Nintendo exlusive ve diğer oyunlara yöneldim. MMO için FF oynuyorum. Bunun üzerine WoW eklemem imkansız gibi bir şey o yüzden uzak durmak zorundayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Classlara buyuk degisiklikler geliyor, yeni skill animasyonlari, hero talent, normal talent degisiklikleri vs. Hunter'i mesela tam Dark Ranger yaptilar gibii simdi.

Link;
    world of warcraft forums
    20th Anniversary Update PTR Development Notes
    https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/20th-anniversary-update-ptr-development-notes/1945843

+ Olarak yayincilar suan sakliyor ama bazilari agzindan kacirdi, cok buyuk ihtimal Ile hardcore'da yeni server acilacak ekim/kasim ayinda. Sanirim 20.yil Ile buyuk hype yaraticaklar her yerde, twitch de o donem oyun 1.sirayi bulur.

DF'yi hiç beğenmemiştim, gereksiz karmaşık ve bence kötü bir hikayesi vardı. Shadowlands bile beğenilmedi ama bundan daha iyiydi. Belli ki filler bir exp olarak düşünmüşler ve insanları oyalamak için mesleklerden tutun maplere kadar bir ton gereksiz grind eklemişlerdi. TWW en baştan çok daha iyi geldi bana. :) Tekrar başladım oyuna.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

TWW'yi beğenmeyen yok şuan genel olarak, beğenmedim şöyle böyle diyen arkadaşlar aslında şundan dolayı diyor; içerikler kitli. Blizzard bu paket bir şey denedi, ama tutmadı. Evet bu genel olarak hiç sevilmedi, cok ileri atıldı içerikler. Daha hala m0 açılmadı yani, insanlar sıkıldı. Yavaştan alan adam bile şuan 1 karakterini fulledi bekliyor kaç gündür. Her yerde negatif yorum var bununla ilgili o yüzden bir daha asla bu kadar uzatacaklarını düşünmüyorum, hiç iyi yorum almadı bu açıdan. Ama içerikler açılınca bence TWW bayağı sağlam olucak.

Bu arada gold kasamıyorum diyenleri de anlamıyorum, ben bu oyunda PvE olarak gerçekten iyiyimdir, raid, m+ olsun C tier karakter oynasam yine dungeonlarda yüksek dps yapan adamımdır ama hayatta gold kasmayı bilmem ya da achievement kasmayı, bi şeyler toplamayı vs bilmem anlamam pek. Ona rağmen consumables/enchant vs harcamalarım dışında 2 milyon goldu geçmek üzereyim adam gibi bir şey de yapmadım yani inanın yapmadım. En son shadowlands'de oynadım ben, 2 ay sonra salmıştım. Hiç bu kadar gold kasamamıştım daha önce hayatımda o kadar da zorlamıştım shadowlands'de bir de. Gold kasmak daha basitleşmiş, DF ile basitleşmiş sanırım daha doğrusu.

İçerik konusuna bir şey diyemeyeceğim daha yeni çıktı zaten, Campaign'in son bölümünü yeni bitirebildim. :) Genel olarak beğendim, gördüğüm tek sorun bazı Achi'lerin buglı olması, zamanla düzelteceklerdir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.