Casual yapmaya çalışıyorlar WoW'u ama verdikleri kararlar biraz garip. Oyunun hali ortada, zamanı az olan birisi dps oynuyorsa ve tek oynuyorsa işi çok ama çok zor. EA'den S1'e kadar 17-18 gün vardı, bu günlerin rahat 12-13 günü bomboş geçti. S1 de yapılacak çok şey geldi, raid, delve, ekstra haftalık görevleri, mythic 0. Mythic 0 içeriğini günlük koydular üzerine ve 1 hafta sonra da m+ başlayacak. İnsanları 12-13 gün bomboş bırakıp 1 haftaya zibilyon tane şey sığdırdılar. Zamanı olmayan biri hangi birisini yapacak, mythic 0 günlük 8 tane var. Hepsini yapabilmesi mümkün değil ama ilk zamanlar yapması gerekecek ilevel arttırabilmek için. İnsanlar daha 3.günden 600+ oldu, şuan mythic 0 lara bile 595-600 değilsen almıyorlar, raid de aynı şekilde. Tam olarak zamanı olmayan bir insan dps oynuyorsa nasıl yetiştirecek ben bunu anlayamadım. Casual oyunculara yönelik olcak diyorlar ama alakası yok, şuan zamanı olmayanlar çok sorun ve sıkıntı yaşayacak. Oyunu çok seviyorsa aşırı yavaş bir şekilde oynamaya devam eder artık, haftaya m+ lara 602-605 civarı olmayanları +2 ye alacaklarını bile sanmıyorum, mythic 0 giriyorum listeye bakıyorum herkes 598-602 civarı. Şuan TWW zamanı olana yönelik bir paket olmuş, limitli zamanı olan ve solo olan bir oyuncu bayağı geride kalıyor. |
World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (13. sayfa)
-
-
Selam arkadaşlar, 50 yaşında 35 yıldır oyun oynayan birisiyim; çoğunluk PC. Ayrıca eskiden beri (activision'a kadar) Blizzard manyağıydım. Diablo 1,2,3 oynadım, 4'ü de ön sipariş verdim ama çok seyrek oynuyorum. Starcraft 1,2. Warcraft 1,2,3.
MMO oyunlar da oynadım, Karahan online vs vs. Ama nedense WOW'a hiç girmedim; öncelikle ekran menüsü hep karışık geldi.
Şöyle ki, arkadaşlarla eskiden beri hayalimiz şuydu; bir MMO düşünün, yaşayan bir dünya, isteyenlerin meslekleri oluyor, mesela demirci oluyorsun sana tamire vs geliyorlar, çiftçi oluyorsun, ürettiğin ürünleri senden satın alıyorlar vs vs. Ama tabi görevlerin de oluyor, aynı zamanda savaşçısın vs. Wow' bu tarz bir oyun mudur?
Bu sezon olaylarını hiç sevmem, ilgilenmem, Diablo da o yüzden bozuldu gözümde. Yani muhtemelen demek istediğim, SOLO oynayayım, mesleğim olsun ama görevleri de yapayım.
Wow buna müsait midir? (Evrenini çok severim) Wow indirdim, WOW1'de başladım, 9. levela geldim, ona göre TWW alacağım.
Şimdiden teşekkürler. (ALTTA ENTER WORLD YZAN YERDEN GİRİYORUM DİREK)
Bir de wow ile wow classic farkı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 14 Eylül 2024; 0:28:13 >
-
Ben de +0 ve raid kovalayamiyorum zamanım olmadığı için. Şu an tek çare +8 delve görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OturanDürüm -- 14 Eylül 2024; 2:42:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir iki kelimeyle sizin ne arzuladığınızı çıkarmaya çalışırsam, RPG / Simülasyonu tarzında bir şey istiyorsunuz. Role Play olacak ama bu daha yaşanılır, hantal - her sürecin aşamaları olacak gibi.
WoW böyle bir oyun değil. Diablo 4'ün kismii yenilikleri WoW ile benzer. Nasıl Diablo da bir amaç için koştur koştur oradan oraya gidiyorsunuz, WoW da keza aynı böyle. Hantallık, sürecin aşamalarını oyuncuya verme... meslekleri ayrı içerik olarak role play edinme.. karakterin yeteneklerini kullanırken her detaya indirgeme gibi bir durum yok.
Aradığınız şey buysa, bu sizin istediğiniz oyun değil. Ama ben bu oyunu hep merak ettim diyorsanız başlayın kendiniz deneyimleyin. Yeni oyuncular, eski oyunculardan daha çok keyif alacağını düşünüyorum. Eski oyuncular artık doymuş oluyor ve her şeyden çok çabuk sıkılıyor. 4 paket öncesinin lacivertini oynuyormuş gibi hissediyorlar.
Önce normal oyunu akabinde klasiği denersiniz tavsiyem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkürler. TWW alırsam ikisine de oluyor mu, wow ve classic'e?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem değişmediyse klasik için sadece abonelik yeterli. Güncel oyun için ayrıca oyunun kendisini almalısınız.
Bir ekleme yapmam lazım. Klasik çok daha yavaş bir oyun. Angarya işler çok. Belkide size uyan bu olabilir. Biraz daha üzerine düşünüp başlayın tavsiyem..
Bi bakarım, ama ilk etapta TWW ve 6 aylık paketi alırım denerim. Classic için videoları izlerim,ona göre karar veririm. Bu arada pvp ile de işim olmaz 😃
Diablo oyuncusunu bu oyun oynatır kendini. Tek oyuna sabit kalmak ve çok fazla vakit istemesinden dolayı oynamıyorum.
İyi eğlenceler.
Retail ile Classic çok farklı
Retail'de oynamayı zorlaştıran tek fark 1300 TL ek paket parası
Classic'de oynamayı zorlaştıran Retali'e karşı zorluğu (gerçi PvE Raid 'de Retail daha zorludur).
Her ikisi de aynı aylık para ile oynanıyor ekstra masraf yok.
Yani ödenen tek aylık parası ile
Retail
Classic Cataclysm
Classic Season of Discovery
Classic Hardcore
oynanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 14 Eylül 2024; 13:49:54 > -
technopat sosyalWoW Classic vs Retail sürümhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/wow-classic-vs-retail-sueruem.2117892/
Şurada da güzel açıklamış. Başka merak eden arkadaşlar olursa..
E tek aylık ücretle ikisini de oynayabilmek iyiymiş. İkisini de deneyip tarafımı seçerim 😃👍👍
Aylık ücret ile retailde son paket içeriği dahil olmadan oynayabilirsin orada karışıklık olmasın tww dahil olmadan oynarsınız yani 70le 80 arası kasamaz tww içeriklerine dahil olamazsınız fakat retaile dair fikirleriniz pekişir en azından...
Onu biliyorum, sağol. Ama ikisini de alırım muhtemelen. Hikayeli bir oyunmuş gibi oynarım 80e kadar, bakarım duruma.
Sezon başlayalı daha 2 gün olmuş akşam saatlerinde bile solo-shuffle 15-20dk da bir ancak sıra geliyor. 10 shuffle atmak için 150dk vakit kaybediyorsun en az. Girdin diyelim, 1 shuffle 15 dakika sürse toplam 300dk. 300dk = 5 saat.
Sonra ''5 saat pvp mi yapılır ne pvp siymiş o ehehehe dersin'' işte hesap..
Oyun rezalet. Tam dibi gördü kimse oynamıyor. Sezon başlamış, shuffle atan adam yok 15dk sıramı olur pvp de.
Edit : Average waiting time 8 min.. Time in que 18 min.. yersen.. dolandırıcı blizzard.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 14 Eylül 2024; 17:13:40 >
-
Alışmak istersen elbette para ödeyerek 70'e kadar oynarsın 20'ye kadar zaten bedava fakat eğer 1300 TL verip TWW alırsan içinden level 70 boost çıkıyor direk level 80'e kasabilirsin bir tane karakteri.
-
Dostum oyunun yuzde 85'i PvE oynuyor. Artik pvp oynayan pek kalmadi retailde. Oyunun olmesiyle ilgisi yok, git bak kac tane dungeon, delve ve raid grubu var. Pvp oynamak istiyorsan retailde olmaz o is, tavsiyem cata classic falan dene daha aktiftir orda pvp. Blizz de ufaktan saliyor pvpyi retailde zaten gun gectikce populeritesini yitiriyor, herkes PvE odakli.
Bu arada Ben warlock Ile 4 set dizdim bile sansima, benim icin harika gidiyor tww
6 aylık paketi aldım, TWW almadım daha. Mount filan da varmış önceden, ata bindim inemedim sonra 😃😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 16 Eylül 2024; 21:55:26 >
Oyun çıkalı kaç hafta oldu halen sildiğimiz karakterleri geri yükleyemiyoruz...Taa Temmuz ayından beri süregelen bir sorun bu...Gerçekten Blizzard yapacağın işi seveyim...
Spesifik detay veriyorum işte bari sadece şu karakterimi yükleyin geri diye. Neymiş Blizzard artık manuel karakter geri yüklemesi yapmıyormuş...Ülen kendi oyununun içine sıçan firmasın yahu sen kime ne anlatıyorsun Blizzard...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3A25B542 -- 15 Eylül 2024; 19:33:16 > -
Warband patchi ile bozulmuştur büyük ihtimal
-
O dediğiniz bile değil, arkadaş World Questlerden bahsediyor. Wow'un oyun tarzı levelling sırasında 20 senedir böyle zaten, hatta öncesindeki Ever Quest'te de benzer durum vardı, başka nasıl olur yeni fikirler lazım belki.
Amaç sadece PvP ise, sizden görev yapmanızı beklemeyen oyunlar var. Direkt karakter oluşturup class seçip hazır gear ile PvP yapılabiliyor. Guild Wars'da böyle imkanlar var, oyunun PvP kısmı daha zengin ve sizden Mmo ve Rpg görevleri yapmanız beklenmiyor.
Tabiî gear elde etmeye çalışma sürecini ve görev mekaniğini oyundan kaldırırlarsa Moba'ya dönüşür oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X