Merhaba, meslekler son iki genişleme paketiyle tekrar düzenlendi ama bahsettiğiniz tarzda bir RPG durumu yok, yani demirci olup dükkan açıp demircilik yapmak gibi bir özellik yok. İleride belki life simulator tarzı oyunlar çıkar, dediğiniz tarz günümüz oyuncuları için çok yavaş ve sıkıcı olacağından yapmıyorlar. İnsanlar oyuna girip en az efor ve zaman harcamasıyla en yüksek oyun deneyimini bekliyorlar. Görev yapmak bile zul gelmeye başlıyor, ileride levelling sürecini de kaldıracaklardır herhalde. Classic WoW, vanilla denen oyunun katkısız, ek paket almadan önceki durumunu oynamak isteyen oyuncular için açılan serverları kapsıyordu. Vanilla sonrası,TBC, Wotlk ve en son da Cata paketi eklendi. Öncesinde Private server'lar vardı ve eski paketler buralarda "illegal" biçimde veya Blizzard'a para kazandırmadan oynanabiliyordu. Bu talebi gören şirket neden eskisiyle de yine para kazanmayım dedi ve bu yola başvurdu. Retail wow ise en son paket seviyesini oynatan oyun içeriği. Forumdaki şu başlıklara hızlıca bir göz gezdirirseniz oyuna genel aşinalığınız artar veya tazelenir: https://forum.donanimhaber.com/world-of-warcraft-yeni-baslayanlar-icin-rehber-ss-li--37096638 https://forum.donanimhaber.com/wow-bolumu-sik-sorulan-sorular-forum-kirliligine-cozum--87855147 |
World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (14. sayfa)
-
-
Yeni başlayan herkese sınırsız Discord desteğim var tek şartım mikrofon oyun oynarken yazı yazamıyorum bu yüzden.Ha kendi bilgi seviyemce bu destek kendimi bir wowhead ilan etmiyorum elbette.
-
Başta mczaga olmak üzere (dc'den konuştuk baya, sağolsun) herkese teşekkürler.
Ana charla 14lvl oldum, yavaş ilerliyor lvl ama sıkıntı yok, görevler güzel. 2. karakteri açtım direk 8 lvl başlattı. Yalnız oyun çok karışık, bi haritada görev bitmeden diğerine atladım. MOUNT (binek) nasıl kullanılıyor çözemedim, hatta çantadayken kurt bineğe mouse sağ tık yaptım ve attım sanırım 🥺 bineksiz bi yerden bi yere gitmek ölüm.
Ama oyun tipik Blizzard oyunu, oynatıyor ve sevdiriyor.
Classic'e de baktım, daha ilk bölgedeki moblar öldürüyor yaw 😃😃
Battlenet tag: slyman#1111
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oo bu linkleri bulamamıştım ben. Teşekkürler.
Aklıma gelmişken wow.tr add on varnış, yüklesem banlanır mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 16 Eylül 2024; 22:5:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O addonu kullanmıyorum ama banlatacak bir özelliği yok, baktım CurseForge'da da var, kullanılabilir.
-
Arkadaşlar banamı denk geliyor yoksa birçok Delve'de bug'mı var ? Brann zaten tuzaklardan kaçamıyor, Tier arttıkça Brann iyice işe yaramaza bağladı. Son bosslar Brann yüzünden neredeyse tek atacak kıvama geliyor. Birde Brann'ı nasıl spec'te oynatıyorsunuz ?
-
Bran dps olarak oldukça etkili, Execute yeteneği sayesinde canı düşen moblara tek atabiliyor. Healer olarak pek işe yaradığını görmedim.
-
Çantadaki bineğe sağ tık yaptıysanız binek koleksiyonunuza eklenmiştir, eskisi gibi binekleri çantada taşımıyoruz artık. :) Toy, pet ve mount için collection sayfasında sekmeler var, oradan seçip istediğinizi aktif ediyorsunuz. Sağ üstte at şeklinde addon ise rastgele favori olarak işaretlediğiniz bineklerden birini çağırıyor.
Bu ikonu veya istediğiniz mountu sol clickle tutup skill barınıza atayabiliyorsunuz, oradan skill gibi tıklayıp istediğiniz zaman çağırıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 17 Eylül 2024; 9:18:34 > -
bu hafta Delve'lere cok fazla hotfix geldi, iyice cıvığını çıkardılar sistemin. Dün yine bi hotfix geldi, bi şeyler bi şeyler ne yaptıkları belli değil
-
Çok teşekkürler. Shift +p ile açılıyormuş, wow chatten söylediler 🤣🤣 Yalnız haritalar arası teleport (olanlarda nereye attığı yazmıyor) , ya da fast travel olmaması kötü. Ben mal gibi teleportlara bastım, başka haritalara ttı, ordaki görevleri yaptım. Eski haritalara geçemiyorum, bir sürü görev kaldı. Şu addon'lara bi bakim, kurcalıyayım.
ŞU ANLIK YÜKLEDİKLERİM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 17 Eylül 2024; 16:59:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam bazı fightlarda Healer olarak seçiyorum, attığı şişeler combat esnasında tam hayat kurtarıyor.
-
Self healınız yoksa tabi daha yararlı olabilir.
-
Neden retail pvp tutulmuyorda clasic/cata tutuluyor? Retaildeki pvpi bende sevmiyorum ama cata classic nasıldır bilmiyorum. Hiç oynamadım. Retaildeki pvpi bir sınıfın hep üstün olmasından ve cok fazla cc, root, slow skili olmasından dolayı sevmiyorum.
-
Retail PvP ve PvE zor, Classic PvE ve PvP retaila göre daha kolay ve tabi oynayanlar genelde eski oyuncular, nostalji için oynanıyor olabilir.
-
Balance Druid'i beceremiyorum kombatı biraz akıcı değil gibi var mı Balance Druid oynayan?
-
Akıcılıktan ziyade 70ten 80e çıkarırken zevk almadığım tek karakter oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş. Neden, insanlar farklı karakterler açıyor, diyordum. Death Knight açtım, farklı hikaye ile başladı. Çok iyi, çok iyi
Yalnız şu haritalar arası yolculuğu bir bulsam, portallara rastgele basıyorum, alakasız yerlere atıyor. Teleport taşı bulmam lazım ama 1500 altına satıyorlar.
-
Her ırkın kendi hikayesi ve başlama bölgeleri bulunuyor. Stormwind, Orgrimmar ve büyük şehirlerde portallar bulunuyor. Portal'ın üzerine gelince nereye gönderdiği yazıyor. Bir de oyunu kolaylaştıran handynotes tarzı addonlar var. Addonsuz oynamak zor. :) Google'a gerekli wow addonları yazın, sonra curse programını kurun, onun üzerinden addonları yükleyin.
-
Deathknight
Demon Hunter
Evoker
ve tüm Yan Irkların oynamak çok farklıdır Hearthstone ve Portal bulman o yüzden zor.Deathknight başlangıç questlerini full yaptın mı?Yaptıysan ana şehire geldiğinde Innkepeer veriyordu Hearthstone'u.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 19 Eylül 2024; 11:4:4 > -
Deathknight daha yeni başladım, bakarım.
Addonları yükledim, handynotes da dahil. Biraz kurcalayayım. Bir hearthstone var ama aynı yere gönderiyor hep.
Gerçi, oyunun gönderdiği yerler de güzel, oradaki görevleri yapıyorum.
Amacım levelling değil yani, solo oynayıp oyundan zevk almak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X