Şimdi Ara

World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
11.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HS sizi nereyi kaydettirdiyseniz oraya gönderir. Görevler için gittiğiniz bölgede Inkeeper npc olur, ona gidip HS'yi oraya kaydettirin. Görev yapıp tekrar dönebilirsiniz.

Bir de handynotes'un alt modülleri olur, onları da kurun Handynotes aratın bulduklarını yükleyin, hepsinin ayrı görevi oluyor. Inkeeperları gösterir, hazineleri, uçuş rotalarını vs.

• yazar11 kullanıcısına yanıt

şimdilik Orgrimmar veya Stormwind ' e gidince Factionunuza göre orayı ayarlayın Hearthstone için. Bu merkez şehirlerden heryere portal var.

• @yazar11

Hatta siz en iyisi Dugi's Questing Essential isimli addon'u kurun. Bu addon yeni başlayanlar için özellikle önerilir, görevi aldığınız yeri, yapacağınız yeri, bitirince teslim edilecek yeri ve en kısa varış rotasını gösterir. :)

https://www.curseforge.com/wow/addons/dugi-questing-essential

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

Çıkmıyor o addon, kaldırılmış galiba.

Bu arada meşbur 32 gözlü çantayı aldım 50 altına, ama görünmüyor. İşin garibi AH'ta da görünmüyor.

Şimdi baktım 10 altına koymuş biri daha. Onu da aldım ama yok çantalar 🤦‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 19 Eylül 2024; 16:50:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldum, maile geliyormuş 😬😬 Biraz abarttım sanki 😃

World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 19 Eylül 2024; 17:1:3 >
  • arkadaşlar bilmiyorum yeri burası mı ama veletlerden bıktığım icin wow'a gecmeyi düşünüyorum. battle.nette bir sürü paket var hangi paketi almam gerekiyor? belli bir süre oynayıp öğrendikten sonra Türk klanı vs bulabilir miyim?

• sufistike kullanıcısına yanıt

Merhaba, en son genişleme paketi World Soul Saga:The War Within'dir. Bunun standart/Base paketini dahi alsanız geçmişe dönük tüm içeriği oynayabiliyorsunuz. Silvermoon serverında Red Crescent en kalabalık Türk guildi, oyuna girer katılmak isterseniz hemen alırlar.

World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 20 Eylül 2024; 9:37:57 >
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt

hocam sizce ilk etapta deneme sürümü iyi olur mu?

Tabiî ki daha önce oynamadıysanız mutlaka deneyin, beğenirseniz retail alırsınız.

Ben de yeniyim. İlk etapta denemeyi yap, 20 lvl'a kadar zaten, sonra 3 aylık oyun süresi al. TWW'ye kadar olan yerleri oynuyorsun zaten. Beğenirsen uzatırsın, TWW'yi de alırsın hatta.

Ben 32 lvl oldum, 6 aylık paket aldım. Şahane gidiyor. TWW'yi indirimde almayı düşünüyorum, tabi zam gelmezse.

sağolun hocam deneyeceğim, nasıl çok karmaşık mı?

Başta biraz ama, oyun sizi alıp götürüyor zaten. Bende biraz yön duygusu eksik ve harita özürü var 😃 ona rağmen haritalar arası gidişleri buldum. Kesinlikle oyna derim.

Bu arada youtube'da Totik channel var, rehber videoları iyi. İzle istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 20 Eylül 2024; 19:39:35 >
  • Arkadaşlar bu meslekleri geliştirirken, örnek alchemy, ya da tailoring, kırmızı rakamlarla 5, 10, 25 gibi şeyler yazıyor. Gerekli itemler varken yapılmıyor bu yüzden. Nedendir?
    https://us.battle.net/recruit/F85FMLZFG2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 1 Ekim 2024; 19:33:45 >
  • Bu delve olayı ne güzelmiş ya , Kimse ile muhattap olmadan rahat rahat takılabiliyoruz. Ödül sistemi de çok güzel. Mekanları görmek için raid finder, dungeon finder iş görüyor zaten. Hikaye odaklı takıldığım için gerek kalmıyor mytic yada heroic ilerlemek. Blizz bu Delve olayını geliştirirse alır götürür ben diyim.

Birde şu follower dungeon olayında kendi alt karakterlerimizi alsak yanımıza ne enfes olur.

Tailoring ve enchanting için eşya üretirken alet edavat masasının veya dokuma tezgahının yanında olmanız gerekiyor. Büyük şehirlerde mesleğinizin eğitimini veren malzeme satan yerler var, oraya gidip ilgili mesleğin araçlarını kullanmanız lazım. Muhafızlara tıklayıp professional location derseniz şize hangi meslek diyor, istediğiniz mesleği seçtiğiniz zaman haritada yerini kırmızı bayrakla işaretliyor.

• Bu paketin en iyi olayı delve ler zaten ve mutlaka geliştirilmeli.

Benim gibi vakti olmayan ve wow dan uzak kalmak istemeyen insanlar için biçilmiş kaftan . Takipçi zindanları da aynı şekilde.

Zaten uzun zamandır bazı insanlar meta problemlerinden ve buna bağlı olarak vakit ayıramamaktan offical da falan başlık açıyorlardı. çünkü pug a düştüğün zaman özellikle m+ lar işkenceye dönüyor. tank veya healer değilsen m+ ya girmek veya m+ kurmak ciddi zaman da alabiliyor.

Bu şekilde olay bence muazzam oldu.

• M+ yapmak istemeyen, oradaki toksiklik ve benzeri insanları oyundan soğutan şeylerle uğraşmadan gearlanmak isteyenler için gerçekten güzel oldu delve'ler fakat bir content bu kadar bayık ve sıkıcı mı olur arkadaş keşke torghast 2.0 gelseydi ama ödüllendirmesi de delve gibi olsaydı. Torghast daha zevkliydi bundan. Delve yaparken insanın içi geçiyor öyle böyle sıkıcı değil World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm 

• İ7 6700k ve 1070 ekran kartıyla oynuyordum. Son zamanlarda sürekli kitlenmeye başladı pc. Hatta, reset attığımda, bazen klavyeyi görmüyor, bazen de monitörü. Garip.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Solo yapılabiliyor olması güzel ama dediğiniz gibi bu haliyle çok sıkıcı.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Tier 8 yapabiliyor musun?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.