Şimdi Ara

World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
11.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Varsayılan olarak herhangi bir karakterinizin tamamladığı görevleri göstermiyor, trackingden aktif edebiliyorsunuz.

• Ek pakedi

Battle.net balance + üzerini TL ile tamamlayıp alabiliyor muyuz?

• mczaga kullanıcısına yanıt

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lvl kasma konusunda en kolay ek paket ünvanını alır.

Daha 2 bölge bitirdim. 80 lvl oldum.

Çok garip bir durum yaratmış.

• MahirHunter kullanıcısına yanıt

Çünkü yaratıklar tek yiyordu, scaling de problem vardı. Dün blue post ile bu duruma weekly reset ile fix atacaklarını söyledikler yani şuan atılmış olması gerek. Böyle bir wow yok bizim hatamız falan dediler, 80'e kadar her şeyi tekliyorduk. Dün millet resmi forumda blizze sövüyordu yine, EA alanlar kastı, oyun global çıkınca hemen fixliyorsunuz falan diye. Ben warlock'u hızlı kastım, baktım benden range olmaz, ben melee adamıyım gittim eski mainim DH'ye döndüm. 75 falan yaptım, 1.5 saate. Warlock'tan 3 kat hızlı kesiyordu yaratıkları. Şimdi ne kadar etkiledi acaba merak ediyorum bu fix.

Edit: bariz fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Ağustos 2024; 11:11:56 >
  • Düzeltmeleri gerekiyor.İnanın bir şey anlamadım.

Benim aklıma exp bonus geldi.Acaba dedim ; bonus verdiler de sağ üst köşede gözükmüyor mu? 

• Kertenkeleler yerine böcükler daha sempatik geldi bana.

Bu senin iddian tam olarak nasıl oluyor hocam?17 karakterin var olabilir gold questleri 1 karakter başına belli bir gold veriyor ve haftada 2 kez geliyor günlük sen 24 saat mi oynuyorsun da tamamlıyorsun o questleri?

TWW'de o gold questleri de yok bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Ağustos 2024; 12:16:22 >
  • 2007 den beri bu oyunu oynuyorum ama hiç bu kadar basit olduğunu hatırlamıyorum ya moblar 2 vuruşta ölüyor bide yeni gelen zindanları pek sevmedim kasfetli çok karanlık sanırım artık altları kasmayacam sadece main oynarım oda healler olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeter07 -- 29 Ağustos 2024; 14:17:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İddia değil gerçek.

TWW'de yaptığımı yazmadım.Dragon'da yaptım.

Sadece gold quest ve race'ler ile 1 token garanti. (Race'ler 500 gold)

Rep olayında ise bonus gold box'ları biliyorsun.(Son zamanlarda kaldırıldı.)

Bu gold box'lardan 15k-23k arası gold çıkıyordu.

Neredeyse 2 yıllık tokeni bu gold box'lar ile kazandım.

Yani görevleri yapıp rep olayından sonra belli aralıklar ile bu box'lar çıkınca muhteşem gold kasabiliyorsun.

Ben hiç bir zaman rep olayını atlamam.

Tavsiye ediyorum rep konusunda bütün faction'ları 25 yapın.İnanılmaz gold kazancı sağlıyor. 

Görevleri yaptıkça zaten rep kazanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahirHunter -- 29 Ağustos 2024; 15:41:17 >
  • Oyun başlayalı 2 gün oldu, battlegroundlarda sıra aldığımda fark ettim ki karşı takım full botlardan oluşuyor. Yani pvp oyuncusuyum ben ve pve mi yapıyoruz pvp mi yapıyoruz anlamadım. Bot koyuyorsan bu pvp olmuyor.

Oyunun en yüksek oyuncu sayısına sahip olması gereken dönemde bu kadar çok pvp ye bot dahil edilmesi hiç hoş değil.

Blizzard pvp yapmayın, pve oynayın diyor kısacası.

Midemi bulandırdı bu durum.

• AH de inanılmaz bi lag var ya düzgün kullanılmıyor.

Open world'da da Tiyatro etkinliği ve haftalık etkinliklerin olduğu maplerde oynanmıyor adam gibi dehşet lag giriyor insan dolunca. Ekstra 40 dolar aldılar milletten o kadar, yine bi düzelme bi gelişme yok oyunda, resmen bedavadan para atıyorlar ceplerine.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Bugün herb görevi için iki tane eksikti çiçek, 5 dk uğraştım alamadım, öyle böyle değil. Gittim kendim topladım mecbur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sen Shadowlands'den bahsediyorsun o zamanlar aldım desene

Bu söylediklerinin ne Dragonflight ile ne de TWW ile alakaları yok hatta TWW'de daha da kısıtlamışlar görüyorum şimdilik ben.İstersen şu anda 100 karakterle oyna o kadar zamanlık token yapamazsın.

Dragonfligth ile aldım.Çok basit 3 örnek.

Maruukai boss : 1618 gold veriyordu. 1618x17: 27,500 gold

Emerald dream boss : 980 gold. 980x17 : 16.600 gold.

Zaralek Cavern boss: 900 gold. 900x17: 15.300 gold. (Rep reward olarak buradan çıkan gold box'lar 25k'ya kadar gold verdi.Diğer factionlar 1500 gold))

Bu yazdıklarımı en fazla 1 saat içinde zaten toplayabiliyordun.

Diğer gold ve race'leri de gold işine kat.Bu kadar basit topladım.

Yukarı da yazdığım bossler gibi diğerleri de var.

Benim demek istediğim bu yaptığım çok sıkıcı gelebilir ama ben böyle yaptım.

Yeni ek paket çıktı yine aynı tezgah var.Yazıyoruz kimse inanmıyor.

Botlardan oyun oynanmaz durumda.Yöneticiler ve botlar ortak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahirHunter -- 29 Ağustos 2024; 18:34:57 >
  • "Maruukai boss : 1618 gold veriyordu. 1618x17: 27,500 gold"

Onun ortalaması 900 gold'du ve çok nadir 1600 geldi aynı zamanda her hafta gold vermiyordu bu quest.Hadi her hafta verdi Aylık bazda 3600x17=61K gold yapar

"2 world boss" 'da her hafta gold vermiyordu hadi verdi diyelim Aylık bazda=7200x17= 122K gold yapar toplamda "183k" gold yapar ayda 17 karakter

"Race demişsin" Race başına 500'den Aylık bazda 6000x17= 102K yapar toplamda 285K gold yaptı toplamda

"Diğer gold veren gold questler demişsin" hadi diyelim race'in yarısı geldi 55K 'da ordan yaptın etti 340K gold toplamda.

"Reputation boxlar demişsin" Buradakini aylık asla hesaplanamaz kutulardan da tane başına Max 1.5K gibi komik rakamlar çıkıyordu

Tüm bunlara zamanın yetti diyelim sen kendi aylığını zor çıkardın hacı dayı bak sana diyorum sen bunu shadowlands'de kastığın goldlar ile yapmışsın başka bir açıklaması yok

Bizde de var 20-30 karakter oluru olsa niye itiraz edeyim son 3 paketi köküne kadar oynamış birisiyim.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

PvP Brawl mı yapıyorsunuz? Sıraya kaydolurken dikkat edin. Brawl’da zaten sadece NPC’lerle oynuyorsunuz honor kasmak için vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt

Nasıl yani?

• gelmiş geçmiş en kötü expansion.

sezon başlayınca some meta problems olayıda başlayacak.

aha yazdım buraya .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.