Şimdi Ara

world puan ile turkcell tl yüklemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar be yandım siz yanmayın world kredi kartımda biriken 38 tl ile turkcell tl yükleme yaptım hatta yüklemeden önce de müş. hiz. lerine sordum normal tl degil mi dedim evet normal tl dediler yükledim ama hediye tl imiş gitti 38 tl ben yandım siz yanmayın
    tekrar aradım şimdi de yapılacak birşey yok diyorlar

• bende normal TL biliyordum. ama world sitesined baktımda oradada hediye TL yazıyor. yinede konuşmalarınız kayıt altında olduğu için o yönden bi bastırın bakalım ne çıkacak. olmadı sikayetvar a yazın...
  • aradım yapabilecegimiz birşey yok diyor gene bilgisiz insanların kurbanı oldum şikeyet vardan birşey çıkarmı bilmiyorum ama yazayım tşk ederim
  • eskiden normal kontör veriyorlardı. tl sistemine geçince hediye tl veriyorlar ancak her yöne kullanılabiliyor..
  • Size yanlış bilgi verilmiş bu sizin suçunuz değil bence peşine düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

eskiden normal kontör veriyorlardı. tl sistemine geçince hediye tl veriyorlar ancak her yöne kullanılabiliyor..

evet her yöne kullanılabiliyor lakin şöyle bir hesap yaparsak örnegin süper tarife ile her yöne 10 dk sı 50 kuruş dan (38/0,5)*10dk= 760 dk konuşubiliyor ken
    hediye 38 tl ile 38/0,4=95 dk konuşabiliyor sun
  • Hazır konu açılmışken benim de bir sorum olacak. Iş bankası maksimum kart maksi puanlarımla vodafone hattıma NORMAL tl yükleyebilir miyim. Parça veya hediye tl olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açtığınız bu konu sayesinde bir hatanın eşiğinden döndüm Sağolasın kardeş ! Allah razı olsun ki konu açmışsın üşenmeyip
  • Puan ile gidip kontor alin onu yukleyin daha iyi. Hediye dakika ve kontor diyor zaten ekstrede ve sliplerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepagdas

açtığınız bu konu sayesinde bir hatanın eşiğinden döndüm Sağolasın kardeş ! Allah razı olsun ki konu açmışsın üşenmeyip

19 ay olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 19 Ağustos 2012; 7:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: recepagdas

açtığınız bu konu sayesinde bir hatanın eşiğinden döndüm Sağolasın kardeş ! Allah razı olsun ki konu açmışsın üşenmeyip

19 ay olmuş

farkındayım da 19 ay önce yazdığı şey sayesinde gidiyordu puanlar boşuna sağolsun yazmış . söz uçar yazı kalır

• benimde başıma geldi bu olay sonrasında müşteri hizmetlerini arayıp bu yüzden başka operatöre gecegimi söyleyip kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blimonaromalı -- 20 Ağustos 2012; 13:45:57 >
  • konu eski ama turkcell bayisinden yükletse daha iyimiş. bende maximum kartımdaki puanlarla vodafone tl yüklemiştim bayiden normal kontor geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.