Şimdi Ara

Worldcard BKM Express İle 75 TL Üzerine 15 TL Worldpuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
8
Favori
5.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım ing kadar ağır bir banka değildir de 2-3 ay sonuçlanmasını beklemek zorunda kalmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyayı görmeden dün D&R'dan worldcard ile alışveriş yapmıştım. 144'lük ürün 129'a gelmişti sanırım buradan da 15 gelecek 114'e mal olmuş olacak. Güzel oldu bu...
  • Yapı Kredi Cep Şubeye girişten 30 TL Puan yatmış :)
    Hesapları kontrol edin beyler...
  • Martta da bu kampanya vardı, ben daha önce alış-veriş yaptığımdan kartlarım BKM'de kayıtlı idi, ben de sinirlendim hepsinin kaydını silmiştim.
    Şimdi Nisanda aynı kampanya yeniden başlamış, peki şimdi kartı ekleyip kullansam 15 TL WP gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Yapı Kredi Cep Şubeye girişten 30 TL Puan yatmış :)
    Hesapları kontrol edin beyler...

bankamatikten kart hesabıma baktığımda kliksa 50 tl var gözüküyor ama diğer 2 tane 50 tl cep şubeye girişten mi acaba?
    Edit:marketteki postan baktırdım ama bu puanlar gözükmüyor
     Worldcard BKM Express İle 75 TL Üzerine 15 TL Worldpuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

Martta da bu kampanya vardı, ben daha önce alış-veriş yaptığımdan kartlarım BKM'de kayıtlı idi, ben de sinirlendim hepsinin kaydını silmiştim.
    Şimdi Nisanda aynı kampanya yeniden başlamış, peki şimdi kartı ekleyip kullansam 15 TL WP gelir mi?

Marttaki kampanya içi ben de kayıt oldum ama alışveriş yapmadım.
    tekrar kayıt olsam mı ya da kayıtlı karttan devam etsem puan verir mi?
  • Başlığa lütfen "ilk defa" yı ekleyin...
  • Daha önce sanal kart tanımlıydı, kampanyaya katıldım. Asıl kartı ekleyip puan alabilir miyim?

• Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamında 1 – 30 Nisan 2014 tarihleri arasında Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartlarını ilk defa BKM Express'e ekleyen müşterilerin bu tarihler arasında BKM Express ödeme seçeneği ile yapılan tek seferde 75 TL ve üzeri ilk internet alışverişine ödül verilecektir. Kampanya, peşin ve taksitli işlemlerde geçerlidir. Bir müşteri kampanyadan sadece 1 defa yararlanabilecek olup, en fazla 15 TL Worldpuan kazanabilecektir. Kampanyaya sanal kart ile yapılan alışverişler dahildir. Worldpuan yükleme döneminde, Worldpuan kazanmaya hak kazanmış kredi kartının kullanıma açık olması gerekmektedir. Kampanya dönemi öncesinde BKM Express’e eklenmiş ancak kampanya döneminde iptal edilip tekrar eklenen kartlar kampanyaya dahil olmayacaktır. Alışveriş iptali ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişlerde Worldpuan kazanılamamaktadır. Kazanılan Worldpuan'lar, 14 Mayıs 2014'te yüklenecek, 29 Mayıs 2014'e kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 30 Mayıs 2014'te geri alınacaktır.

Worldcard BKM Express İle 75 TL Üzerine 15 TL Worldpuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Daha önce sanal kart tanımlıydı, kampanyaya katıldım. Asıl kartı ekleyip puan alabilir miyim?

Güzel soru...
    Oluyorsa bende ekleyeyim...
  • +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank world e niye 10 tl veriyor yahu nedir bu ayrımcılık

• quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

Worldcard'ınız ile BKM Express üzerinden yapacağınız 75 TL ve üzeri ilk internet alışverişinizde 15 TL Worldpuan fırsatı

Kampanya kapsamında 1 – 30 Nisan 2014 tarihleri arasında Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartlarını ilk defa BKM Express'e ekleyen müşterilerin bu tarihler arasında BKM Express ödeme seçeneği ile yapılan tek seferde 75 TL ve üzeri ilk internet alışverişine ödül verilecektir.

Kaynak

D&r da ki 75 liralık alışverişe 15 lira indirim kampanyasıyla birleşiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

Vakıfbank world e niye 10 tl veriyor yahu nedir bu ayrımcılık

Vakif dahilmiki hocam

• komikadam kullanıcısına yanıt
    dahil, 50 üstü 10 tl veriyor

• quote:

nerde yazıyorki ?
  • Wakıfbank world'e 50 TL üzeri 10tl puan veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: promil06

quote:

nerde yazıyorki ?

https://www.bkmexpress.com.tr/BKMExpress/headerLinks/campaigns.bkm

• bunu yeni koymuslar ozaman ..önceden baktıgıma yokdu..gerci ilk 1000 kisi diye sınırlandırmıslar nekadar sacma
  • mart ayındaki kampanyanın puanları yatan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.