Şimdi Ara

Worldcard BKM Express İle 75 TL Üzerine 15 TL Worldpuan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
8
Favori
5.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tanımlı sanal kartla daha önce katıldığımdan bu sefer asıl kartı tanımayıp alışveriş yapmıştım. Puan yatmamış.
    Aynı şekilde işlem yapıp puanı yatan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Tanımlı sanal kartla daha önce katıldığımdan bu sefer asıl kartı tanımayıp alışveriş yapmıştım. Puan yatmamış.
    Aynı şekilde işlem yapıp puanı yatan var mı?

Eskiden oluyodu bu sefer bana da yatmadi bu sekildeki alisveristen .(

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Yok dostum vermiyor YKB. BKM kampanyaları müşteri bazındadır, kartı daha önce eklediyseniz veya BKM den puan kazandı iseniz tekrar kazanamazsınız diyor. O değilde Nuvo aldınmı sen? Nuvoda var güzel bi kampanya. Ben hanımın adına istedim geldi. World card da var. Otm ödemeleri de buna aktaracagım. Fatura ödemelerinde masraf da yok. Bir de D&R ve BKM kampanyası var. DR de 50 TL üzerine 15 WP BKM ye karti tanimlayip 75 TL alisveris yaparsan ordan da 15 WP geliyor. Yani DR den 75 TL lik alışverise 30 WP geliyor, gayet iyi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum başvurmadım, çok detaylı bilgim yok. Puan aktarımı yapılabiliyor mu peki kendi kredi kartına?

• Arkadaşlar ben daha önce adios tanımlamıştım BKM ye ancak kampanyaya falan katılmadım. Bu kampanya için opet kartımı tanımladım alışveriş yaptım, ancak puan yatmamış. Benzer durum yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Yok dostum vermiyor YKB. BKM kampanyaları müşteri bazındadır, kartı daha önce eklediyseniz veya BKM den puan kazandı iseniz tekrar kazanamazsınız diyor. O değilde Nuvo aldınmı sen? Nuvoda var güzel bi kampanya. Ben hanımın adına istedim geldi. World card da var. Otm ödemeleri de buna aktaracagım. Fatura ödemelerinde masraf da yok. Bir de D&R ve BKM kampanyası var. DR de 50 TL üzerine 15 WP BKM ye karti tanimlayip 75 TL alisveris yaparsan ordan da 15 WP geliyor. Yani DR den 75 TL lik alışverise 30 WP geliyor, gayet iyi bence.

Ben önceden Adiosla katılmıştım puan yatmıştı, bu ay Play carda yatmadı puan. Eskiden böyle şeylere takılmazdı YKB, puan yüklenir zannediyordum ama yanılmışım. Müşteri Hizmetleri'ni arasam sonuç çıkar mı?
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Sanmam işe yarayacağını ama sen bilirsin yinede. Ben hiçbir kampanyada kullanmadığım Play kartımı tanımlamış ve alışveriş yapmıştım geöen N11 kampanyasında ama puan yüklenmedi. Sordum MH ne, dediki siz bu kartı daha önce BKM ye tanıtmışsınız o yüzden puan kazanamazsınız. Doğru aslında BKM ilk çıktığında vardı bir puan kampanyası, ona katılmak için Play kartımı tanımlamak istemiş ama sürekli hata verdiği için yapamamıştık, sonradan banka ve BKM ile uzun yazışma ve görüşmeler sonucu tanıtabilmişlerdi. O zaman da kendi hataları yüzünden puan alamamıştım, şimdi de. Yani ben sonuna kadar uğraştım ama olumlu sonuç alamadım. Yapacak başka bir şey yok, sağlık olsun dedim geçtim.
  • geçen ay kredi kartımla bu kampanyadan faydalanmıştım,
    bu ay banka kartımı tanımlayarak tekrar faydalanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

geçen ay kredi kartımla bu kampanyadan faydalanmıştım,
    bu ay banka kartımı tanımlayarak tekrar faydalanabilir miyim?

Faydalanabilirsin hocam

• Arkadaşlar kredi kartımı tanımlayıp işlem yapmıştım buna bağlı sanal kartı tanımlayıp işlem yaparsam kazanım olurmu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.