Şimdi Ara

Worldcard BKM Express İle 75 TL Üzerine 15 TL Worldpuan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
8
Favori
5.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seferii

mart ayındaki kampanyanın puanları yatan varmı?

Dün yatmamıştı benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de henüz yatan yok. Yatan birileri çykarsa MH ni arayyp kayyt açtyraca?ym. Beklemeye devam.
  • benim de yatmadı henüz
  • Ben arayıp kayıt açtırdım. Kliksadan 1000 TL üstü alışverişte 100 TL puan yüklenmiş dedi, ondan haberim var bu kampanya ayrı dedim kayıt açtı. Sanırım birleştirme yapılamaz demeye getirdi. BKMye ayrıca mail gönderdim, onlarda bankanızla görüşmeniz gerekir ama detaylara baktığımda iki kampanyayı birleştiremezsiniz ifadesi yazılmamış dedi. Sanırım buradan yırtarım gibi geliyor.
     Worldcard BKM Express İle 75 TL Üzerine 15 TL Worldpuan

• Ben sanal kart eklemiştim. Bağlı olan asıl kart zaten ekli idi. Kayıt oluşturmaya kaldıysa işimiz, zor...
  • kliksa word kampanyasına vakıfbank dahil değilmi arkadaşlar??bu nasıl iş anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkapto1

Ben arayıp kayıt açtırdım. Kliksadan 1000 TL üstü alışverişte 100 TL puan yüklenmiş dedi, ondan haberim var bu kampanya ayrı dedim kayıt açtı. Sanırım birleştirme yapılamaz demeye getirdi. BKMye ayrıca mail gönderdim, onlarda bankanızla görüşmeniz gerekir ama detaylara baktığımda iki kampanyayı birleştiremezsiniz ifadesi yazılmamış dedi. Sanırım buradan yırtarım gibi geliyor.

Sonucu buraya yazarsanız çok sevinirim hocam ona göre bkm kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puablari yatan var mi arkadaslar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim puanım yatmış görünüyor şu an, sabah yoktu ama.
  • Benim15 tlde yatmış

• Bende ne Play'de ne de Adios'ta puan yatmamış. Kayıt açtırmam gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

quote:

Orijinalden alıntı: alkapto1

Ben arayıp kayıt açtırdım. Kliksadan 1000 TL üstü alışverişte 100 TL puan yüklenmiş dedi, ondan haberim var bu kampanya ayrı dedim kayıt açtı. Sanırım birleştirme yapılamaz demeye getirdi. BKMye ayrıca mail gönderdim, onlarda bankanızla görüşmeniz gerekir ama detaylara baktığımda iki kampanyayı birleştiremezsiniz ifadesi yazılmamış dedi. Sanırım buradan yırtarım gibi geliyor.

Sonucu buraya yazarsanız çok sevinirim hocam ona göre bkm kullanacağım

Detaylari goremiyorum ama aksam 25 tl tutarinda puan gelmis. 15 tl si bkm, diger 10 tl de sanirim ilkkez cep subesinin kullanimindan yuklenmedi diye cagri acmistim o olsa gerek. Ekstre gelince gorcem artik detayi.

• kullandığım kart kaybolduğı için yeni kart çıkarttım. sisteme kaydettirsem faydalanabilirmiyim? bilgisi olan varmı?
  • puanları yüklenen varmı
  • Benimde yüklenmedi !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yüklenmesi gereken puan yüklenmedi benim de.

• 16'sına kadar yüklencekmiş mh dedi

• ykb bir işi de doğru düzgün yapsa ya ! gene zamanında yüklenmeyen puanlar meselesi... o zaman koşullarda, tarihi esneteceksin arkadaş, kesin tarih olarak 14 mayısı vermeyeceksin, bu kadar basit işlemi dahi yapamıyorsan kampanya falan yapma sen en iyisi
  • puanı yüklenen var mı?
  • Benimde bkm den 15 tl yatmış

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.