Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 111TL de yatmamış. Yapı kredi. Herhalde gece 23:59da yatıracaklar. Repoda tutuyorlar parayı galiba :))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun yatmayacak anlaşılan bizim n11 puanları. Aç kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmış.YKB. N11+BKM.126
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Yatmış.YKB. N11+BKM.126

bende hala yatmamış
  • ES-ESKIZILCIK kullanıcısına yanıt
    bende de sadece bkm den 15 tl puan yatmış adios kartıma.
    n11 111 tl puan adios ve vakıf kartlarıma yatmamış hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Yatmış.YKB. N11+BKM.126

bende hala yatmamış

Sırayla yatırıyorlardır belkide. Sabır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

şimdi baktım yapıkredi n11 puanım yatmamış.

nereden bakıyorsunuz?
  • Bende de yatmamış henüz.

• benim de vakıf yatmamış arkadaşlar
  • World Play kart BKM yatmış n11 111 TL yatmamış. İsim sırasıysa daha çok beklerim.
  • yapı kredi yatmamış nasıl iştir son kullanma tarihi ver en son yükleme tarihinde bile yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moguz -- 14 Ocak 2014; 22:00:23 >
  • An itibariyle vakıf kartıma BKM tanımlandı ama n11'in Worldpuan'ı halen yok
  • benim de yapı kredi BKM yatmış, n11 henüz yatmamış...
  • Bu vakıfbank world puanını n11'de ödemede kullanmayı başaran var mı? bende şu anda 24 TL world puan var ama ödeme sayfasına gelince puan sorgula bölümü gelmiyor. Sorun ne olabilir. 20 liralık ürün deniyorum yine görmüyor.
  • Ben de baktım anlayamadım. DÜn -20tl puan vardı şu an 126 tl.Yazmayınca çözemedim olayı.

Diğer karta baktım şimdi de sanırım yatmış ykb n11+bkm 15 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 14 Ocak 2014; 22:20:42 >
  • Bu durum geçen haftadan beri var. sanırım vakıf world anlaşması bitmiş. bende aynı durumu yaşayıp sinir olanlardanım. ykb oluyor vakıf olmuyor.
  • Puanlar yatmadı gün bitiyor

• BKM kampanyasında 15 Ocak 2014 tarihinde yüklenecektir diyor bugün nasıl yükleme yaptılar?

KAMPANYA KOŞULLARI
    - Kampanya, 3 Aralık 2013 ile 31 Aralık 2013 tarihleri arasında BKM Express’e dâhil olan bankaların kredi kartlarıyla BKM Express’le tek seferde ödenen 75 TL ve üzeri ilk İnternet alışverişinde geçerlidir.
    - Kampanya, şartları sağlayan ilk 100.000 kişi için geçerlidir ve kampanyadan bir kişi bir kez faydalanabilir.
    - Puan, kampanya şartlarını sağlayan ödeme hangi bankanın kredi kartı ile yapılmışsa; o bankanın puanı olarak yüklenecektir.
    - Puanlar, bankalar tarafından 15 Ocak 2014’te yüklenecek, 30 Ocak 2014 saat 23:59’a kadar kullanılabilecektir.
    - Kullanılmayan puanlar BKM tarafından 31 Ocak 2014’te geri alınacaktır.
    - BKM, kampanyayı dilediği zaman durdurma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Kampanya hakkında detaylı bilgiyewww.bkmexpress.com.tr adresinden ulaşılabilir.

• 15 tl yatmış ilginç. ..bekleyelim...word kart yapı kredi...111 tl daha yatmamış. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 14 Ocak 2014; 23:32:09 >
  • şimdi baktım yine yatmamış :(
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.