Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu yattı yatmadı diyenler yazdıklarına anlam kazandırmak için hangi banka olduğunu yazsalar keşke..
  • N11 111 tl worldpuan yatan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tl yatmış vakıfworld ama 111den ses yok yoksa bkmden alanların hiç birine 111tl gelmeyecek mi? hem 15 hem 111 tl yatan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 14 Ocak 2014; 23:42:56 >
  • BKM ne alakası sonuçta world kartla yapılıyor. ..Ayrıca uyarısı varmi BKM den yapana puan vermeyecek diye...yatması lazım bekleyelim...yarın yatacak BKM bugün yatıyor. .Burası ilginç. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

BKM ne alakası sonuçta world kartla yapılıyor. ..Ayrıca uyarısı varmi BKM den yapana puan vermeyecek diye...yatması lazım bekleyelim...yarın yatacak BKM bugün yatıyor. .Burası ilginç. ..

Aynen hocam

• Vakıfbank worldpuan'ını n11'de kullanamıyoruz ben böyle bankanın taa değiştireceğim bankamı, garanti kullanacağım, en iyisi o gibi. Hala cep bankacılık programı bile yok vakıfın. şikayetvar'a şikayet de açtım. Worldpuanı n11'de ürün almak için kazandım ama kullanamıyorm şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

Vakıfbank worldpuan'ını n11'de kullanamıyoruz ben böyle bankanın taa değiştireceğim bankamı, garanti kullanacağım, en iyisi o gibi. Hala cep bankacılık programı bile yok vakıfın. şikayetvar'a şikayet de açtım. Worldpuanı n11'de ürün almak için kazandım ama kullanamıyorm şimdi.

hocam hızlıaldan kullanan var ama orayı bi deneyin bende deneyeceğim hızlıaldan.

• hocam sizin vakıfworld 111 lira yattı mı...
  • yapıkredi n11 yatmamış yapıkredi bkm yatmış, arkadaşlar gün içinde ykb puan kısmı sorunluydu düzelmiş ama n11 yatmamış bilginiz olsun sanırım n11 yapıkrediden puan alan yok daha ?
  • yapı kredi n11 111 lirası yatan var mı?

isim sırasına görer yatması biraz saçma değil mi herkese aynı anda yatması gerekmez mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 15 Ocak 2014; 0:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam sizin vakıfworld 111 lira yattı mı...

BKM yattı, denedim olmadı. Sonuç 111de de aynı olacak. Karta yüklenecek 132 Worldpuan i en etkili nasıl kullanabilirim veya nakite nasıl çeviririm? N11den ürün almam lazım ama olmuyor, nakite çevirip o şekilde de alabilirim. Yardımcı olabilecek birisi var mı

• dün başka konuda bir arkadaş, tüm karttaki puanlar migrostan innial karta 1 tl karşılığı yüklenebiliyor demişti, innialı internet alışverişte istediğin zaman kullanabilirsin.
  • vakifbank world kart kampanyasinda haketmis olsugum 111 tl world parapuani hala yatmadi

• Adioscuyum banada puan yatmış.
  • 14 ü dediniz 14ü bitti hala yok 111 lira puan. Acaba satın alınma tarihine göre sıraya koyup mu yüklüyorlar puanları? Öyleyse benimki 29 aralıktı
  • Hala yukleme olmadi

Bu ykb bizi keriz saniyor herhalde

• Saat 19:30 gibi kontrol ettiğimde YKB world için hem n11 hem de BKM yatmıştı. (55+15=70 TL)

Bazı arkadaşlar sormuş onun için yazıyorum.

Edit: Kartın Play özellikli olduğunu belirteyim. Belki farkediyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzer -- 15 Ocak 2014; 1:04:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam sizin vakıfworld 111 lira yattı mı...

BKM yattı, denedim olmadı. Sonuç 111de de aynı olacak. Karta yüklenecek 132 Worldpuan i en etkili nasıl kullanabilirim veya nakite nasıl çeviririm? N11den ürün almam lazım ama olmuyor, nakite çevirip o şekilde de alabilirim. Yardımcı olabilecek birisi var mı

hocam hızlıaldan deneyin.
  • Vakıfbank çok ilginç banka gerçekten, şu tarihe kadar kullanılması gerek diyince bir gün önce geri almasını biliyor puanları, 14'üne kadar yatırılacak yazıyor 13'ünde zaten yatması gerekirdi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.