Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: La Patrie

dün gece mh yi aradım 18 dk bekledıkten sonra bağlandım. Çağrı merkezinde herhangi bir yetki yok sadece talep hazırlayıp genel merkeze iletiyorlar. Bi de 3 iş günü saçmalığı var, tarihi önceden belli olan bir şeyi nasıl hala uzatmaya çalışıyorlar ben anlamadım. Alışverişler belli 15 gün once tamamlanmış neyin 3 iş günü ben çözmüş değilim.

3 gun gec yatar sen son harcama gununu bir gun gecir hemen alirlar geri. Bende aradim. İstek actilar. Bekliyoruz yine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Benim 55 TL yatmış.Hemen kullandım.

Edit:Yapı Kredi.

müşteri hizmetlerini aramışmıydın hcm
  • Saat 4 oldu yinede yatmadı

• yapı kredinin kampanya şartlarını merak eden arkadaşlar için aşağıda paylaşıyorum.

Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamında 5 - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL – 999 TL arasındaki alışverişlerde 55 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 111 TL Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum Worldpuan tutarı 111 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuan'lar 14 Ocak 2014 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2014'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 24 Ocak 2014 tarihi itibari ile geri alınacaktır. World Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya "Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş", "Seyahat, Otel, Bilet", "Sim Kart ve Hat" kategorilerinde geçerli değildir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Yapı Kredi ve N11.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

• bkm ile birleşmiyormuydu yoksa banada yatmamış
  • Arkadaşlar bu her müşteri bir kez faydalanacak saçmalığı nasıl birşeydir ya.
    Ben kendi kartımla almıştım sonra bir arkadaşın kartı ile benim üyeliğimden yine aldık.
    Şimdi arkadaşa puan yatmayacakmı resmen çuvallarım böyle olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

Worldpuanimi nasıl nakite çevirebilirim, bilgisi olan var mı?

İnternet siteleri altında sıkıntı çıkarabiliyor ancak kuyumcudan altın alabilirsiniz, 3-5 lira zararınız olur sadece.

çok teşekkür ederim. başka nasıl değerlendirebilirim worldpuanımı? Forumda bununla ilgili bir konu var mı?

worldpuan pek çok mağazada geçiyor. Ben uğraşmamak bakımından migrostan harcayacağım mesela. benzin için kullanılır (opette kesin geçiyor, diğerlerini bilmiyorum)

Sigara al migrostan, eşe dosta sat

• yatmadı hala..
  • 55 TL yatıracaklar milleti paranoyak yaptılar :)
  • By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Banka kampanya şartlarında belirtmediği için itiraz edince yatırmak zorundalar . Ama insanı bu kadar uğraştırmaları ve bekletmelerine sinir oluyorum ..
  • zaten 9 gün süre vermişler birde geç yatırıyorlar
  • N11 için az önce müşteri hizmetlerini aradım. Sistemde genel bir arıza olduğunu yarın tekrar kontrol etmemi söyledi. Yarın inşallah yatar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 15 Ocak 2014; 17:20:26 >
  • şimdi baktım hepsiburada(75tl) ve gitti gidiyor(100tl) yüklenmiş ama n11 yok hala. yapıkredi
  • İlginç olan yarın yatmasını beklediğim hepsiburada daki worldpuan yatmış n11 den kazandığım yok.
    ikisi de aynı dönemdi ve benzer şartlardı.

Neyse bekleyelim bakalım bu n11 den kazanılan ne zaman yatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordsa

hakem heyetine başvurun tazminat isteyin

Yetmez bddk 6a gidilsin suclular en agir sekilde cezalandirilsin

• KAMPANYA KOŞULLARI
    --Kampanya kapsamında 05-31 Aralık 2013 tarihleri arasında n11.com’dan tek seferde yapılan 500 TL - 999 TL arasındaki alışverişlerde 55 TL Worldpuan, 1.000 TL ve üstü alışverişlerde 111 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    --Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır.
    --Worldpuan kazanılan alışverişin iptal ve iade edilmesi durumunda Worldpuan’lar Yapı Kredi tarafından geri alınacaktır.
    --Her üye bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Worldpuan hesaplaması, kampanya döneminde yapılan en yüksek tutarlı işlem üzerinden yapılacaktır.
    --Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 111 TL olacaktır.
    --Kazanılan Worldpuan'lar 14 Ocak 2014 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir.
    --Worldpuan’ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2014'tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 24 Ocak 2014 tarihi itibarıyla geri alınacaktır.
    --Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    --Kampanyada “Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş”, “Seyahat, Otel, Bilet”, “Sim Kart ve Hat” Kategorilerinden yapılan alışverişlerde Worldpuan kazanılamaz.
    --Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir.
    --Yapı Kredi Bankası ve n11.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Buradaki müşteri bazında olacak dediği tam olarak ne acaba?
    Benim hem YKB ve Vakıf kartım var mesela ikisinden de ayrı alışveriş yapsam bir tanesine mi veriyor.
    Yada aynı n11 üyeliğinden başka kişiler kartından alışveriş yaptık puan yükleyecekler mi?
    Tam bir muallak hemde halan yüklenmedi puan tam rezillik

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Aynı bankadan olan 2 veya daha fazla kartınızla da işlem yapsanız 1 defa puan kazanabilirsiniz demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 15 Ocak 2014; 17:45:14 >
  • vakıfbank 55 tl puanı yatırmamış!
  • Ykb world var,n11 puan yatmadi...

• 100 tl de bana yatmış hb dir sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.