Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bkm flan kullanmadım direk n11 üzerinden kredi kartım ile aldım ama hala yüklenmedi.
  • Öyle olsa bende bkmden çok alışveriş var onada yatamazlar...
  • Benim bkm+111 tl yattı YKB adios...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Bkm expres kullanmışmıydınız...
    Bunlar şimdi iki kampanya birleşmez diye çamura yatmaya kalkmazlar inşallah...

kampanya şartlarında öyle bir uyarı yoktu.
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Kullanmasınlar puanları diye kasıtlı yüklemiyorlar. ne kadar geç olursa bize kalması yüksektir diyolar
  • Günde 50 defa giriyorum mobil şubeye kontrol için adamlar hit yaptı sayemizde
  • Arkadaşlar,cep telefonu alıpta y.k.b dan puan yatan varsa lütfen p.m atsın.yan çiziyorlar, ben itiraz ettim bakalım ne olacak?

sadece simkart ve hat hariç diye ilan etmişler cep telefonu ile ne ilgisi var..
  • 111 TL yatan oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çakal şu yapı kredi borçları ödeyip kapatasım var
  • Adios kartıma an itibari ile puanların yatmadığını gördüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

Worldpuanimi nasıl nakite çevirebilirim, bilgisi olan var mı?

İnternet siteleri altında sıkıntı çıkarabiliyor ancak kuyumcudan altın alabilirsiniz, 3-5 lira zararınız olur sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGzgnr

Her uye 1 kez yararlanir diye kural koymuslardi. Ayni hesaptan farkli world kartlarla alisveris yapanlarin, sadece ilk world karta yatmis olabilir mi?

bkm yatmış onu hızlal.com dan altın almıstım tek cekım 2 adet 0,5 gr ona karsılık yatmıs 15 tl wp. vakıftan fakat diğerinden yatmamış n11 den cep tlf almıştım hemde asıl kartla bkm ye fln gırmeden dırek birebir aldım yatmaz belkı wp diye ama 55 tl wp yatacak hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

İnternet siteleri altında sıkıntı çıkarabiliyor ancak kuyumcudan altın alabilirsiniz, 3-5 lira zararınız olur sadece.

çok teşekkür ederim. başka nasıl değerlendirebilirim worldpuanımı? Forumda bununla ilgili bir konu var mı?
  • ykworld ile ben de telefon almıştım bkm 15 tl yatmış ama 111 tl yok telefon dahil değil miydi? bilgisi olan var mı?
  • BKM den 15tl yi aldık
    111tl yi yedirmeyiz...
  • quote:

Her uye 1 kez yararlanir diye kural koymuslardi. Ayni hesaptan farkli world kartlarla alisveris yapanlarin, sadece ilk world karta yatmis olabilir mi?

Her üye derken bankadan bahsediliyordu
    Bankanın işi gücü yok n11'in hesap altyapısını mı isteyecek

• dün gece mh yi aradım 18 dk bekledıkten sonra bağlandım. Çağrı merkezinde herhangi bir yetki yok sadece talep hazırlayıp genel merkeze iletiyorlar. Bi de 3 iş günü saçmalığı var, tarihi önceden belli olan bir şeyi nasıl hala uzatmaya çalışıyorlar ben anlamadım. Alışverişler belli 15 gün once tamamlanmış neyin 3 iş günü ben çözmüş değilim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

çok teşekkür ederim. başka nasıl değerlendirebilirim worldpuanımı? Forumda bununla ilgili bir konu var mı?

worldpuan pek çok mağazada geçiyor. Ben uğraşmamak bakımından migrostan harcayacağım mesela. benzin için kullanılır (opette kesin geçiyor, diğerlerini bilmiyorum)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Her üye derken bankadan bahsediliyordu
    Bankanın işi gücü yok n11'in hesap altyapısını mı isteyecek

Iste isin ilginc tarafi o zaten. Onceki kampanyalar , banka musterisi diyordu, n11 de ilk defa oyle bir kural koydular, her n11 uyeligi bir defa yararlabir yaziyordu.

Takılma hocam oraya. Hazırlayan kişi öyle yazmıştır onu. N11 hesap altyapısını paylaşmaz. Zaten kişisel bilgileri paylaşırsa bilişim suçu işlemiş olur

• Benim 55 TL yatmış.Hemen kullandım.

Edit:Yapı Kredi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 15 Ocak 2014; 15:38:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.