Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba hem bkm kullanip,hem n11 alisverisi yapinca ikisinden sadece birinimi oduyorlar? ,n11den gelecek olan puan gelmedi ama bkm geldi banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forkerer

Acaba hem bkm kullanip,hem n11 alisverisi yapinca ikisinden sadece birinimi oduyorlar? ,n11den gelecek olan puan gelmedi ama bkm geldi banada

banada öyle geliyor ama n11 oyle bir şey yok demişti. hem bkm hem n11i yatan arkadaş var mı acaba aramızda? zannedersem yok
  • bazı yapıkredi sahibi arkadaşlar dışında WP yatan yok. Vakıftan hiç yok, vakıf yarın yatıracakmış 111'lik WPleri, BKM ile bi bağlantısı olamaz bence, ikisi de yatar.
  • Yok aramadım.Dün migrosta bakmıştım,yüklenmemişti.Bugün baktığımda yüklendiğini gördüm ve hemen kullandım.
  • Arkadaşlar ben bana bkm diğer bankadan olan kartıma yattı world'ün bence bkm ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

şimdi baktım hepsiburada(75tl) ve gitti gidiyor(100tl) yüklenmiş ama n11 yok hala. yapıkredi

Benimde HB yatmış, sms n11 ve otomatik ödemeden hareket yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son yatan puanlarım; GG, BKM ve HB.
    N11 yatmadı, MT ile görüştüm, işyerini, harcama tarihini ve tutarını kontrol etti, hepsi de geçerli, bu nedenle puan yatmadığına dair kayıt oluşturdu, bekleyelim bakalım.
  • vakıfbank 111'i yatırmadı.
  • mh ile görüştüm 22 dk telefon sürdü 3 gün içerinde incelenecekmiş

ya yatmazsa ne yapacaz?
    ben şahsen bimer den e-devletten btk dan şikayet etmeyi düşünüyorum
  • bana da yatmamış bekleyelim bakalım
  • Benim de ykb yatmadi.

• arkadaşlar bu yk çağrı merkezind en hızlı hangi menüden müşteri temsilcisine bağlanabiliriz bi tüyo verin gezmediğim menü kalmadı ama bi insan evladına ulaşamadım.
    forumdan bi arkadaş bunun hakkında bi çalışma yapsa çok bakmule geçer üç tuşta müşteri temsilcine ulaşaın diye
  • Vakıf mhye ulaşmak bi ölüm. Ikindiden beri arıyorum 10 dk bekliyorum bağlanmıyor.

• Yapı kredi world için müşteri hizmetleri 20 ocaga kadar N11 yüklemesi yapılacak dedi otomatik ödeme için de bu gece 12 ye kadar dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 15 Ocak 2014; 21:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto83

arkadaşlar bu yk çağrı merkezind en hızlı hangi menüden müşteri temsilcisine bağlanabiliriz bi tüyo verin gezmediğim menü kalmadı ama bi insan evladına ulaşamadım.
    forumdan bi arkadaş bunun hakkında bi çalışma yapsa çok bakmule geçer üç tuşta müşteri temsilcine ulaşaın diye

1-4-4-1 oyna Pardon tuşla hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: mephisto83

arkadaşlar bu yk çağrı merkezind en hızlı hangi menüden müşteri temsilcisine bağlanabiliriz bi tüyo verin gezmediğim menü kalmadı ama bi insan evladına ulaşamadım.

1-4-4-1 oyna Pardon tuşla hocam

sağol hocam

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Ben 3 haftadir araliklarla arıyorum ama baglanamadim hocam hiç...

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Yapı kredi world için müşteri hizmetleri 20 ocaga kadar N11 yüklemesi yapılacak dedi otomatik ödeme için de bu gece 12 ye kadar dedi

puanları son kullanum tarihi ne oldu acaba sordunuz mu
  • Yapı kredi world dün yüklenmedi bugüne bekleyelim dedik hâlâ yok. Müşteri hizmetlerini aradım zor bela birine ulaşabildik. Alışverişiniz gözüküyor ama puan yüklenmemiş dediler. Onu ben de biliyorum . Terminaller farklı vs anlamadığım söylediler. Durumu genel merkeze bildireceklermiş. Tekrar aramamı ve kendilerinin de arayabileceğini söylediler. Bekliyoruz bakalım.
  • bence özellikle yatırmıyorlar diğer kampanyalardan gelen puanlar da var tek seferde 200 küsür lira kullanamasın önce elindeki puanları kullansın sonra tanımlarız derdindeler ne zaman birden fazla kampanyaya katılsam en az biri geç yattı bana hep
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.