Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki şikayet ve yatmamış mesajları, kampanya ile ilgili olan mesajları geride bıraktı, başlığı değiştirmek lazım
  • Önümüzdeki günlerde kontrol edin diyor müş hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfı arayıp kayıt oluşturdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

Konudaki şikayet ve yatmamış mesajları, kampanya ile ilgili olan mesajları geride bıraktı, başlığı değiştirmek lazım

Bence anasayfaya ykb world kazanılmış puanları yüklemiyor diye konu açmalı. Ykb'nin üzerinde etkili olur google aramasında çıkınca. Konu açmayı bilen arkadaşlar bi el atsın şuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı Kredi İnternet Şubesine giremiyorum güncellmeleri bitiremediler daha
  • 111 tl yatmadı bana da vakıf-word
    13/12/2013 de 2700 TL lik alışveriş yapmıştım...
    Bakalım gelecek mi ?
  • Benim world e bkm yatmış. N11 ve otomatik ödeme puanlarından eser yok. Saftirik bir müşteri temsilcisiyle görüştüm daha kampanyalardan haberi yok neyse zorla kayıt açtırdım. 3-5 gün içinde geri dönüş yapılacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

2 adios
    1 vakıfa yatmamıs
    hepsine kayıt olusturdum
    ykb sistemsel problem oldugunu cok sayıda cagrı geldigini soyledi.
    vakıfbank islemi teyit etti-kayıt olusturdu
    bence n11 kaynaklı sorun.
    yani islem bilgilerini net aktarsa bu kadar sorun olmazdı.
    n11 ile ykb arasında sorun oldgunu dusunuyorum
    hepsiburada bgn yatacaktı sorunsuz yattı mesela..

aynen hepsiburada.com 100 tlmi yatirmiş ama
    n11.comdan 111 tl bonusum yatmamiş...
    sikayetvar.com sitesinde sorun bizden kaynakli degil yuklemeleri banka yapar diye mesaj atiyor n11

• Benim için n11 bitmiştir. Daha önce hb. Böyle bişey olmuştu 2 senedir alışveriş yapmıyorum artık n11 de böyle olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2300 liralık harcama yapın 50 lira world puan verelim diye kişiye özel kampanya mesajı atmıştı n11. neyse ben 2500 liralık alışveriş yaptım bu kampanyadan 50 ve bkm den de 15 lira puanım yattı dün. ama n11 den gelecek olan 55 hala yatmadı.
  • Bunun üstüne birde OPET 30 tl indirim kampanyasında 30 tl indirim yerine 30 tl bindirim yapmışlar, OPET kampanyasına katılan varsa kontrol etsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

Bunun üstüne birde OPET 30 tl indirim kampanyasında 30 tl indirim yerine 30 tl bindirim yapmışlar, OPET kampanyasına katılan varsa kontrol etsin :)

Bende herhangi bir sıkıntı olmadı OPET kampanyasıyla ilgili olarak, indirim yapılmış.
  • N11 Haricindeki hiçbir kampanyada sorun yaşamadık.N11 çeklerin acısını mı çıkarıyor ne yapıyor.
  • bu worldcard hep sıkıntılı zaten, bunda da sıkıntı çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Ben de Vakıfbank internet bankacılığını kullanıyorum ancak Worldpuanları görüntüleyebilecek bu sayfayı bulamadım. Acaba nerede olduğunu söyleyebilir misiniz?

kart bilgileri bölümüne basarsan orada puanlarda görülecektir...
  • halen benim de 1002 Tl'lik elektronik eşya alışverişme ait puanlar yatmadı. hergün tekrar tekrar arıyorum. adamlar halen problem var diyo. Gittigidiyor yattı, hepsiburada yattı sorun yokda N11 de mi sorun var diyorum, cevap veremiyor adamlar. puanların üstüne yatacak heralde bunlar ya. N11 çakallık yapıyoda puanları mı vermiyor acaba. hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

Bunun üstüne birde OPET 30 tl indirim kampanyasında 30 tl indirim yerine 30 tl bindirim yapmışlar, OPET kampanyasına katılan varsa kontrol etsin :)

aynen bindirim yapmışlar...
  • "Şikayetvar" sitesinde, YKB ve N11 için şikayet kayıtları da oluşturdum. Sonuna kadar her platformda haksızlığı yayacağım. buradaki arkadaşların da şikayet var sitesinde şikayet oluşturmasını, telefonla hem N11'i hemde YKB arayarak şikayet kaydı bırakmalarını rica ediyorum. İnsanların ne kadar rahatsız olduğunu anlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoally -- 17 Ocak 2014; 9:13:40 >
  • 2 ykb kartına yatmıs
    vakıf yine yatmamıs
    o da yatar yakında
  • ypk puan halen yok alışveriş yaparken herhangi bir sıkıntı olmasın diye ne çek kullandım ne sepet indirimi nede şipşak indirim tutarın tamamını ödedim bunların ne olacağı belli olmaz dedim 111 tl den olmayalım diye ama bildiğin sahtekar çıktı bunlar.

sorunun yapıkredi ile alakası yok n11 ile alakalı aynı ay içerisinde aynı kart ile başka sitelerden puan dağıtımı oldu sorunsuz bir şekilde hepsi yattı n11 listeleri düzgün vermemiş veya vermek istememiş.

n11 gibi aynı şekilde hizlial.com da sorunlu güvenip alışveriş yapmam mesela.

geçenlerde hızlıal.com'da 500 tl üzeri 75 tl kampanyası vardı yine alışveriş yaptım avantajıx iademi puan kazanmışım gerekçesiyle red etti kargo yoldayken şehirdışına çıkmıştım teslim almadan arkadaşlara sordum paket geldimi diye geldi dediler üstelemedim.

15 gün sonra geldim malzemeler eksik pakette ne arayan var ne soran hızlıal ile görüştüm bugün yollayacaz yarın yollayacaz diye 1 ay geçti şikayetvara yazınca yolladılar üzerine yatacaklardı az kalsın. hediye olarakta 3 hızlıal kupası 1 adette tansiyon aleti yollayıp şikayetimi silmem için rica ettiler.

şuan kliksa avantajixte coşturmuş %3.2 veriyor tüm ürünlerde worlde 100 tl ayrıca ihtiyacınız varsa değerlendirin.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.