Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Bence bütün sorun 111 TL de bundan sonra n11 world kampanyası yapmaz

sanırım 2-0-2 kk numarası ve şifresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: matrmatrmrdn

Vakıfbank müşteri hizmetlerini arayan arkadaşlar hangi numaraları tuşlayıp ulaşıyorlar acaba? Müşteri temsilcisiyle en kısa sürede nasıl görüşebiliriz? Şimdiden teşekkür ederim.

Aynı dertten bende muzdaribim. Yardım bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

quote:

quote:

Vakıfbank müşteri hizmetlerini arayan arkadaşlar hangi numaraları tuşlayıp ulaşıyorlar acaba? Müşteri temsilcisiyle en kısa sürede nasıl görüşebiliriz? Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.telefondabekleme.com/finans/bankalar/126-vakifbank-musteri-hizmetleri
    Buradan bakabilirisiniz sanırım...
    2.2.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 16 Ocak 2014; 19:58:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de bağlandım vakıfa 2-0-2'den ve sıkıntımı söyledim. Bu şikayetin çok sayıda geldiğini ve sıkıntının kaynağının n11 olduğunu söyledi. Sanırım n11 bilgileri eksik göndermiş yapıkrediye. Vakıf şikayeti yapıkrediye bildiriyormuş. Vakıf puan yükleme birimine gelen listede sıkıntı varmış. Listedekileri yüklemişler ama benim tahminim listede en fazla %10-20 isim vardır. Şunu da unutmayalım hak kaybı olmaz ve mutlaka karşılığını alırız bunun. Mhdeki kız da aynı şeyi söyledi. Ama mutlaka şikayet kaydı bırakın.

• 2-0-2 mi

2-2-7 mi?
  • bkmexpress olmadan yaptım vakıfbank an itibariyle puan yatmamış
  • araryınca sanki tek ben aramışım gibi konuşuyorlar...aaa durun bir kaydınızı alalım...3 güne döneriz...
  • 30 aralık ta bende 576 tllik alışveriş yapmıştım. 55tl puan yatması gerekiyordu ama hala yatmadı.
    Opet world kart...
  • vakıfworld sadece bkm yattı dünden beri 111 den haber yok
  • Yapıkredi müşteri hizmetleri ile görüştüm az evvel sorunun farkına varmışlar anlaşılan direk sistemsel arızayı ve kampanya süresinin uzatılacağını söylediler. İnşallah geçiştirmemişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawi

Yapıkredi müşteri hizmetleri ile görüştüm az evvel sorunun farkına varmışlar anlaşılan direk sistemsel arızayı ve kampanya süresinin uzatılacağını söylediler. İnşallah geçiştirmemişlerdir.

Ne zaman çözüleceğiyle ilgili bir bilgi var mı acaba? Hafta sonuna kadar çözülsede migrostan gdi kampanyasını kaçırmasak

• titan1905 T kullanıcısına yanıt
    Ben de Vakıfbank internet bankacılığını kullanıyorum ancak Worldpuanları görüntüleyebilecek bu sayfayı bulamadım. Acaba nerede olduğunu söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Ben de Vakıfbank internet bankacılığını kullanıyorum ancak Worldpuanları görüntüleyebilecek bu sayfayı bulamadım. Acaba nerede olduğunu söyleyebilir misiniz?

Dönem içi hareketlerde hangi kampanyadan kaç puan yattığı yazar
    kart bilgilerinde bu ay kazanılan kullanılan puan bilgileri yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeleon -- 16 Ocak 2014; 21:35:08 >

• arkadaşlar bkm nin 15tlsinin son kullanma tarihi ayın 30 u muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • axeleon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar bkm nin 15tlsinin son kullanma tarihi ayın 30 u muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?

bkm para:15 gelecek
    15 Ocak 2014’te yüklenecek, 30 Ocak 2014 saat 23:59’a kadar kullanılabilecektir.

wörld kart: 111 tl gelecek
    14 Ocak 2014 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir.
    Worldpuan’ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2014'tür

bu notları almıştım....
  • 111 TL Bana da yatmadı (vakıfbank worldcard)
  • Henüz yatan yok(vakıf)

• BKM'den 15 TL gelmişti daha önceden...

hepsiburada.com'dan Aralık ayında yapmış olduğum 500 TL ve üzeri alışveriş sonrası kazandığım 75 TL de yüklenmiş ama n11'in 111 TL'si hala ortalıkta yok!
  • Vakıf 55 yatmadı daha

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.