Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sms gerekiyor mu? cevap ta yok açıklama da yok. acil lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

n11 BKMEXPRESS11 kodlu 100Tl üzerinde geçerli 11 TL indirim kuponunu iptal etmiş. Avantajix programını durdurmuş. TTNet 100 TL üzerine 22 TL indirim kampanyasını durdurmuş. n11 nereye koşuyor?!!!

Adi uzerinde, kampanya, sinirli sureli birsey. onlari durdurdu, yerine fiyat farki kampanyasi basladi, wordkart kampanyasi basladi. bunlar bitince de n11 nereye gidiyorsun mu dieycegiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

n11 BKMEXPRESS11 kodlu 100Tl üzerinde geçerli 11 TL indirim kuponunu iptal etmiş. Avantajix programını durdurmuş. TTNet 100 TL üzerine 22 TL indirim kampanyasını durdurmuş. n11 nereye koşuyor?!!!

Adi uzerinde, kampanya, sinirli sureli birsey. onlari durdurdu, yerine fiyat farki kampanyasi basladi, wordkart kampanyasi basladi. bunlar bitince de n11 nereye gidiyorsun mu dieycegiz?

Bilip bilmeden konuşma arkadaşım. Benim bilmem kaç gün önceki mesajımı alıntılamışsın. Konuyu hortlatmışsın. Yine de sana cevap vermem gerekirse benim kupon sayfamdaki kuponları sildiğinde son kullanma tarihine 30 küsür gün vardı. Tamam BKMEKSPRESS ya da 100'e 11 için yeni kupon vermesin ama en azından tanımlanmış kuponları kullandırtabilirdi. Bu mesajıma cevap vermek zorunda değilsin arkadaşım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Bilip bilmeden konuşma arkadaşım. Benim bilmem kaç gün önceki mesajımı alıntılamışsın. Konuyu hortlatmışsın. Yine de sana cevap vermem gerekirse benim kupon sayfamdaki kuponları sildiğinde son kullanma tarihine 30 küsür gün vardı. Tamam BKMEKSPRESS ya da 100'e 11 için yeni kupon vermesin ama en azından tanımlanmış kuponları kullandırtabilirdi. Bu mesajıma cevap vermek zorunda değilsin arkadaşım.

Tanimlanmis kuponlar ile ilgili soyle laf et tabii; eger kupon sana ozel (mesela fiyat farkindan) ve para harcayarak veya bir taahut sonucu tanimlanmis kupon ise son kullanma tarihine kadar durmak zorunda. ama genel bir kuponu son kullanma tarihi gelmeden de iptal edebilir (mesela bir kullanim siniri vardir ve dolar) (tahmin ediyorumki BKMEXPRESS11 boyle bir kupon idi, kuponu kullanmadim, gormedim bu yuzden sadece tahmin) , kuponlar para degil sonucta ve karsiliginda para almadigi surece kuponu kullandirma sartlari kendisine aittir, isterse iptal eder. musteri hizmetleri filan felaket, cok gec cevap veriyorlar, kampanyalari da cok muallak, kafalarina gore degisiklik de yapiyorlar. ama neticede n11 hep boyle idi, turkiyedeki bircok alisveris sitesi ayni sekilde hizmet veriyor guya. bu bakimdan, bir yere gitmiyor, oldugu yerde sayiyor, ben acikcasi bu tip aksakliklari goze alarak n11 den alisveris yapiyorum, sorun cikabilecegini, bekleteceklerini de hesaba aktiyorum ve acil hicbir ihtiyacimi n11 den karsilamiyorum mesela. kafam rahat olsun isytiyorsam yurt disindan alisveris yapiyorum :) valla teslimatin uzun surmesi disinda zerre sorun yasamiyorum.

• beyler şimdi benim 1087 liralık 3 ürünlük bi alışverişim olacak.
    75 liralık tık hızında indirim çekim var, bkm'ye babamı üye yaparım 15 tl oradan, 111 lira da worldpuan gelse.
    bi de 5 lira avantajix var. başka unuttuğum bi şey var mı?

alacağım ürünlerin de 1049 lirası zaten xperia sp sony euresia garantili telefon.

edit: 2 tl şipşak indirim çıkıyor arada, denk gelirse ne ala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 13 Aralık 2013; 18:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler şimdi benim 1087 liralık 3 ürünlük bi alışverişim olacak.
    75 liralık tık hızında indirim çekim var, bkm'ye babamı üye yaparım 15 tl oradan, 111 lira da worldpuan gelse.
    bi de 5 lira avantajix var. başka unuttuğum bi şey var mı?

alacağım ürünlerin de 1049 lirası zaten xperia sp sony euresia garantili telefon.

edit: 2 tl şipşak indirim çıkıyor arada, denk gelirse ne ala :)

Sayfada bi muddet beklersen 2tl indirim daha veriyor hocam onuda degerlendimeyi unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler bu kampanya için bi mesaj atmamız gerekmiyor değil mi? sipariş vereceğim de şimdi.
  • iki saat şipşak indirimi bekledim gelmedi ben de dayanamayıp siparişi verdim sonra babamın telefonunu kurcalarken yapıkrediden gelen bi mesaj dikkatimi çekti: "toplam 1000 tl alışveriş ve nakit çekime 40tl puan hediye, evet yazıp 3160a gönderin" vs yazıyordu hemen yazıp gönderdim kampanyaya katıldınız tarzı bi cevap geldi hemen n11'e girip siparişi iptal edip tekrar sipariş verdim. şimdi 166 lira worldpuan gelmezse olaylar olaylar
  • Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar, bilen ya da aynı durumu yaşayan var ve cevaplarsa çok sevinirim.

World özellikli Vakıfbank kredi kartımla kendi n11 hesabımdan 1000 lira üzeri harcama yaptım, daha sonra BKM Express kampanyası ve kuponlarla daha da ucuza alabileceğimi öğrenip bu siparişi iptal ettim ve aynı ürünü kupon satın aldığım arkadaşın hesabından kendi kartımla tekrar aldım. Acaba hesabıma puan yatar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben hem vakıfworld ile hem de yapıkredi world ile 500tl üstü alışveriş yaptım ikisine de puan yatar mı? inşall :)
  • Ikisine de yatar

• arkdaşlar bu n11deki world kampanyasından her hesap sadece bir kere mi faydalanabiliyor... yoksa aynı hesaptan farklı kişilere ait world cardlarla puan kazanılabilir mi... aksi bir ifade görmedim ben ama... bazı arkadaşların çek satışta world kampanyası kullanılmamış n11 gibi ifadeler yazmaları kafamı karıştırdı...
  • Yukarıda arkadaş sormuş gerçi ama bende sorayım sms yok galiba? Şartlada yazmıyor. İlk defa alacağım kartla şimdi banka üçkağıt yapmasın.
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    hocam kaç yıllık donanımcıyım bu kadar insanların birbirleriyle alakasız yorum yazdığı başka bir konu görmedim... herkes ayrı telden yazıyor... dikkat ederseniz nerdeyse hiç kimse diğerinin yazısını alıntılamamış :-)))) bu sms olayını ona yakın kişi sormuş herhalde, 15 gündür hala cevap yok :-))))
  • Hakikaten ya. Bu n11 geldiğinden beri böyle. Diğer başlıklarda da böyle durum. Herkes kendi canının peşine düştü galiba
  • bu n11 e güvenip bir daha 3-4 parça alışveriş yapmam. 4 ürün birleştirdik, 500 tl yaptık. ürünlerden birisi gelmedi. satıcı ne cevap veriyor, ne bilgi veriyor. n11 siparişi onaylamadı diye red etmiş. 55 tl World puanda uçup gitti. adamın mağazaya bakıyorum son 1haftadır belliki kimseye ürün göndermiyor. şikayet açtık ama firmaya ne oluyor arkadaş, dur bakalım diyen yok.
  • Az önce bkm express ile 11 taksit bir alışveriş geçtim 111+15 lira yüklenir inşallah sıkıntı çıkmaz yani bkm express üzerinden olduğu için aslında çıkmaması lazım ama insan işkilleniyor işte
  • Notebook alan oldu mu acaba? Güvenilir satıcı ve iyi fiyatlı bir ürün bakıyorum da..
    N11 111 puan dışında yeni üye olacak biri için N11'de faydalanılması gereken bir çek kupon vs. var mı?
  • hamitb3 kullanıcısına yanıt
    BİRLEŞMİYOR DİYE BİLİYORUM.
  • Bence 111+15 birleşir bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Müşteri temsilcisine 111 tl puan ile ilgili bkm üzerinden ödeyebilirmiyim diye sormuştum ödemeyi o şekilde de yapabilirsiniz demişti. Sonuçta alışveriş yaptığın yer n11, ödeme yaptığın kart worldcard, kampanya şartlarında bkm ile ödeyemezsin diye bir şart yok!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.