Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu puanları n11 de kullanabilir miyiz acaba? 11lira pepsi indirimi 55 lira world puan birleştirip kalanıda taksit yapsak olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

n11 ocak ayı banka kampanyası var mı?

benim de çekler geldi banka kampanyası bekleyenlerdenim. bonus paraf world 3 ünden biri olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

Hala puanlar ortada yok enterasan

3 mesaj üstte bak

13'ü oldu yarın yüklenecek herhalde
  • Bugünde yüklenmedii.
  • Kazanılan Worldpuan'lar 14 Ocak 2014 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2014'tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 24 Ocak 2014 tarıhı itibari ile geri alınacaktır
  • son günü beklerler illa. yarın yüklenecektir. Ama yarında akşama kadar beklerler akşam 5te yüklerlr :)
  • An itibariyle yüklenmemiş.
  • Halen yüklenmemis puanlar. Ayrıca N11de mevcut Worldpuanimi sorgulayamiyorum alışveriş ödeme sayfasında, önceden sorgulama butonu kart bilgileri girince aktifti. Şimdi kayboluyor, aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam normalde aynı şekilde vakif worldpuan da sorgulanabiliyormu...

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farfar63 -- 14 Ocak 2014; 7:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Hocam normalde aynı şekilde vakif worldpuan da sorgulanabiliyormu...

Son bir aydır sorgulamıyor. Ben de internet şubesinden bakıyorum puan durumuna
  • An itibariyle bende de yüklenmemiş bekliyoruz bakalım
  • Vakıfı bugün beklemeyin arkadaşlar. Genelde 1 gün sonra yüklenir vakıf

• banada gelmemiş an itibari ile
  • Ben dün aradım müşteri hizmetlerini - sesini duymam 35 dakika sürdü -

"Kazanılan Worldpuan'lar 14 Ocak 2014 tarihine KADAR" ibaresinin 14.01.2014 saat 0.00 da yüklenmiş olacağı anlamına geldiğini anlatmaya çalıştım fakat mümkün olmadı, yarın (bugün) akşama kadar yüklenir dediler. Maaş bankası olmasa çekilecek banka değil, 35 dakika nedir arkadaş

Bu arada başka bir konuda geçiyordu, vakıfbank worldpuan kullanımı pek çok siteden kaldırıldı.
  • yatmamış hala ne biçim banka bu yapı kredi illa süründürecek milleti

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Ben dün aradım müşteri hizmetlerini - sesini duymam 35 dakika sürdü -

"Kazanılan Worldpuan'lar 14 Ocak 2014 tarihine KADAR" ibaresinin 14.01.2014 saat 0.00 da yüklenmiş olacağı anlamına geldiğini anlatmaya çalıştım fakat mümkün olmadı, yarın (bugün) akşama kadar yüklenir dediler. Maaş bankası olmasa çekilecek banka değil, 35 dakika nedir arkadaş

Bu arada başka bir konuda geçiyordu, vakıfbank worldpuan kullanımı pek çok siteden kaldırıldı.

ben bağlanmak için şüpheli kart işlemlerine basıyorum hemen bağlanıyor onlar sizi gerekli yere yönlendiriyor çok çabuk oluyor yapı kredide

• Benim ykb nin ki ama N11 puanı yüklenmemiş...
  • benimki de daha yüklenmemiş.... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: svoodoo

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Ben dün aradım müşteri hizmetlerini - sesini duymam 35 dakika sürdü -

ben bağlanmak için şüpheli kart işlemlerine basıyorum hemen bağlanıyor onlar sizi gerekli yere yönlendiriyor çok çabuk oluyor yapı kredide

Vakıfbankta olacağını sanmıyorum, muhtemelen aktarıyorum dedikten sonra dinletir o müziği

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.