Şimdi Ara

woswagen bora otomatik+ LPG almak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Woswagen bora almak istiyorum.. LPG li otomatik ve 120 bin civarinda km ki.. Yardimci olursaniz sevinirim.. İstanbul da bulunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallimpolice -- 5 Ağustos 2014; 22:13:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesaj silinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 5 Ağustos 2014; 23:34:14 >
  • Hocam ben silmedim.. Yönetici kaldirmis ben de anlayamadim sebebini.. Siz yorum yazmistiniz ama okuyamadim.. Kusura bakmayin :(

• muallimpolice M kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ben siz sildiniz sandım.

• Estağfurullah.. Müsait vaktinizde yorumunuzu alirsam sevinirim.. Bora ya da opel tarzi bisey düşünüyorum.. Ama net olamiyorum..

• Valla hocam eğer acemiyseniz ilk araca çok para yatırmayın.

Araç konusuna gelince

1. Opelin otomatiğine girmeyin. Sorunlu bir şanzuman.
    2. Boralar genelde çok zorlanmış yıpranmış oluyorlar. Temizini bulmak biraz zor. Ayrıca 12 yaşında yüzbini devirmiş bir Boranın otomatik şanzumanı da bence kumar gibidir. Risk almayın.
    3. En güzeli size 60-80 bin km aralığında 2004 otomatik bir polo ya da honda jazz gider. Hem satışıda kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 6 Ağustos 2014; 1:00:13 >
  • Yorumunuz için çok tesekkur ederim.. Boranin temizini bulmaya calisiyorum.. Polo da aklimdaydi.. Jazz lara da bakayim.. Teşekkürler hocam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.