Şimdi Ara

WoT başlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlamayı düşünüyorumda beni oyuna çekicek + lar nedir? yani oyuna gelmelimiyim zamanım boşuna gidermi eğlenirmiyim?

• Tier 5 e kadar rahatça zevk alarak ilerlersin.
    Sonra yavaş yavaş wg sana görünmeyen yüzünü göstermeye başlar. Ve seni delemeyeceğin tankların arasına tomatesli hıyarlı takımlara atmaya başlar. Ama dur daha bu hiç bir şey daha bu günlere şükür edeceksin çünkü. Ne zamanki 7+ seviyelere ulaşırsın o zaman nakit sıkıntısı saçma sapan mm eşleştirmeleri baş gösterir. Veeee mutlu son
    Kendini premium hesap almış halde bulursun.
    Yok benim iradem kuvvetli dersen( resmi forumda böyle arkadaşlar vardı.) tabii oynamaya başla. Tank seviyorsan wt yi öneririm şahsen daha hoşuma gitti wt
    Sorun varsa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sen çok çekmişsin herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kar98-k -- 30 Mart 2016; 23:59:18 >
  • Inanmıyorsan deniyebilirsin kardeşim
    Zevki maçlarım oldumu? Evet ama gerçekten çoğu kezde rahatlamak için girip sinir küpü olarak çıktığımı biliyorum.
    + olarak
    maçlar evet zevkli olabiliyor
    Grafikler fena değil
    - Olarak
    Oyun f2p olduğundan gold noob dediğimiz insanlar dolu
    Tank kasmak bir süre sonra eziyet(t10)
    Altın kasmak zor ve sabır istiyor
    Bu arada oyunla ilgili bir sorunum yok. 6k savaşım vardı bıraktım oyunu.

• Bana burada mantıklı açıklamaları yapılmış olsa da, hayalet gibi birdenbire ortadan kaybolan sonra burnunun dibinde bitiveren tanklar, hacı murat ile mercedesi birbirine düşman gruplarla karşılaştırmalar, arkadaşımın yazdığı gibi, iki beş bozalım biraz stres atalım diye girip proton yüklenmiş gibi sinirden kıpkırmızı olup Mouse fırlatıp oyundan çıkmalar, tin tin diye sesler gelirken bir bakmışsın ki canının %90 ı gitmeler, Premium hesabın yoksa, araştırma üstüne araştırma yapıp, saatte 4 kilometre hızla giden hetzer tankı 50 savaş sonra araştırma görevleri ala ala motor geliştirip anca 30km ye çıkartabilmeler ve bunun gibi şeyler istiyorsan bence buyur gel, hatta benim yerime gelebilirsin zira ben daha fazla devam edeceğimi pek sanmıyorum.

Geçen gün burada yazdım, düşman tankını hem radarında hem de gözünle görürken, iki kaya arasında hayalet olup ancak kayaların arkasınmdayken görebildiğin ama tabi ki vuramadığın bir oyundan bahsediyoruz burada. radarda olmayan, meydanda hiç olmayan düşman tankının seni dan dan diye vurduğu ve vurulurken bile görmediğin tankalrın olduğu oyundan bahsediyoruz. 6 ıncı seviye tankın en gelişmiş hali ile bile göremediğin düşman tanklarından ve ne hikmetse tek mermi ile yok edilişlerinden bahsediyoruz vs vs vs.

yine de ben diyeyim ki ''ben beceriksizim oyun güzel, sen gel kardeşim''

• Vazgeçtim babuşlar elimde Premium kodu vardı o yüzden gelicektim ama yüklemeye deymez olduğunu gördüm yani yorumlar mantıklı.
  • Ben daha önce kıs sürede olsa wot oynadım.Şimdi armoreddeyim.Bunuda bırakmak ile bırakmamak arasındayım.Çünkü çoğu online oyun premium istiyor.Ayrıca bu oyunlar yüzünden hafta sonları/günler hatta geceler heba ediliyor.Sinir olup küfürler ediyorsunuz.Kazanan oyun şirketi oluyor.Mümkünse oyunlardan özellikle online olanından uzak durmak gerek.Çünkü en üst seviyeye kadar hırs yapıp oynuyorsun ondan sonra başka tanka yöneliyorsun derken zaman gidiyor.Zaten bu kampanyalar yok x2 yok x5 ler haftasonu yapılır ki genelde oyuncuyu daha çok baglasınlar.

En iyisi hiç başlamamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kisa soluklu bir baslangic yapacaksan hic baslama. Oyunun 6 tierden oncesi bildigin cehennem gibi, o cehennemden cikmayi dahi planlamiyorsan vakit kaybidir ama uzun soluklu sabirli ve bir o kadarda ogrenmeye hevesli biriysen eminim cok egleneceksindir. Oyle 1 premium kodu filan kurtarmaz seni :) cok daha fazlasina ihtiyacin olacak :D
  • Bu oyun para verilmeden oynanmıyor maalesef ve para verdiğindede ayrıcalık hissettirmiyor WG. Örneğin bazen premiumlu iken serverda sıra bekleyebiliyorsun.
    Premium ve premium tank olmadan oynamak gerçekten zor büyük azim ister. Ama oyunu öğrendikten sonra ufak tefek hareketlerle oyunu çevirebildiğini görünce zevk almaya başlıyorsun.
    Ben oynarken zevk alıyorum ilk bi 3 4 bin maç arkadaşımın hatrına oynadım sonra çözmeye başladım vs. şimdi zevkli geliyor.
    Ve sigara içen adamın sigara alması gibi bizim zevkimizde oyun aylık Premium alsan günde 1 tl ediyor. Zevk aldığım bir şey için günde 1 tl verebiliyorum. Bu gözle bakarsan sıkıntı yok tabi bide para kazanmak gerek verebilmek için yaşı küçük arkadaşların vermesi zor.
  • Gurcell abinin dediklerine harfiyen katılıyorum uzun soluklu düşünürsen bu oyuna başla yoksa hem keyif alamazsın hem zamanını boşa harcarsın denilenlerin neredeyse tamamı doğru birde şu yönü var premium sana kredi ve deneyim dışında bir ekstra vermiyor bu da diğer online oyunlarda bulunmayan birşey yani seni yenilmez kılmıyor premium tank almadan idare ederim uzun soluklu oynarım ve keyfim için aylık 30-35 tl gibi bir ücret verebilirim diyorsan(ki bu para sağlam bir klana girip klan ile birlikte altın kazanmaya başladığında sona erer altın ile premium gün veya tank alabilirsin) oyuna kesinlikle başlamalısın

• Öncelikle 13.04.2011 Tarihinden beridir WoT'u dönem dönem oynuyorum. <WoT Profilim > Leontes>

Maddeler halinde yorum yazarsam eğer,

• Oyunda illa "Premium" alacaksın diye bir şey yok. Ben bu zamana kadar hiç almadım. Genel olarak her şeye hızlı ulaşmayı sevdiğimiz için, "Oyuna para vermeden oynanmıyor" tarzında yorumlar normal.

• Kredi kasmak için ben KV-2 (Tier 6) kullanıyorum. Ve acayip keyifli bir tank. Örneğin: Tier 8 savaşlarında bile birinci olabiliyorum.
      • Ayrıca "Scout" yapmak kredi açısından çok etkili. O yüzden "Light Tank" lar ile scout'luk yapmak, savaş sonucunda güzel para kazanmanı sağlar. ( Tabi bu oyun başında karşı takıma doğru rush atıp ölmek anlamına gelmiyor :D )

• Oyunda "Tecrübe" çok etkili. Çünkü, oyun sadece karşı tarafa hasar vermekten ibaret değil.
    • Oyunda öncelikli olarak tüm Tank tiplerini test edip, kendinin en çok hangi tip tank ile daha eğlendiğini keşfetmen gerek. Çünkü tüm tank tiplerinin oynama şekilleri ve stratejileri aynı değil.
    • Oyunu oynama amacını belirlemelisin.

• Clan savaşları için

• 10 Tier birden fazla tanka sahip olmalısın
        • Genellikle her gün belirli saatlerde oyundaki savaşlara katılmalısın

• Eğlenmek için

• Tüm tierlerin kendi içinde etkili olan tankı mevcut. O tankları elde ettiğinde genelde kendi tier savaşlarına girdiğinde çok çok çok üstün olup, çok fazla eğlenebilirsin.
        • "Light Tank" lar ile oynamak çok eğlenceli. Hızları sayesinde drift yapa yapa haritada gezebilirsin. Tabi amaç tabikide "Scout" görevini yapmak :D
        • KV-2 (152 MM M-10 gun ile birlikte) kesinlikle tavsiye ediyorum.

,

Hani bana soracak olursan, bir kaç video izlemelisin. Aşağıdaki linkler eski tarihli olsa da yine iş görürler.

Hani son olarak toparlarsam eğer, bence eğlenmek amaçlı oynanabilecek bir oyun. Yanına bir arkadaşını da alıp 2 KV-2 ile oyunu domine etmenin nasıl keyifli olduğunu fark edince anlarsın (: ( Tabi yeni Japon tank O-I 15 CM HOWITZER TYPE 96 gunı ile KV-2 gibi aynı iş görür lakin KV-2 ye göre çok hantal). Ayrıca eğer Amerikan Heavy tank ağacından ilerlemek istiyorsan, acele etme derim :D çünkü, M3 LEE oyundaki en çok işkenceli tanktır kendisi. Eğer ben sabrederim dersen buyur ama yinede oyunda belirli bir tecrübeye sahip olmadan kasma derim. Sonra M3 LEE de saçlarını yolup oyundan soğuya bilirsin :D

Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin. "Bildiğim" kadarı ile yardımcı olurum (Doğru ya da yanlış :p).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.