Bildirim
WOT ÖZÜR BEKLİYORUZ!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar oyuna bağlanabilen var mı şu anda???? -
içindekileri tepegöze aktarırsın :D dün bende giremedim. -
Merhaba Arkadaşlar,
Birçok oyuncu giriş esnasında sorunlar yaşıyor, fakat kontrollerimiz sonucu bunun tarafımızdan kaynaklanmadığı anlaşılmıştır. Belki de bu yakın zamanda Türkiye'de devreye giren yeni sansür yasası ile alakalı bir durum olabilir. Çünkü sorun kimi oyuncularda varken kimileri sorunsuzca oyunu oynayabiliyor. Sorununuzun devam etmesi halinde lütfen internet servis sağlayıcınız ile görüşün, umarım bu konuda size yardımcı olabilirler.
İyi oyunlar!
Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz -
Bu süre zarfında ,daha dün 3 günlük premium ödülünü açtım.Haybeye gitti,bu zarar karşılanacak mı peki? -
Sorun WG'den kaynaklanmadığı için zannetmiyorum öyle bir şey yapacaklarını. Kaldı ki bende de sorun yok. -
Bende de sorun yok .. -
Merhaba @Revolucionare,
Sorun tarafımızdan kaynaklansaydı eğer zararınızın karşılanacağına inancım sonsuz olurdu. Fakat Türkiye bağlantıları sebebiyle yaşanan bu durumda herhangi bir zarar karşılaması olmayacaktır.
İyi oyunlar!
Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz -
quote:
Orijinalden alıntı: Revolucionare
Bu süre zarfında ,daha dün 3 günlük premium ödülünü açtım.Haybeye gitti,bu zarar karşılanacak mı peki?
Geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X