Şimdi Ara

WotLK ile Honor P.lere ne olacak? Cevap: (02.10.2008)Silinmeyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Blizz blue post hatasını telafi etmeye çalışıyor. 1 ay oldumu bilmiyorum ama bir süre önce blue posterlardan biri honorların resetlenmeyeceğini resmi forumunda belirttikten sonra dün silineceğini resmi olarak bildirdi. Tüm forumlarda flame postlara maruz kalınca honor farmlayanların ağızına bir parmak bal sürer gibi yapmak istedi. Ama pek başarılı olduğu söylenemez. Herkes bir süredir elindeki badgeler ile epic gem alıp, AH'ta satmaya başladığı için fiyatlar zaten taban seviyede iken serverdan servera değişse de honor'un epic gem'e oradan da golda dönüşümünden bir kazanç sağlamak pek te mümkün görünmüyor. tren kalkalı çok oldu...
  • ya o değilde benim honorlar da silinecekmi çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

ya o değilde benim honorlar da silinecekmi çok merak ediyorum

Senin benim birde dönerse Xibus'un silinmiyicekmiş, Muhahha, şimdi biri böyle soru soracak kesin.
  • Blade GTR, Absürd için blue post var, sizinkiler kesin silinmiyorda Xibus'un blue'sunu görmedim ben heralde gözden kaçmış.
  • Başlığı değiştir istersen çünkü silinmicekmiş Buyrun Kaynak.

http://www.mmo-champion.com/
  • silinmesinin bir anlamı yoktu zaten düşünüyorum acaba niye böyle bir söylenti çıktı.
  • 2 side bluepost blizz bi türlü karar veremedi o yüzden karıştı son durum: silinmiyor. Fakat lvl 80 itemleri çok daha fazla honor ve token isticekmiş
  • bu başlık daha çook güncellenecek gibi geliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

silinmesinin bir anlamı yoktu zaten düşünüyorum acaba niye böyle bir söylenti çıktı.

Ortada söylenti yok, resmi açıklamalar var bizde onları duyuruyoruz. Yarın blizz çıkıp vazgeçtik gene siliyoruz diyebilir, yada çıkıp WotLK ile honor capi 750k yapar, tüm honorları 10 kat arttırır elinizdeki 75k honorı rezil edip silinmekten beterde edebilir.

Dahası honorın silinmesi değil kalması saçma. Bu badgelerin silinmeyip level 80'de yeni itemler almak için kullanılması kadar saçma. Düşünki level 80'e 300 badge'ye süper epikler koydular ne derece saçma olurdu düşün, işte buda öyle birşey.
  • blue postu merak ettim acaba birileri soru sordu da bir yetkili yanlış mı cevap verdi çünkü anlamsız bir olay, şimdi lvl 30 da honor kazanıyorsun lvl 70'de de ama aradaki farkı biliyoruz, lvl 80'de kastığın honorla 70 arasında aynı oranda fark olacak.
    ama blizzard sistemi komple değiştirir pvp itemlerin alım şartını değiştirir o başka ama sistem aynı devam edecek gibi gözüküyor.
  • http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=10043252440&sid=1

Soru falan yok, adam direk başlık açıp eşşek kadar honorları resetliyoruz dedi. PvP'ciler 126 sayfa ağlayınca, "o zaman resetlemiyoruz ama level 80 deki setlerin honorını çok artıracaz çok az item alacaksınız" diye kıvırdılar.
  • blizzard da hata yapar ama yanlışlarından dönmeleri güzel.
  • Resetlenicek dendi diye harcadım 50k honorumu,işe bak ! Blizz in yöneticileri ne dangalaklar ya
  • of yazık olmuş ya geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.