Şimdi Ara

WotLK ile Honor P.lere ne olacak? Cevap: (02.10.2008)Silinmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honor Point WotLK'in çıkışı ile resetleniyor ve marklar'ın da hiç bir anlamı kalmıyor. Honor Farmlayanlara duyurulur...

Kaynak :http://blue.mmo-champion.com/1/10043242937-compensation-for-honormarks.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 2 Ekim 2008; 22:43:31 >

• Bilmiyorum hiç dikkatinizi çekiyormu ama galiba bu foruma daha başlık açmadım ben. Aramaya inanalım ve lütfen ilgili başlıkları kullanalım. Heleki bu forumu sürekli yazarları olarak dahada dikkat edelimki başkalarınada örnek olalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_26470690/mpage_1/key_//tm.htm#26696995
  • Saphrenia,

Değerli yorumun için teşekkür ederim.Linkini verdiğin postu, konuyu açtıktan sonra okudum. Hatta ahh burada yazılmış, en iyisi sileyim dedim. Sonra aklıma linkini verdiğin konunun başlığına baktım ve konunun içeriğini tam olarak yansıtmadığını düşünerek silmekten vazgeçtim.Amacım gereksiz konu-post vs değil. Yalnızca spesifik olarak sorulmuş,sorulacak olan bu sorunun paylaşımı.

Forumun düzenli olması konusunda hem fikirim ama insanların beni örnek alması gibi bir misyonum yok.(Bu cümlenin tartışma konusu olmasını gerçekten istemiyorum yada her ne kadar tabiri caiz olmasa da amacım laf yarıştırmak değil ) Ben de gereksiz post u sevmiyorum. Ancak bu başlığın sorulacak bu spesifik soruyu yanıtlaması anlamadında bıraktım. Gereksiz görülürse elbette Moderatorler tarafından sorgusuz sualsiz silinecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Bilmiyorum hiç dikkatinizi çekiyormu ama galiba bu foruma daha başlık açmadım ben. Aramaya inanalım ve lütfen ilgili başlıkları kullanalım. Heleki bu forumu sürekli yazarları olarak dahada dikkat edelimki başkalarınada örnek olalım.

iyide orda başka konudan bu konuya geliyo bu başlık gereksiz değilki orda konu biraz sapmış adam level 70 oldum bg puanları ile ne yapıcağını sormuş ki cevabı item al vs den başbak bir şey de olmaz bu konunun içinde birkaç kişi wotlk gelince nolcak tartışması yapmış esas bu tartışmaların başlığının burası olması lazım

• @Xecutor
    @antonidas

Yok zaten kastım direk bu başlık değildi benimkisi biraz genel bir laftı . Verdiğim linkte dediğiniz gibi biraz eski ve başlığı tam konuyu anlatmıyorda, işte bu konuyu o kadar çok başlıkta konuştukki bir başlıkta daha insanların aynı sorular sorduğunu görmek istemedim birden.

Yoksa eski başlıklardaki yazıları bir araya buraya alıntı yaparsak bu başlık daha derli toplu olabilirde, doğrusu şuan uğraşamadım.
  • 2 başlık olsa nolacakki? adam okumuş örenmiş paylaşmak istemiş! eline salık arkadaşım demek zor olmasa gerek!
  • 2 başlık olmuyor, olunca genelde 5-10 başlık falan oluyor (ki bu konuyu temizinden 10 başlıkta ayrı zamanlarda tartıştık), 5 farklı başlıkta 4 farklı kişi benzer soruları sorunca her seferinde aynı cevaplar verilip aynı sorular sorulup duruyor. Kimsede birşey öğrenmiş olmuyor.

Adam hala gelip buraya
    "sendit 1 ekim diye tarih vermiş oyun 1 ekimde çıkıyormuş doğrumu"
    "bizim honorlar silincekmi?"
    "abi milletin honor silincekmiş onu anladım da benimkide silincekmi?"
    "Bizim murat abi dediki WoTLK çıkınca herkezin levelı 55'e düşürülecekmiş doğrumu"
    "Benim marklarım yok, Ahmet abiye sordum hesabı hackleyip AH'de satmışlardır dedi doğrumu"
    "Benim bagdelerim 500 oldu bunlar da silincekmi? Ben hiç duymadım silinceğini. Silinmeyecekse bunlarla level 80'de epik alabilimişim muzaffer abi öyle diyor doğrumu?"
    "o değilde bizim honorlar silincekmi?"

Diye bin tane soruyu ayrı ayrı sorup duruyorlar. işte ortamda her konudan 20 tane başlık olunca olan bu. Kimse okumuyor bile o başlıkları. Ama bu forumu düzenli takip eden insanlar başlık açmamak için özel bir gayret içinde olursa (ki dediğim gibi şunca zamandır bu forumdayım daha başlık açtığımı hatırlamıyorum, belki açmışımdır ama en fazla 1 tanedir. Oda belki) konular dağılmaz, arada foruma gelip her sorusuna 1 başlık açan adamlarda kaybolup gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 24 Eylül 2008; 15:25:52 >

• quote:

... konular dağılmaz, arada foruma gelip her sorusuna 1 başlık açan adamlarda kaybolup gider.

Aslında amaç aynı,yöntem farklı. Gerçekten bir çok farklı konuda Honor kelimesi geçtiği anda konu eninde sonunda WotLK'da honorlar ve marklar ne olacak mevzusuna dayanıyor. Ama aradaki fark konunun başlığı ve ilk postun farklı bir konuda oluşu. Bu durumda ziyaretçiler devamına bakmadan bir iki cevaptan sonra çıkıp, yeni bir konu açıyor benim amacım da bunu engellemekti. Yani gerçekten tartışmaya gerek yok. Tek istediğim bu sorunun cevabı budur arkadaşlar, buyrun bu kaynaktan öğrendim demekti.

Tahmin ediyorum ki Saphrenia'nın cevabı aynı şeylere farklı konu başlıklarında defalarca yanıtlamanın yarattığı kısa bir sinir harbi sonucu oluştu. Dediğim gibi amacım bu konuyu bilmeyenler okusun, öğrensin tekrar tekrar aynı şeyler konuşulmasın.

Zaman zaman aynı postun habire açılıp durulması benim de sinirimi bozuyo ve sinir dolu bir cevap vermek istiyorum ama sonra yazacaklarımın boş olduğu ve benim moderator olmadığım gerçeği aklıma geliyor. Vazgeçiyorum.Nihayetin de burası forum...paylaşım yeri... O yüzden kimse kimseyi üzmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 24 Eylül 2008; 15:59:45 >

• arada çok komik olanlar var herbiden şimdi üst üste okuyunca daha çok anlaşılıyor
    quote:

Adam hala gelip buraya
    "sendit 1 ekim diye tarih vermiş oyun 1 ekimde çıkıyormuş doğrumu"
    "abi milletin honor silincekmiş onu anladım da benimkide silincekmi?"
    "Bizim murat abi dediki WoTLK çıkınca herkezin levelı 55'e düşürülecekmiş doğrumu"
    "Benim marklarım yok, Ahmet abiye sordum hesabı hackleyip AH'de satmışlardır dedi doğrumu"
    "Benim bagdelerim 500 oldu bunlar da silincekmi? Ben hiç duymadım silinceğini. Silinmeyecekse bunlarla level 80'de epik alabilimişim muzaffer abi öyle diyor doğrumu?"
    "o değilde bizim honorlar silincekmi?"

• @Xecutor Arkadaşım teşekkürler bilgi için bende tam bunun hakkında konu açacaktım saol sen aldırma bilgilendirmeye devam.

quote:

Bilmiyorum hiç dikkatinizi çekiyormu ama galiba bu foruma daha başlık açmadım ben. Aramaya inanalım ve lütfen ilgili başlıkları kullanalım. Heleki bu forumu sürekli yazarları olarak dahada dikkat edelimki başkalarınada örnek olalım.

BU İKİSİ AYNI ŞEYİMİ İFADE EDİYOR SAYIN SAPHAERİNA:

(honor puanı - warrior)
    (WotLK ile Honor P.lere ne olacak? Cevap: Yalan)

cevabın evet se BUYRUN TÜRKÇE DERSİNE YOK OYUN BAŞINDA FAZLA DURDUYSAN ŞÖLE Bİ HAVA AL GEZ DOLAŞ OLDUMU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Eylül 2008; 17:57:41 >

• @mczaga

Hımm demek sen konuların sadece başlıklarını okuyorsun. Biz konu içinede yazılar yazıyoruz, tavsiye ederim onlarda okumaya çalış, sadece başlıklardan birşeyleri anlamakta zorlanıyorsun belliki. onları okusaydın verdiğim linkteki aşağıya aldığım mesajla, gene aşağıya aldığım bu konun ilk mesajının içeriklerine bir daha bak bakalım. Belki yüzün kızarır biraz. Konunun sahibi bile ne derece düzgün mesajlar yazarken bu "dur laf sokayım" heyecanınız nerden geliyor merak ediyorum gerçekten.

Neyse bu arada alttaki mesajımdaki linkten yeni eklenen PvP itemleride görebilirsiniz. Honor ile alacağınız bu itemler BoP değiller yani AH'de satıp honorlarınızın bir kısmını golda dönüştürebilirsiniz.

quote:

Hala net açıklama gelmedi diyorduk honorlar için o açıklamada sonunda geldi, uzun zaman önce tahmin ettiğimiz ve burda bir yerlere yazdığımız gibi honorlar WotLK ile resetleniyor. Yeni honor itemler WotLK öncesi ekleniyor ve honorlarınızı harcamanız için size son bir fırsat sunuluyor.

Yani marklarınız mark sayfanıza işleniyor ama arena puanlarınız ve tüm honorlarınız sıfırlanıyor, arena takımlarınız dağıtılıyor.
    Kaynak (tıklayınız)

Bu arada marklarında silinmesi ile ilgili bir konu var ama bug'mı olduğu yoksa gerçektenmi silindiği ile ilgili bilgi yok daha. Normalde masrk sayfasında görülmesi gereken marklar sıfır olarak görünüyormuş.

quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

Honor Point WotLK'in çıkışı ile resetleniyor ve marklar'ın da hiç bir anlamı kalmıyor. Honor Farmlayanlara duyurulur...

Kaynak :http://blue.mmo-champion.com/1/10043242937-compensation-for-honormarks.html

• arkadaşım konu başlıkları ile konulara ulaştığım için seni daha fazla zorlamak istemiyorum bu konuda sonuçta insanlar hata yapabiliyor sende tepkinle hata yaptın.
  • Donanımhaberi bir çok konuda kullanır, bilgi edinr, zevkle okurum ama WoW bölümüne girdiğimde ve bişey yazmak istediğimde 10 defa düşünürüm acaba bir kendini beğenmiş kalkıpta olmadık bir ayrıntıdan eleştirecek, noob damgası yapıştıracakmı diye. Herkes mükemmel olamaz. Ama herkesin bi açığını aramak her konuda ben bilirim benim bildiğim doğrudur gerisi GG demek hoş değil. Eğer yanlış giden bişeyler varsa ve burdaki insanların senin seviyenden aşşada olduğunu düşünüyorsan daha elit insanların olduğu başka forumlara gidebilirsin!!!! Artık rahat rahat forumu okumak paylaşılanları izlemek ve bazı insanların seesiz kalmasını istiyorum.....
    LUTFEN...................
  • @mczaga
    @Swordspecftw

quote:

Saphrenia,

Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Bilmiyorum konuyu açanının bu yaklaşımı sizin için birşey ifade ediyormu. "Kraldan fazla kralcı" diye bir tabir vardır bilirmisiniz. Araştırın biraz, çok büyük anlamlar ifade eden bir tabirdir. Gerek forumda, gerek iş hayatınızda, gerek özel hayatınızda bu tarz insanlardan uzak durmak gerekir. Her türlü sorunu çıkaran her türlü düzgün işleyişi engelleyen kişiler bunlardır.

quote:

Orjinalden alıntı: Swordspecftw

WoW bölümüne girdiğimde ve bişey yazmak istediğimde 10 defa düşünürüm

10 yetmez biz yazarken 20 kere düşünüyoruz, bu bölüm elite bir kitleye hitap eder, burda her kelimenizi dikkatle seçmeniz önemlidir. Buranın seviyesini kaldıramıyorsanız

quote:

Orjinalden alıntı: Swordspecftw
    daha elit insanların olduğu başka forumlara gidebilirsin!!!!

burdaki tüm elite insanları göndermeye çalışmak yerine kendinize daha laubali bir forum arayınız. Burası bu hale gelene kadar çok mücadele verdi bu elite topluluk. Elde ettiğimiz bu seviyeyi düşürtmemeye kararlıyım. Bir yazı yazarken 10 kere düşünüyorsanız başka bölümlere yaznız, burda 20 kere düşünmeniz gerekiyor çünkü.

Burda insanların ortaya koyduğu fikirler en ağır şekilde eleştirilir, çünkü bu forum fikirleri eleştirmek için vardır ancak burda 2 şey eleştirilmez. Birincisi insanların kişilikleridir, ikincisi ise kurallardır. Kimsenin kişiliği sizi ilgilendirmez ve kurallar uyulmak için vardır. Haaa hata yapılır, yada çoook haklı bile görülebilirsiniz (ki başlığında aslında bu konudaki en düzgün açılmış başlık olması buna bir örnektir) ancak ne kadar haklıda olunca kurallar varsa uyulur. Şuan sizin yaptığınız kırmızıda geçen bir şöförü uyaran kişiye döven adamlarınkine benziyor. O adamlara halk arasında ne dendiği malumunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 25 Eylül 2008; 9:45:44 >

• Hala bu tavrını değiştirmemekte ısrarlısın yani! Kkthnkbye....
  • Bu tavır bu forumun seviyesini korumamızı sağlıyan tavırdır. Bir tür reflextir ve gereklidir. Aksi durumda bu çok uğraştığımız bölüm, o diğer düşünmeden yazdığınız forumlara dönüşebilir
  • quote:

Neyse bu arada alttaki mesajımdaki linkten yeni eklenen PvP itemleride görebilirsiniz. Honor ile alacağınız bu itemler BoP değiller yani AH'de satıp honorlarınızın bir kısmını golda dönüştürebilirsiniz.

İlk okuduğumda tüm itemların AH'da satılabileceğini düşündüm. Benimkisi gibi yanlış anlamalara mahal vermemek açısından belirtmek istiyorum. Yalnızca GEM'ler'in BoP ve Unique-Equipped özellikleri kaldırılarak AH'ta satılabilir yada bir kaç tanesi aynı zamanda soketlenebilir. Yani Trinket ve Cloaklar'da herhangi bir değişiklik yok. BoP.
  • quote:

Bu tavır bu forumun seviyesini korumamızı sağlıyan tavırdır. Bir tür reflextir ve gereklidir. Aksi durumda bu çok uğraştığımız bölüm, o diğer düşünmeden yazdığınız forumlara dönüşebilir

şunu düşündünmü senin tepkinde bi şekilde senin düşündüğün tavır olabildiğini olabiliceğini?

Düşün bidaha düşün bence hatanı kabul etmemek ile hatanı iki ye katlıyorsun.
  • Kurallara uymak bir hata değildir. Uymamak ve uyana laf sokmak hatadır.

Yok eğer kurallara uymak hata ise, kurallara uyduğumu kabul ediyorum yani hata yapıyorum.

quote:

İlk okuduğumda tüm itemların AH'da satılabileceğini düşündüm. Benimkisi gibi yanlış anlamalara mahal vermemek açısından belirtmek istiyorum. Yalnızca GEM'ler'in BoP ve Unique-Equipped özellikleri kaldırılarak AH'ta satılabilir yada bir kaç tanesi aynı zamanda soketlenebilir. Yani Trinket ve Cloaklar'da herhangi bir değişiklik yok. BoP.

Aa harbiden sadece gemlermiş. O zaman biraz yalan olmuş, bu saaten sonra kimse gem almaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.