Şimdi Ara

wow

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amerikadan satın alınmış bir world of war craft cd key ile europe serverına baglanmak mümkünmü?
    Yada o cd key europe serverında kabul ediliyormu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.B -- 29 Mart 2005, 15:20:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

uhayır... sadece şu yol var eğer keyle hesap açtırılmadıysa us keyi eu ya çevrilebiliyor... açıldıysa geçmiş olsun

bu yöntem nasıl oluor bahsedermisiniz?
  • Hesap açmadan blizzard'a eu'da oynamak istediğinizi belirtiyorsunuz, databaseler arası transfer yapılıyor ancak pet alımında sorun çıkabiliyor. (pet=lvl40 üstü alınan binek) Kısacası sağlıklı bir yol değil, tavsiye edilmiyor.

bilgi official url'den özettir
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Bahsettiğim cd key benim talebim üzerine yeni alınacak.Bu transfer işi nasıl yapılıyor .
    Kendim sitedenmi yapıyorum yoksa destek bliizard a mail yoluyla falanmı ulaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.B

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Bahsettiğim cd key benim talebim üzerine yeni alınacak.Bu transfer işi nasıl yapılıyor .
    Kendim sitedenmi yapıyorum yoksa destek bliizard a mail yoluyla falanmı ulaşıyorum.

Şunun şurasında 2 hafta kalmışken cdkey almak çok manalı değil ama karar senin. Daha önce de belirttiğim gibi sorun yaşayabilirsin, emeğine yazık olur. İlla alacağım diyorsan transfer işini blizzardla aranda çözeceksin, muhtemelen email yoluyla olur.
  • yeri değil kusura bakmayın ama neye 2 hafta kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: encrypted

yeri değil kusura bakmayın ama neye 2 hafta kaldı

TR ye wowun gelmesine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    STEAM KO OYNAYAN
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım haklısın.En iyisi almamak.Tekrar teşekkürler...
  • VALLAH BEN 2000 SANSLI ARASINDAYİM GLABA

15 NİSAN DENMİŞTİ SANİRİM İNSALLAH BEKLENENDEN FAZLA RABET GÖRÜR BU 2. PARTİ MALDA ... GELİN WOW KASAK

SİLVER MOON ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.