Selamlar başlıktan da belli olduğu üzere bu hata son 2 haftadır karşıma çıkıp duruyor. Normal oynarken herhangi bir ping sorunum yok fakat ne zaman map geçişi, loading ekranı olsa random şekilde serwer ile bağlantım kesiliyor ve uzun süre bekletip ardından bu hata kodunu karşıma çıkarıyor. Daha çok loading ekranında %0 ve %60 civarlarında takılıyor (wow harici internette kopma yaşanmıyor sadece wow dan atıyor)
İnternet sağlayıcım superonline-fiber ve bütün driver larım bios dahil hepsi güncel. Denediğim yöntemler: DNS reset, modemin elektrik bağlantısını kesip resetleme, UI reset (addonsuz sıfır şekilde wow açtım yine de olmadı), Scan-repair, Cache silme, google dns, güvenlik duvarında gelen bağlantılara wow için port da açtım fayda etmedi, ekstra bir anti-virüs yazılımı kullanmıyorum sadece win defender var firewall u kapatıp da denedim. Ayrıca 2 farklı bilgisayarda denedim biri wi-fi diğeri kablolu bağlantı olmak üzere sonuç değişmedi. Kısacası denemediğim yol kalmadı diyebilirim.
Uzun süredir oynuyorum hiçbir şeyi değiştirmediğim halde son 2 haftadır Alt+f4 yapmaktan artık gına geldi fikri olan veya aynı durumdan muzdarip kimse var mı acaba? Blizzard gm leri forumda papağan gibi herkesin bildiği dns reset ui reset diyip duruyorlar superonline ımı aramam gerekir bu durumda? Teşekkür ederim.
Windows Firewall ayarlarını sıfırlayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Kuralları oyun, program..vb açtıkça yeniden yetki isteyerek otomatik yapacaktır.
Malesef işe yaramadı
resmi forumlarına bak Google dan arat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme