Şimdi Ara

Wow 7.3 artifact power ve silahların relic bölümleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba oyuna uzun zamandan sonra tekrar döndüm. Bir arkadaştan char aldım ve oyuna başladım. Fakat 2 haftadır çözemediğim bir durum var yeni patchte. Silahlara sağ tıkladığımızda hem silahın relic kısmı hem de artifact power kısmı gelecek ve point harcayabileceğim. Fakat buna bir türlü gelemedim. Bir questler yaptım fakat bunu bir türlü açamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Artifact weaponu alman gerekli aldın mı? 100-110’a kasarken yapılıyor.

Bence ayrıntı vermelisin yardımcı olabilmemiz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artifact levelin 60 olması gerekli diye biliyorum silah reliclerinin açılması için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: De get

Artifact weaponu alman gerekli aldın mı? 100-110’a kasarken yapılıyor.

Bence ayrıntı vermelisin yardımcı olabilmemiz için.

Merhaba; 110 olarak zaten silahı aldım. Bir önceki patchte reliclerim ve artifact pointlerim de vardı zaten. Ama bu 7.3 geçişinde başka bir sistem gelmiş sanırım. Oyuna girer girmez bana bir quest verdi ama bu da yeni açılan map içindi galiba çünkü hala silahımın relic ve artifact kısmı açılmıyor.
    Başka ayrıntı ne verebilirim bilmiyorum. Silahımın item lvl i 897 gibi birşey ama daha önceki patch te yapmıştım bunu. şuan müdahale edemiyorum. Sıkıntım tamamen 7.3 geçişinde başladı anlayacağınız.
  • hangi clastasysan o clasın order hall ındaki questleri yap acılır
  • phenomen_one kullanıcısına yanıt
    Yeni sistemde doğrudan 3. slot relic açılıyor, önceden görev serisiyle yapılıyordu.
    Argus ile relic buff eklendi, npc aracılığla ilvl ve ekstra buff atıyorsun, ap lvl'ına göre.
    bunun harici class hall yerinden ap harcaması yapıyorsun.
    diğer gelen yenilik artifact knowladge herkeste aynı (eu-us ayrı) otomatik level veriyor, buna müdahale edemiyorsun.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler nedenini çözdüm addondan kaynaklanıyomuş. Restoshamanstats diye bir addon açılmasına engel oluyormuş. Sıfırlayınca ortaya çıktı. Saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.